זה מ-2021, למה עולה עכשיו? סתם חולצה חד פעמית לגיוס תרומות למען להט"ב משהו. אפשר לקרוא כאן
.
אני בטוח שאפשר יהיה לגייס הרבה כסף מאוהדי ליברפול בתמורה לזה שאברטון תלבש קבוע את החולצה הזו.
וואלה נפלתי בזה כחדש
כמו בכל פגרת כדורגל אני נופל לדבר המגעיל הזה שנקרא מציאות, מתעדכן יותר על הנעשה בארץ ובעולם, ונכנס לדיכאון. כמו בכל סוף פגרה הכדורגל בא ולוקח אותי לעולם אחר של 22 מטומטמים שרצים אחרי כדור והכל בו הרבה יותר טוב. אז במצב כזה, אפילו הקומיוניטי שילד זה סיבה מספיק טובה לצפות בשיא הרצינות בכדורגל.
זו רק תחילת עונה ואי אפשר להסיק יותר מדיי מסקנות לגבי ליברפול (בואו נגיד את האמת, איך פלאס תשחק לא מעניין אף אחד). אני לא ראיתי את ליברפול בעונה החולפת במסגרת ההתנזרות שלי מכדורגל למשך מרבית העונה החולפת בה צפיתי בריאל מדריד וקצת ברצלונה, אז מתנצל אם מדובר בחדשות ישנות.
מה שלי “הציק” במיוחד הוא חוסר היכולת של ליברפול לשלוט במשחק. למרות העליונות הטכנית והפיזית של ליברפול, הם בקושי סיכנו את השער. אמנם כבשו שני שערים (את הראשון פספסתי כי הם כבשו מוקדם מאוד), אבל בסך הכל הם בעטו 4 פעמים לשער, 2 למסגרת, וזה כולל את הבעיטה המוזרה של פרימפונג שאיך שהוא נכנסה. חסר להם במערך הזה שחקן עם יכולת ניהול משחק, וירץ סובוצלאי וג’ונס כולם שחקנים יוצרים מטבעם.
בהנחה שליברפול תראה יותר טוב בהמשך (גם כי מקאליסטר יעשה להם סדר במשחק כפי שהוא עושה בדרך כלל), הם הולכים להנות הרבה מאקיטיקה. הוא שחקן כל כך אנדרייטד. הוא גם 9, גם 10, וגם קיצוני בשחקן אחד. רכש אדיר של ליברפול.
הדרך שבה ליברפול מפתחת התקפות מעניינת. היא משחקת ב4231, עם מגן ושחקן כנף בכל אגף, אבל היא מעמיסה את האגף עם עוד אחד מהקשרים שעושה תנועה אלכסונית ודוחף ממש עד הקו, וככה היא יוצרת יתרון באגפים. מעניין אם זה היה אלתור נקודתי או שהם מתכננים לשחק ככה בקבוע, כי אני בספק אם אפשר לבנות על הרעיון הזה לאורך זמן.
במקרה שלך זה 20 מטומטמים, כי ויניסיוס ומבאפה לא רצים אחרי הכדור.
סליחה על האופטופיק, אבל היה לי מאוד חשוב לדייק.
הכל סגור: ג’ק גריליש לאברטון ![]()
![]()
השאלה לעונה אחת. בדיקות רפואיות עוד היום.
גריליש מצטרף לקבוצה של דייויד מוייס.
אחד הפלופים הגדולים
אף פעם לא היה שחקן גדול, בטח לא כזה ששווה את ה-100 מיליון ששיטי שמו עליו.
מסוג העברות שרק בפריימרליג ורק כי הוא אנגלי קרו
סיטי גם עומדת לשחרר את סאביניו לטוטנהאם.
בחיי לא מבין את הניהול של המועדון הזה.
7 פוסטים אוחדו לנושא קיים: פרמייר ליג 25/26 :: Cook the Books