זה פשוט לא נכון. איסלם כמו שכתבתי זה אוסף של רעיונות שאפשר לאהוב או לא אבל אפשר גם לבקר או לשנוא את הדת בלי להחשב גזען. הגזענות הופכת לגזענות ברגע שמנסים לשייך תכונות אופי לגזע או העדפה מינית.
לדוגמה אם אני אכתוב ש X הוא רוצח ואנס ילדות בגלל שהוא מוסלמי. זה גזענות ואז אני גזען. (סתם דוגמה אני חס וחלילה לא מאמין בזה) אבל אם אני יכתוב ביקורת על הדת של אותו X ורק על הדת אין פה שום גזענות.
רביע לא שונא מוסלמים. שונא את הדת שלהם. זה לא גזענות נקודה.
דרך אגב ההשואה לנאציזם זה טעות. וגם כתבתי לו את זה.
כל הדתות בעולם הם טיפשיות. ובמיוחד שלושת הדתות שמאמינות באל אחד. . אני מתעב את כל הדתות, המין האנושי היה במקום הרבה יותר טוב בלעדיי השטות הזו.
אבל הדמגוגיה שלך שוברת שיאים. הדת היהודית והנוצרית מאפשרים רפורמה ושינוי. מרבית המאמינים הנוצרים והיהודים (אני מדבר על הרוב ולא על הקיצון) לא ממלאים אחרי כל החוקים שלהם כי הדת שלהם מאפשרת את זה.
אבל האיסלם וזה הבעיה הגדולה. מסרב לבצע רפורמה בחוקים שלו. באיסלם אסור לשנות את הכתוב .כי הכתוב הוא הוא הוראה ישירה של אלוהים ומוחמד שהוא שליחו. תבדוק מה קורה למי שמנסה לבצע רפורמה באיסלם…
ראשוני הנרדפים בעולם המוסלמי הם מוסלמים מתונים ואותם רפורמים. הם נרדפים למוות בארצות ערב.
סתם דוגמה הפיגוע האחרון שהיה במצרים במסגד בוצע מהסיבה היחידה שמי שהתפלל באותו מסגד שייך לשבט שנחשב מתון אצל המוסלמים.
אני אחזור מהעבודה ואני ארחיב, הדעה שרביע גזען כי הוא מבקר את הדת היא מגוחכת וטיפשית