חיכינו שיגיע.
חיכינו שישחק.
חיכינו שיכנס לכושר.
חיכינו שיתחבר לקבוצה.
חיכינו שיחק בשמאל.
חיכינו שיחק עם ויניסיוס.
חיכינו שיחק בלי ויניסיוס.
נחכה למשחק הבא, כי הוא צריך קבוצה בלי הגנה לשחק מולה.
לרגע הלב נפל לי לתחתונים כ שקמאבינגה נפל ותפס את הברך, בסוף זה השריר, המקסימום זה חודש בחוץ, מקווה שהרבה פחות.
החמצה צפויה יותר מהרכב של אנצ’לוטי
נמשיך עם אמבפה, אם הוא לא יושב על הספסל כמה משחקים, אנחנו צריכים להתחיל לחפש מחליף.
אני לא, אני כתבתי מעדיף את קיין בכסף על אמבפה בחינם, אבל אחרי שהגיע צריך לתת לו להשתלב ולתמוך בו, במיוחד אחרי החמצת הפנדל
פשוט רחמים. קשה לי אפילו לכעוס עליו.
גם אני לא, אני העדפתי את הגולייט הנורווגי.
אני לא חושב שאמבפה בנוי להתמודד עם המצב שהוא נמצא בו.
הוא בילה את כל השנים שאמורות לעצב את האופי שלו בליגה גרועה, בקבוצה הכי טובה בפער שם, התרגל שלא מדברים איתו, לא מבקרים אותו, הוא כובש כמו בפיפא, מה ציפינו…?
אני כבר לא יכול לראות את מנדי משחק, הבנאדם הזה פשוט לא לרמה בכלל.
ההבדל בינינו לבין ליברפול פשוט תהומי, קבוצה מאומנת, אגריסיבית. יודעת מה היא רוצה לעשות, אלמול קבוצה אנמית, לא מסודרת ללא שום מחשבה טקטית.
די עם הקריאות פלופ. לאמבפה יש איכות מטורפת, הוא הוכיח את זה גם בשני מונדיאלים.
התקופה הרעה תעבור, הביטחון יחזור. כרגע הוא עלה נידף ברוח אבל זה יעבור.
תוהה מה אנדריק יכול לעשות פחות טוב מאמבפה.
להיכנס לנבדל בטוח
יש לנו הזדמנות נדירה לראות ב-20 דקות הקרובות מה לעזאזל נותן לנו ‘הסלע ההגנתי’ מנדי, שפראן גארסיה לא נותן.
הימור שלי - כלום, ולהיפך. רק נרוויח מהחילוף.
אנצ’לוטי והשחקנים משחקים על 1-0 לליברפול?
אנצ’לוטי חושב שיש גומלין?
מה לעזאזל הקבוצה עושה??!!
אמבפה נראה לא טוב מתחילת העונה. ואפילו בסטנדרטים האלה הוא רע מאוד היום.
אבל הדיבורים כאן על מכירה (כאילו מדובר בילד בן 17 מברזיל)
או פלופ (כאילו באמצע החיים שוכחים איך לשחק כדורגל) או ירידות על הליגה הצרפתית (כאילו הוא לא חורר כל יריבה בערך בליגת האלופות) הם די מגוחכים.
בסוף זה יגיע ויהיה בסדר. הבעיות האמיתיות שלנו הן הרבה יותר מטרידות.
הבעיה עם אמבפה היא בפעולות הפשוטות. הוא לא מוסר כמו שצריך גם כשאין עליו לחץ, הוא לא מצליח לעבור את המגן הראשון בקרוס, הוא לא מצליח לא להיכנס לנבדל…אני בכלל לא מדבר על הדריבל הכושל, הבעיטות על המגנים ועוד ועוד.
המשחק הספציפי הזה אנחנו בחיסרון מספרי בגלל הצרפתי.
לא מבין את המערכים ההזויים האלה. התעקשות על מערך לא מאוזן עם חומר שחקנים שלא מתאים לזה.
הפציעות בטח שלא תורמות, גם לא הלחץ המנטלי.
אמבפה נראה כמו צל של השחקן שהיה, אם הוא לא יעבוד על עצמו מנטלית באופן משמעותי הקריסה שלו תהיה רצינית מאוד.
החיסרון הכי בולט בקבוצה זה דמות שתנהיג. אין אופי ואין הקרבה. קשה לצפות בקבוצה.
לא משווה בלבל אבל קוטיניו היה עילוי כדורגל בליברפול , קוסם אמיתי. הגיע לברצלונה קרס ולא חזר לעצמו לעולם.
טורס בצ׳לסי, הזארד בריאל, גריזמן בברסה, סנצ׳ו ביונייטד.
נכון אמבפה זה קליבר אחר, אבל כן בהחלט שחקן יכול ״לאבד את זה״ ולא לחזור לזה לעולם שוב.
זה לא מדויק, זה משנה מאוד מתי הכדורים יתחילו להיכנס לו והיום זה אפילו לא האם הבקיע או לא. אף פעולה התקפית טובה לא הייתה לו, היום הוא אפילו לא ניסה ואפשר לחשוב ששמר עליו דניאל אלבס או קאפו. לא ניסה לכדרר, אפילו לא בעט לשער, לא עשה איזו תנועה מדהימה לעומק. אם הוא יבקיע כמה שלושערים רצופים נגד החטאפיות וכאלה אז מה? הוא גרוע מאוד ואומלל וצריך להגיד את זה. קורה שמחמיצים פנדל גם אם הטיימינג כל כך מחורבן אבל זה הרבה מעבר. בשביל משחקים כאלה הביאו אותו. הנה הוא בעמדה שלו וזה לא הוקוס פוקוס.
בסופו של דבר המשכנו להתבנקר וספגנו את השער הראשון די בשלומיאליות. לא הייתה סיבה גם למחוא כפיים במחצית. הפציעות זה לא הכל, הקבוצה לא מוציאה מעצמה דבר. מילא היינו מנסים לשחק כדורגל.
אני בהחלט חושב שאנחנו הולכים לעוף ואנחנו במקום ה-24 בטבלה לפי שעה, יש לנו עוד משחק מאוד-מאוד קשה בברגאמו נגד אטאלנטה, מכיר את קו האדום כאוהד הפועל תל אביב אבל לא חשבתי ש…
בחיי שבינתיים זו אחת העונות הכי עלובות שאני זוכר מריאל, ולצערי ראיתי לא מעט עונות גרועות ב20 שנה האחרונות.
כגודל הציפיות כך גודל האכזבה. אמבפה פשוט גרוע, זה לא זה. שום דבר במשחק שלו לא רומז שמדובר בשחקן טופ עולמי. להפך, כל פעולה שלו צועקת האזרד. אם לא כתוב לו אמבפה על החולצה אין סיכוי שאני אדע שזה השחקן שכיכב במונדיאלים האחרונים.
אני אחד מאוהביו של אנצ’לוטי, אבל אין כאן שום דבר שמזכיר קבוצה. 0 ארגון, 0 סדר, 0 שיטה. הפציעות לא עוזרות, אבל גם עם הפציעות אנחנו צריכים להיראות הרבה יותר טוב.
אפילו אנצ’לוטי לא דומה לעצמו - כבר לא הסבא החביב והרגוע עם קרח בורידים, הוא כל הזמן נראה עצבני.
אנחנו עוד ננצח כל מיני חטאפות למיניהן, אבל זה פשוט לא זה. פשוט לא כיף לראות את ריאל העונה.
הלוואי ובסוף העונה אני אזכור בפוסט הזה ואוכל את הכובע, אבל זה פשוט לא סביר ללא שינוי קיצוני בקבוצה.
בכנות, אף אחד לא חשב שנצא מהמשחק הזה עם נקודות, במיוחד שכולם רואים איך הקבוצה נראית.
אבל ריאל פשוט מעוררת רחמים.
תנסו, תלחמו, איזה בעיטה למסגרת (!!) משהו?!