הרכב:
אוננה
מרטינז-מגוויר-יורו
דאלוט-אוגרטה-מאיינו-מזראווי
ברונו-אמאד
הוילונד
ההרכב הראשון מתחיל להתקבע.
הרכב:
אוננה
מרטינז-מגוויר-יורו
דאלוט-אוגרטה-מאיינו-מזראווי
ברונו-אמאד
הוילונד
ההרכב הראשון מתחיל להתקבע.
איזה שיעמום לא נורמלי שחקנים שבעים שאין להם עתיד!!, שום מצב מסוכן מול השער חוץ מהנגיחה של מרטינז.אני מקווה שבמחצית השנייה יונייטד תהיה יותר התקפית אחרת זה יגמר כמו מול בורנמות, פשוט מעצבן לראות קבוצה כזאת שלהשחקנים שלה פשוט לא אכפת.
מתי בפעם האחרונה שחקן שלנו קיבל 3 אדומים בעונה? ואפילו לא עבר חצי. ועוד קפטן. בושה וחרפה.
אני לא ממש מצליח להבין מה קורה שם, גם אחרי ההפסד הקודם של ה-3:0 הביתי הייתי בהלם (מול בורנמות’), חשבתי שבאינטרנט התבלבלו כי זכור לי הפסד דומה עם אריק טן האח. רובן אמורים קיבל ירושה חרבנא ולוקח זמן אבל המצב מייאש. הדבר הראשון שהייתי מחליף זה את השוער.
ברונו פרננדש עם הכדור סכנה לכל יריבה כשיש לו את השחקן הנכון אבל תמיד היו לי קצת סימני שאלה לגביו. גם כששחקן מוקף בחרא אתה רואה מאיזה חומר הוא קורץ. בעייתי לו הסרט קפטן. הוא מאבד את זה ברגע עם שיקול דעת מוטעה.
אפילו אין את האשליה השקרית הזו שעם אלחנדרו גרנאצ’ו ומרקוס ראשפורד יכול להגיע משהו במתפרצת מהירה מהחלק הקדמי, הרכבים מאוד אפורים ורובוטים. לא אגיד קאסמירו כי הוא לא בשיאו ויחשבו שאני משוחד, אבל לגבי ההתקפה - גם אם ראשפורד מאכזב והגישה מחורבנת והוא חלש באימונים - אם רוצים לזרוק אותו בקיץ ולעשות קופה כי באנגליה הסכומים מוגזמים אז זו לא הדרך. חבל.