על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

אם אני לא טועה, אברום בורג חי באופן חופשי ומנהל את חייו בחופשיות באופן יחסי. זה שהוא לא פופלארי זה לא משהו אסור ושלילי.

תבדוק איפה היהדות והנצרות היום ומה היה בהתחלה ואתה תגיע למסקנה המאוד ברורה שהיהדות והנצרות השתנו ואפילו לטובה. תבדוק כמה שינוי בוצע באיסלם והתשובה לצערי שלילית.

שוב שלא היה ספק, הדת היהודית והנצרות הם דתות שאני מאוד מצטער שנבראו,. המין האנושי לטעמי היה במקום הרבה יותר טוב בלי הקיום שלהם. אני אתאיסט מושלם. הבעיה שמתיחסים לאיסלם כמו אל ילד קטן ומפונק שאסור לבקר אותו והציפייות ממנו הם תמיד נמוכות…

למה שטראמפ מכיר בירושלים זה מצדיק את ההתפרעויות והניסיונות לרצח יהודים? למה כל פעם שמתקבלת איזה החלטה שלא מוצאת חן בעיני העולם המוסלמי יש התפרעויות אלימות לינץ ובזיזה?
למה קריקטוריסט שמצייר דמות של מוחמד דינו מוות? למה עם אני הומו או לסבית שכל הפשע שלי שאני נולד באיראן או במדינה עם חוקי השריעה אז דיני הוא מוות? למה מקבלים את זה? למה עם אני אישה אסור לי לצאת מהבית בלי אישור של הגבר?
למה אם אני מאושמת בבגידה אז דיני הוא מוות? למה מותר לאנוס אותי? למה מותר לסחור ולהתייחס עלי כמו עבד אם אני לא מוסלמי ? תסביר לי למה השמאל העולמי מגן על זה. למה אני נחשב בעיני השמאל גזען וקיצוני, עם כל הדרישה שלי היא שהאיסלם יתמתן?
למה לא דורשים מהאיסלם להשתנות ולהתקבל למועדון של המאה העשרים והאחת?