פליקי פלאקה :: עידן חדש בברצלונה תחת הגרמני

רק אומר ש - @Ganjo קיבל כבר 2 אזכורים בתגובות של הדיון הנוכחי. מה יקרה באזכור השלישי?

צר לי לומר את זה לאייל, אבל אני חושב שיש 2 הרכבים שפליק ילך איתם לפני שהוא ישים את פרמין בהרכב.

433 עם גאבי.
או המערך הרגיל עם פראן בצד שמאל.:grimacing:

עזוב את אייייל הוא מדבר שטויות

ואנסו פאקינג פאטי!

אולי, ונשאר רק לחכות ולראות, אבל -
א. לא טענתי שאאא"פ יהיה שחקן הרכב ראשון בלתי מעורער מעכשיו, אלא שבעקבות הורדת כוסאולמו מהסד"כ, הדקות של המחומצן יצטרכו להתפזר לכיוונים אחרים. אחד מהם יהיה פרמין. כמה דקות? באיזו עמדה? לא יודע. אבל בטוח הפוטנציאל לדשא גבוה יותר עכשיו.
ב. אני אומנם מתרשם (מאוד) מהעבודה של פליק עד עכשיו, אבל יש גבולות שגם לו אסור לחצות.

לא אמרתי שום דבר לגביי הרצון שלי בהקשר לעמדה של פדרי, אלא שזה משהו שפליק אולי יבחר לעשות.

אני בצד שלכם - פדרי מצא את מקומו, ושכל השאר יזוזו בהתאם.

כן. ברור.

זה עבד! מעתה והלאה - Ganjojuice, או Ganjuice

אז איך אתה רוצה שיעלה את השווי שלו ושיהיה אפשר למכור? להושיב אותו ביציע חצי שנה?
הוא לא דמבלה. הוא הסכים לדחיית שכר כשביקשו ממנו, הוא מתנהג במקצועיות ולא אשמתו שיש לו פציעות.
פליק צריך להשתמש בפרנקי כשהוא חושב לנכון ולא להתחשב בחוזה.

זה לא אישי נגדו, השכר שלו גבוה מידי הוא לא רוצה לחדש חוזה ומתכנן שנה וחצי לעשות ויברח… נמאס לי שרק אינטרסים של שחקן צריכים לכבד. גם לקבוצה יש אינטרס…

נכון, לקבוצה יש אינטרס למכור אותו בקיץ.
בשביל זה הוא צריך לשחק, ואתה מציע לזרוק אותו ליציע. זה לא מסתדר.

אם הוא לא מחדש את החוזה, ברצלונה הציעה לו והוא מושך זמן.

אני זוכר שגם דמבלה עשה אותו דבר. אמרו לי אז את אותם משפטים כמו שאתה כותב לי עכשיו.

אתה רוצה שבעוד שנה הוא יברח בחינם?

עדיף שיברח בחינם מהפתרון שלך. להושיב אותו שנה וחצי ביציע בסופם הוא יילך בחינם זה פחות טוב מלהשתמש בו שנה וחצי בסופם הוא יילך בחינם.

אני מבין שאתה רוצה לדרבן אותו לעזוב בקיץ הקרוב, אבל זאת לא הדרך. אם רוצים למכור אותו, הוא צריך לשחק. צריך להמשיך להתנהל כמו עכשיו, כשהוא מחליף של המחליף, והוא יחליט אם בא לו עוד שנה במעמד הזה או לא.

המצב שלו שונה מהמצב של דמבלה. אני תמכתי אז בזריקת דמבלה ליציע.

1. לדמבלה נשארו חצי שנה בחוזה, לא שנה וחצי.
  2. לדמבלה היו דרישות שכר הזויות, פרנקי בינתיים שותק ולא דורש כלום.
  3. דמבלה כבר עשה צרות חוזיות לפני כן, פרנקי בינתיים לא.
  4. דמבלה תמיד עשה צרות, במגרש ולא רק, להתנהגות של פרנקי עד לא מזמן אין לי טענות.

אאוץ’, ובהחלט מעניין -

תרגום/ציטוט קצת פחות תוקפני -

קצת מסביר את המעמד הנוכחי של פאטי. רק קצת.

לא מפתיע.
פאטי טיפח את הפוזה והסגנון של כוכב לצד תרומה של שחקן קטרגל.
אם הייתה לו מוטיבציה של מקצוען כבר היה מוותר על כסף כדי לשחק בקבוצה קטנה שיכול להתפתח בה.
במקום זה המשיך לנהתייבש בבארסה או הלך לאנגליה, ליגה שאוכלת ילדים כאלה בלי מלח.

זה אותה אמונה שדווח לפני כמה חודשים שהייתה לו לגביי פאטי?

אני רק שואל, כי התלבטתי אם לפרסם את הציוץ הזה פה, או בדיון ההעברות והפנטזיות, או אפילו בזה של האקסים.

א. הוא לא אמר starting line-up של איזו קבוצה.

ב. enormous potential = פוטנציאל מצויין למלא את הקופה של בארסה.

ג. ה-rhythm שפליק ידרוש מפרנקי להשיג מחדש כדי לעלות בהרכב של בארסה:

וויפלאש היה יותר מתאים אם היה ספק לגביי האם פרנקי rushing or dragging.

מעלה את ערכו לקראת מכירה בקיץ.

עם אסאדו, גאבי, פדרי וכנראה ברנאל בעונה הבאה (ואני לא מזכיר את אאא"פ וטורה שנחשבים להתקפיים יותר) אני לא רואה איך הוא מקבל דקות ואין צורך להשאיר שחקן רוטציה עם שכר של סופר סטאר היסטורי.

איל אל תתרגש, מדובר על זה שאם הוא יממש את הפוטנציאל שלו אז הוא יוכל להתחרות על מקום בהרכב. ז’'א, בשיאו הוא רק מתחרה.

ובכל מקרה קשה להאמין שבבארסה יתנו לו חוזה חדש בסכומים שהוא ירצה כדי שבמקרה הטוב הוא יכנס להרכב ויתקע לקסאדו וברנאל את ההתקדמות. אלא אם כן אתה חושב שיש סיכוי שפרמין הולך…

מתרגש ממה? אני בעיקר משועשע מציוצים/דיווחים כאלו.

אההה, עם פליק אי אפשר לדעת.
מי ידע שראפיניה הוא כזה לפני פליק? שאיניגו בעצם בלם טוב? שפדרי לא גמור?
אבל כן, לא מגיע לו שכר של סופרסטאר ואם לא יחדש בשכר רגיל אני מקווה שיימכר.

:no_mouth:

אם אתה עצוב, בודד, מאוכזב, מרגיש ריקנות וכו’ - אני יכול לתת לך לינקים לשידור חוזר של גמר הסופרקופה, או לקלאסיקו הקודם.

:grinning: