חג שמח ושנה טובה לכולם

חג שמח ושנה טובה לכולם. מי ייתן שבצל השנה ההזויה הזו שאנחנו עוברים (ואומר את זה תל אביבי - אין אחד שהשביעי באוקטובר והמצב הזה עכשיו ‘חמק ממנו’ - אבל יש כאלה שאני בטוח שיותר קשה להם - חיבוק) - זו עדיין תהיה שנה מוצלחת, שנה של אור והגשמת חלומות ודברים חדשים עד כמה שאפשר. שהדבר הכי כואב לנו חס וחלילה יהיה עוד הפסד של ריאל מדריד בגלל קרלו אנצ’לוטי או מהלך אגואיסטי של רוברט לבנדובסקי בשלבי הנוקאאוט.

יצא לי להתווכח כאן לא מעט, יש אוהדים שאני עדיין מאוד לא מסכים איתם, אבל זה כדורגל, מחזיר אותי לילדות, מוציא ממני אמוציות, זה חשוב לי. מי שמכיר אותי באמת יודע שאני בן אדם מקסים בסה"כ.
אני מעריך כל אחד ואחד מכם, את המעטים כמובן שנפגשתי איתם במציאות וגם לא. אני נוהג לספר על הרווקות שלי וזה לא מובן מאליו שחלקכם הקדשתם זמן לקרוא את “הסיפור\ים” ואפילו נתתם מילה טובה. וזה בכלל לא מובן מאליו שמישהו אחרי יום עבוד מפרך וכשיש לו אישה וילדים וכדומה - בזמן משחק הוא מתנתק, חשוב לו לכתוב פה בפני אנשים שהוא לא מכיר ולפרוק - את התחושות שלו מהמשחק.
מודה גם שאני מספר עליכם פה ושם. לחברים חדשים שאני מכיר, גם לבחורות, הנושא של הכדורגל תמיד עולה, של הפורום, יש כאן כאלה שאיזה 15-20 שנה בעסק. אתה אומר למישהו ‘פורום’ והוא שואל אותך אם זה המועדון בבאר שבע או מדמיין פקולטה כמו תפוז של תגובות שורה. אנשים לא מבינים את השיח שנוצר פה וחברויות שנוצרות פה ואני זכיתי בשני חברים דרך המקום הזה - ואת הדיונים על כדורגל ברמה הכי-הכי-הכי גבוהה שיש. או הדרך של כל אחד לנתח משחק. אני מסתכל על אילו נקודות אני שם את הדגש ומה כל אוהד כותב, גם אוהדים של ברצלונה או אוהדים של מנצ’סטר יונייטד וכדומה. עוד יבואו ימים טובים

חג שמח ושנה טובה לך ולכל הפורום. שמרו על עצמכם

חג שמח ושנה טובה חברים…
תודה ענקית לכולם פה על כל העניין, הצחוקים, המשפחתיות, ההטרלות, הסחת הדעת והשקט הנפשי שאתם מספקים לי פה במשך כל השנה :pray:

חג שמח ושנה טובה לכולם!