אני לא מבין דבר אחד:
תמיד כשאני מדבר עם מוסלמים הם מציגים את הקוראן כמשהו כל כך שלו, רגוע ומפיץ אורות ואהבה. עם זאת, כשאני מסתכל על העולם המוסלמי, כל מה שאני רואה זה רק כאוס והרג. מהתקופה הנוכחית עם דאעש, הפיגועים בערי אירופה, בוקו חראם באפריקה ועד ההפיכות מלאות הדם במצריים, לוב, ובעצם איפה לא. בכל מקום שהם נמצאים יש הרג.
כשאני מסתכל על התמונה הקרובה יותר אליי, אני רואה טילים שנשלחים במכוון נגד אזרחים, אני רואה פיגועי רחוב ואפילו ילדה קטנה שנדקרת במיטתה תוך כדי שינה.
אני רואה משפחות שרוצחות את הבנות שלהן כי הן כל כך פגעו בכבוד המשפחה, הן שכבו עם בחור מחוץ לנישואין. יש לי חבר מהעבודה, מוסלמי, רווק, חרמן רצח שכל היום מדבר על בחורות. אמרתי לו לפני שבוע תמצא לך מישהי גם אם זה מחוץ לנישואין הוא הציע לי לראות סרטון איך מרססים בחור אחר שהעז להתקרב לבחורה מחוץ לנישואין. כששאלתי אותו מה יקרה אם ביום מן הימים הילדה שלו תשכב עם מישהו לפני שהתחתנה הוא לא היסס וענה ישר “אני אהרוג אותה”…
אז איפה, לעזאזל, כל הטוב באיסלאם? איפה האחווה וקבלת האחר הזאת שסאמר מדבר עליה? למה בכל מקום שבו נמצאים מוסלמים יש הרג, רציחות ובעיות.
מלזיה הוזכרה פה, ונזכרתי שראיתי לא מזמן ששני צעירים, בחור ובחורה, פונו לבית חולים לאחר שהוענשו על ידי השלטונות במלזיה במלכות בכיכר העיר מול כולם, בגלל שעשו סקס. איפה, לעזאזל, כל הטוב הזה באיסלאם שאתם מדברים עליו.
אני חזרתי בשאלה ואני לא מאמין יותר באף דת, סוג של, זה מסובך, כתבתי הודעה מאוד ארוכה בפורום הקודם בעניין הזה. לא אכפת לי מהיהדות או האיסלאם ובאמת שאני מתרגש יותר בכריסמס מאשר בכל החגים היהודים ביחד. עם זאת, ביהדות גם אם תיאורטית מגיע על משהו מסויים סקילה, הרג חנק או וואטאבר, זה פשוט לא קורה. לא יודע מה הולך בנצרות אבל זה גם, פשוט מאוד, לא קורה. אני לא יודע פסוקים, לא מכיר אותם והם לא מרשימים אותי. אני מכיר עובדות בשטח. אני יודע שלמוסלמים מובטחים 72 בתולות אם הם מצים כשהידים. אני יודע שכשהם מבצעים את הזוועות שלהם הם צועקים אללה אכבר. הכל בשם אללה שלהם. ויותר מזה, גם כאשר הם הורגים אחד את השני, לפני כל לחיצה על ההדק הם צועקים אללה אכבר, ויעידו על כך אינספור סרטונים מהלחימה בסוריה. אז איפה, לעזאזל, כל הטוב שבאיסלם.
מילא זה היה קורה במקום מסויים ואז הייתי אומר טוב נו אהבלים. אבל זה קורה בכל מקום בו האיסלאם נמצא. בעוד שהעולם הולך קדימה ומשתכלל מבחינה טכנולוגית ופוליטית, ואנחנו לומדים לקבל לאהוב ולהבין אחד את השני, הם רק משתכללים בדרכי החבלה שלהם. טרקטורים שנועדו לבניה והתפתחות משמשים לפיגוע. מטוסים שנועדו לקצר את המרחק בין אנשים נועדו מבחינתם להוריד גורדי שחקים וטלפונים סלולריים כשלטים להפעלת פצצות מרחוק.
אז רק תסבירו לי איפה, for fuck sake, כל הטוב שבאיסלאם מתחבא. אני אשמח להכיר אותו.