מחזור 5 בצ'מפיונס: הפסד נוסף, הפעם מול ליברפול

אני חושב שהדבר הכי מבאס בקבוצה העונה זה שסף השבירה נהיה נמוך. התרגלנו למלחמה ללא פשרות במשחקים האלה וניסיון לנצח תמיד, נראה שזה לא שם.

בסוף הדחנו את ליברפול ב4 או 5 מפגשי נוקאאוט ברציפות, מתוכם שניים בגמר. הייתי חותם על הפסד חוץ בשלב בתים אחרי רצף חלומי שכזה.

בעיטה ררשונה למסגרת בדקה ה 92.
הזוי איך שהקבוצה הזו משחקת, פשוט אין קשר בין כל החוליות במגרש.
בילינגהאם ביבסיטר למנדי, אחד הדברים ההזויים שראיתי.
ליברפול קבוצה פשוט מדהימה, לעמוד ולמחוא כפיים.

לא מבין למה אחרי המשחק הטוב בליגה קרלו היה חייב לדחוף את מודריץ’ ומנדי להרכב.

השמנדריק בדקה ה 94 פוצע לי את קונאטה לקקאת המשחק נגד סיטי :grimacing:

חשבתי שמקומו של הזארד כפלופ המאה יהיה מובטח לפחות לכמה עשרות שנים קדימה, כמו שזה נראה כרגע… ייתכן ונמצא מתחרה

נניח ואמבפה פלופ, מה לגבי ג׳וד?

יותר מדי שחקנים הרבה מתחת לרמתם, הפרחים לקרלו.

אתה יודע שהמאמן של הקבוצה שלך פח אם משחק אחרי משחק אתה מוצא את עצמך בדקה ה-80 מזכיר לעצמך שבעצם הקבוצה שלך בכלל לא ב-10 שחקנים.

קשה לי לבוא בטענות לבילינגהאם שאת רוב העונה מעביר בתפקיד שלא קשור אליו בכלל, במקום לשחק כקשר התקפי הוא משחק יותר בהגנה, במקום להשתמש באיכויות שלו אנחנו פשוט מאבדים אותם.
אני מרגיש כמו תקליט שבור, אבל כל זה משני למאמן דביל.

הפסדנו נגד הליברפול הכי חלשה שפגשנו עד כה.
רק קורטואה, אסנסיו, רודיגר ומודריץ’ עלו כדי לתת 100%.

על מבאפה לא צריך להרחיב, הגיע הזמן לבעיטה לראש
שלו כדי שיתאפס. מה שמרתיח אותי יותר מהיכולת זו האדישות! זה לא קשור לשיטה ולא קשור למיקום במגרש (הוא נותן את אותו חרא בצד שמאל, אפילו יותר גרוע).

גם בלינגהאם, בראהים וגולר חירבנו במכנסיים פעם אחר פעם. עם כל הכבוד לסיבובים סביב עצמו, בלינגהאם צריך להיות יותר מדויק ותכליתי.

אם יש מישהו שאני רוצה שיעוף מהקבוצה יותר מאנצ’לוטי, זה מנדי. השחקן הזה טיפש ומוגבל ברמות שאי אפשר לתאר.

שמישהו יגאל אותנו מאנצ’לוטי כבר

ועדיין לזכור שאנחנו עם הרכב טלאים. מספיק שויניסיוס משחק היום וזה היה סיפור אחר לגמרי.

אני סולד מדיבורים כאלה, אבל אין מה לומר, אמבפה סובל מבעייה מנטאלית קשה, הוא צועק את זה בכל נשימה שלו. למישהו היה ספק שהוא יחטיא את הפנדל?

צריך להגיד, הצרפתי הוכנס למשבצת שמעולם לא היה בה - הוא לא ויניסיוס, הוא לא יוצר יש מאין ולא יסחוב את הקבוצה על הגב (זאת לא חכמה בדיעבד - אמרתי את זה כבר כשהגיע), אבל פלופ? לא הייתי ממהר עם זה.

מעניין יהיה לבדוק אם מי שאומר עכשיו ‘פלופ’ אלה אותם אנשים שקראו למכור את ויני בתחילת העונה…

אגב ויני, מסתבר שהוא לא רק השחקן הכי טוב שלנו אלא גם חתיכת מנהיג על המגרש, אחד הדברים שהכי חסרו לנו הערב.

נו טוב, אולי בכל זאת נקודת אור, נראה לי מצאנו בלם העונה.

מנדי לא צריך לראות דשא. אלוהים, מה הקשר שלו לכדורגל אין לי מושג. פראן הרבה יותר מגוון התקפית, אין מה להשוות בכלל.

עוד נקודות:

*פדה מתחיל לזייף בעקביות שלו. צריך קצת מנוחה לטעמי. לוקאס אמור להספיק.

*אנצ’לוטי הופך בעקביות את ג’וד לטוני קרוס בתחילת הקריירה בריאל. הוא מסורס התקפית לחלוטין העונה.

*אמבפה לא חלוץ והוא קיצוני בינוני להחריד בהשוואה לויני.
השנה, יותר מתמיד, לא ברור לי למה כל השנים חיכינו לו בכיליון עניים.
אחרי שבנזמה עזב, החיסרון בחלוץ 7 ,שלא לדבר על 9 ,זעק לשמיים.

ריאל מדריד בלי חלוצים זה עיוות של הטבע.

גם הזארד הגיע למדריד עם קבלות, יש במועדון הזה הילה שלא כל אחד יכול להתמודד איתה, קצרה היריעה מלהכיל שחקנים שריאל מדריד הייתה גדולה עליהם.

ייתכן שקיליאן אמבפה הוא שם נוסף ברשימה הזו
אין לזה קשר לכישרון או ליכולת או למחיר, זה עניין מנטלי נטו
הוא עסוק בכמה כדורי זהב הוא יזכה במדריד שלמסור 3 פסים מדוייקים במשחק גדול עליו כרגע. מקווה שזו רק תקופה לא מוצלחת.

אלה הם דבריו של אנצ׳לוטי אחרי המשחק. שמישהו יעיר אותי מהסיוט הזה ויגיד לי שזה לא אמיתי.

אלה תשובות של מאמן שמחקים אותו בבובה של לילה.

מה זה העיוורון הזה?
מה זאת הגישה הבינונית הזאת?
את מי בדיוק אתה מורח? על מי אתה עובד?
לך כבר הביתה אתה הורס לי את הקבוצה שאני כל כך אוהב

נראה שטיטי צדק בול בתחזיות שלו לאליפות קלה כבר במחזור 35 + ללכת עד הסוף בצ’מפיונס, הוא פשוט התבלבל בין התחזיות של שתי הקבוצות שהוא אוהד.

למישהו יש ספק שהמשחק מול אטאלנטה הולך להיראות בדיוק אותו הדבר? כל קבוצה עם מאמן טוב וקצת איכות מעל הממוצע עושה לנו בית ספר לכדורגל,פרז חייב להתעורר ולעשות את הזעזוע הזה לפני שיהיה מאוחר מידי ונמצא את עצמנו מודחים מהאלופות,די,מיצינו.

יכול להתחבר לקו שלך ואני לא כל כך משוכנע כבר שזה יצליח ולא יהיה אפילו 50% ממה שציפינו. אבל אדן הזאר נפצע והפציעה בקרסול פגעה בו המון. פחות או יותר שם הוא איבד את הרעב. קיליאן אמבפה מקצוען ממנו, הקבוצה עצמה בגדול אמורה להיות קצת יותר טובה. מעבר לכך אמבפה צעיר הוא לא הגיע בגיל 29. יכול להיות שהעונה הזו תהיה עלובה מאוד אבל זה לא שחקן לשנה אחת. אני כמובן לא מסתכל רק על סטטיסטיקה. חודש ראשון חלש? אחלה. חודשיים? בסדר. הנה קלאסיקו - בוא תוכיח - נורא. ומסתבר שאפשר יותר גרוע מהקלאסיקו…

אנשים שעדיין מגינים על אמבפה

בדיחה עצובה, שנים של על גבי שנים של טיזינג לשחקן הטוב בעולם ובסוף קיבלנו את הפלופ הזה.

הכי אשמח בעולם להתבדות ושיצטטו לי את ההודעה הזאת אחרי שלושער בגמר ליגת האלופות.
אבל אני רואה את השחקן מול העיניים שלי. זה שחקן שהתבסס על עוצמות פיזיות חריגות, ליגת איכרים והיותו האופציה מספר 1, ונבחרת על.
העוצמות הפיזיות בדעיכה , הליגה קשה יותר והוא כבר לא הכוכב הראשי בקבוצה שלו, וגם הנבחרת שלו כבר בירידה ורואים את זה בבירור ביכולת שלו.

ממה שאני ראיתי אתמול ואני מסתכל רק על המשחק הבודד הזה, גם ברמה הטקטית היה פשוט שימוש לא נכון באמבפה ועוד דווקא במשחק שכן היה אפשר לנצל שטחים ומעברים.
במקום להיות זה שמקבל את הכדור אחרון, חיפשו שאמבפה יקבל את הכדור ראשון וינהל את ההתקפה. למה? הוא לא פליימייקר, וגם אם היה טיפה טוב בזה, הוא הרבה יותר טוב בלהיות זה שמסיים את המהלכים לא זה שמתניע אותם.

הביאו שחקן לעמדה שהוא לא אוהב ואולי לא מתאים לה, צריך לעבוד על זה כדי שיצליח. אבל קודם כל צריך לנצל את האיכויות שלו בצורה הנכונה.
אחרי זה אפשר אולי להחליט שזה באמת לא מצליח, אבל לדעתי אלו חבלי לידה צפויים.

בשונה ממקרה הזאר ומקרים אחרים בעבר, אני חושב שהסיכוי שאמבפה יתברר כפלופ מוחלט הוא מאוד נמוך.

כן, אמבפה חגג שנים בליגה חלשה, אבל בלתי ניתן להכחיש שהוא תפר יריבות בליגת האלופות ובמונדיאל באותם שנים באותו קצב. מדובר בשחקן על וכשהוא חוזר לכושר הוא השחקן הטוב בעולם. אין לי ספק בזה בכלל. זה לחלוטין לא המקרה עם הזאר שלטעמי היה מלכתחילה אוברייטד והתנגדתי לרכישה שלו גם בזמן אמת.

כרגע אמבפה עם ביטחון ברצפה ולחץ מטורף, וזה משפיע. אני בטוח שזה יעבור לו. ובואו נגיד שהתפקוד הלא אופטימלי לא ממש עוזר, זה לא שהוא מקבל את מה שהוא צריך להצליח.