הגרלת שמינית גמר ליגת האלופות: דרבי כצפוי בשמינית הגמר. המשחק הראשון בברנבאו

מי היריבה שתרצו שריאל מדריד תקבל בשמינית גמר ליגת האלופות?

• דרבי נגד אתלטיקו מדריד
  • טסט עם צ’אבי אלונסו ובאייר לברקוזן
0 מצביעים

היום ב-13:00 זה קורה: הגרלת שמינית גמר ליגת האלופות ובעצם המסלול עד לגמר המיוחל במינכן. כמובן שזו הגרלה שונה משנים עברו - שתי אפשרויות בלבד. ריאל מדריד תגלה: דרבי נגד אתלטיקו מדריד - או באייר לברקוזן של צ’אבי אלונסו. מהי ההעדפה שלכם?

המשחק הראשון הפעם בסנטיאגו ברנבאו בארבעה/חמישה במרץ והגומלין בחוץ ב-11 או ה-12 בחודש קרי כעבור שבוע (ימים הפוכים למשחקים)

-באייר לברקוזן הדאבליסטית הגרמנית זו שנישלה את באיירן מינכן מהכתר הנצחי אחרי עונה מדהימה ושיא משחקים ללא הפסד (הגיעה גם לגמר הליגה האירופית), וכן מי שנחשב ליורשו של קרלו אנצ’לוטי. כמובן שהעונה יש ירידת מתח אבל היא עדיין בצמרת, השתחלה לשמינייה ולא הפסידה לבאיירן במפגשים הישירים. ויש לה את פלוריאן וירץ. לברקוזן שנייה בטבלה אם כי במרחק גדול של שמונה נקודות מהבווארים.
הגרמנים כמובן היו היריבה של ריאל מדריד בגמר ליגת האלופות לפני מעל 20 שנה - בעונת 2001/02 עם הזכייה בלה נובנה בעונת המאה של המועדון עם הוולה המדהים שם זינדין זידאן וההצלות של סאן איקר הצעיר (1:2). לא שיחקנו נגדם מאז שלב הבתים בעונת 2004/05.

-אתלטיקו מדריד עושה לנו “את המוות” כבר שנתיים בערך - ריאל לא הצליחה לנצח אותה בליגה והודחה בגביע המלך אשתקד. כמובן שבצ’מפיונס זה סיפור שונה. לעד נזכור את גמרי הדסימה (1:4) בדקה ה-92:48 עם השער של ראמוס וכן הפנדלים באונדסימה ב-2016 ובכלל בין 2013 ל-2017 ריאל התגברה על אתלטיקו באירופה ארבע שנים ברציפות! העונה אתלטיקו ניצחה את ברצלונה בדרמת ענק, גברה על פריז סן ז’רמן ולברקוזן באירופה ונהנית מעונת בכורה טובה של חוליאן אלבארס ואלכסנדר סורלות’ וגם אנטואן גריזמן כאן אם כי בכושר קצת פחות טוב לאחרונה. היה לה רצף שהוא שיא מועדון - 15 ניצחונות

ב-AS מתכוננים ופירסמו סקרי אוהדים - באתר האינטרנט וכן ברשתות החברתיות. אוהדי ריאל מדריד, יחסית - רוצים דרבי. מתוך כ-16 אלף שהצביעו - 55% מהקולות בחרו בדרבי נגד אתלטיקו מדריד על פני 45% שהעדיפו את באייר לברקוזן| אם נלך הפוך, נרשמו כ-13,500 הצבעות של אוהדי אתלטיקו - 60% מהם העדיפו לקבל את באיירן מינכן לעומת 40% שרצו דרבי

מהמר על העץ סתם בשביל הכיף:
לברקוזן-ארסנל-ליברפול.

חד משמעית לברקוזן, מי רוצה לראות 2 משחקים של קרבות חפירות מול סימאונה ושות’?
אלונסו, גיוון, משחק של התקפות, תנו לראות כדורגל.

בעיני דרבי יהיה מתאים יותר כי שם הסיכוי גבוה יותר, לא צריך לעשות סקאוטינג שהיריבה צפויה לעשות יותר טוב

כל ביקור של אלונסו בברנבאו הוא סיבה למסיבה. לברקוזן כמובן.

מה זה משנה שאנחנו מכירים אותם אם אנחנו לא מצליחים לנצח אותם…?
ברור שעדיף לברקוזן.

בכל יום אחר אני מיד רץ להעלות ברשתות החברתיות את השער של סרחיו ראמוס מגמר הדסימה עם הספרדית שלי: “זוכרים אותנו?”. לא היום.

אז דרבי, כמה לא מפתיע - הדרך ארוכה ומפותלת. מצד אחד כביכול המאזן המדהים שלנו נגד אתלטיקו מדריד בליגת האלופות אמור להישבר מתישהו חלילה, מצד שני ריאל מדריד וליגת האלופות זה סיפור אהבה, זה משהו שכתוב בכוכבים ואי אפשר להסביר את זה. לא מתבאס מזה.

מקצועית - אנחנו השתפרנו במשחקים האחרונים ואם נמשיך ככה אז יהיה טוב. ואתלטיקו מדריד קבוצה מעצבנת והיא אגוז קשה מאוד לפיצוח, יודעת להגן ותמיד בטירוף נגדנו כמובן, אבל בשניים משלושת המשחקים האחרונים נגדם בליגה הגיע לנו לנצח ובהחלט היינו טובים יותר. נניח בניגוד לקלאסיקו - המאזן שלנו נגדם בהחלט משקר, מקפח אותנו. מתישהו כן יהיה לנו את הגרוש ללירה.

זה מוסיף טירוף להמשך העונה, יהיה משחק גדול, גמר בשמינית הגמר. הגיע הזמן לנצח אותם ולנצח יישאר לנו את הזיכרון הכי גדול שיש - הדסימה וסרחיו ראמוס 92:48…

לא יודע מה יהיה מצב הליגה שם במקסיקו אבל עלה לי רעיון גדול - סרחיו ראמוס אורח כבוד שלנו - מרסלו-סטייל בדרבי בליגה - במשחק הראשון של שמינית הגמר הזה, ייפרד כמו שצריך מהקהל. השער הזה יהיה לעד.

אני לא חושב שהיינו באים מנומנמים נגד באייר לברקוזן וטוב היה לראות את צ’אבי אלונסו אבל בואו זה לא תלוי בנו. קחו פרספקטיבה מעניינת - זוכרים: נניח היינו מקבלים את בנפיקה בשמינית הגמר ב-2022 בהגרלה ההזויה ההיא כפי שנקבע בהתחלה, ולא את פריז סן ז’רמן - כל העונה הייתה יכולה להיות אחרת. כן מעצבן לראות את הקבוצות האחרות עם הגרלות נוחות - ברצלונה מבסוטה, זה מה יש. האללה מדריד!

הדרך של בארסה לגמר סלולה

נראה לי אינטר זה ממש לא סלול…

מסלול סביר שלנו:
סיטי, אתלטי, ארסנל, ליברפול, בארסה.
תענוג.

היו לנו כבר שני מסלולים יותר קשים שהסתיימו בזכיה:
פסז, יובה, באיירן, ליברפול
פסז, צ’לסי, סיטי, ליברפול

דווקא העדפתי את אתלטיקו. קודם כל אני הולך עם קיליאן שאמר שהוא מעדיף פחות טיסות, ובעומס כמו השנה זה נשמע לי לגטימי. בנוסף, לא רוצה לפגוש את צ׳אבי אלונסו שיעשה קרקס לאנצ׳לוטי. מעדיף את צ׳ולו והבעיות המנטליות שיהיו או לא יהיו לאתלטיקו בנוקאאוט צ׳מפיונס מולנו.

תן לי את אינטר בכל יום בשבוע על ליברפול/ארסנל או פריז של השבועות האחרונים

מה זה דרבי ‘כצפוי’ בכותרת? כי באחוזים זה היה 50-50 לא?

אז ששוב פעם אתם עובדים על עצמכם מול פאקינג אתלטיקו 2 מפגשים בליגת האלופות… כאילו, הסיכויים זה 100-0, אני קרוב?

עתידות 1 -
אוהדי ריאל: “איזו הגרלה קשה, יהיה מאוד מסובך לעבור את המסלול הקשה הזה ולזכות בכושילרבאקדסימה, הפעם זה לא שלנו”.

עתידות 2 -
ריאל מדריד אלופת אירופה 24/25.

נראה לי שזה בקטע של מרפי, כמו שאנחנו היינו בטוחים שנקבל את פסז’.

אני העדפתי את לברקוזן נטו כי אני כבר לא מסוגל פיזית לראות משחקים מול אתלטיקו,
אין לי כוח לעוד מופע של אנטי כדורגל, למרות שלברקוזן בעיניי קבוצה יותר טובה מאתלטיקו.

בגדול את שתיהן אתם אמורים לעבור, פשוט לברקוזן הייתה מתפקדת כשטיח, ואתלטיקו תעשה קולות של פייט על ידי הסתגרות 30 מטר מהשער ובעיטת כדורים למעלה, מה שיכול לתסכל כל מיני ויניסיוסים אצלכם. לא מעבר.

אולי גם ההפוך תופס? בינתיים בכל המשחקים האחרונים שאני זוכר הם אלה שתקעו לנו חרב של השוואת התוצאה, ולא תמיד יצליח להם.
מה זה משנה- ממילא דרבי הסתייע. אני בכ"מ מרוצה

אני הנבל של הכותרת. פעמיים זה היה 50/50 ופעמיים הגרלות קשות מאוד. אני לא מבואס כמו בפעמים קודמות. לא מעוניין לנהל “דיון” על הגרלות ומתייחס רק לריאל מדריד - אבל גם מנצ’סטר סיטי ברבע הגמר אשתקד זה קשה מאוד אז הם עוד היו חתיכת קבוצה, פריז סן ז’רמן ב-2022 בשמינית וליברפול שנה קודם. אפשר לשלוח שופט ספרדי למשימה של הדרבי הזה בשביל הקיצוצים ובשביל הצחוקים. קלוס גומס או מונוארה מונטרו. מצטיינים בתחומם.

אייל די לנחס. כל מה שתכתוב פה אני כותב אצלכם ומחליף את ריאל בבארסה ואת אתלטיקו ביריבה. בעצם אין לכם פס.ז’ דמבלה. צוחק כמובן

אנחנו כבר לא שם. הקבוצה הזאת עברה הכל מהכל בנוקאאוטים של הצ’מפיונס. אנחנו פייבוריטים לדעתי מול כל המסלול עד ליברפול כולל (הדחנו אותם איזה 7 פעמים לאחרונה ורוב הזמן הם היו פייבוריטים).

הבעיה היחידה היא בארסה, היא הנעלם הגדול שלנו בצ’מפיונס, בטח העונה אחרי ההפסדים החד צדדיים. אני מאוד מקווה שנפגוש אותה בגביע לפני כן כניסוי כלים חשוב.

אני לא מנסה לנחס, זה לא הספורט שלי. אני פשוט טוען שלאורך הרבה מהשנים האחרונות זה היה פזמון חוזר.

לברקוזן היא אחלה של קבוצה, שלהרגשתי הייתה מהווה תפאורה מול ריאל, ואתלטיקו יותר ניג’סית, אבל גם אותה אתם אמורים לעבור.

ברצלונה אכלה קש (בגלל טעויות בהגנה, נכון, אבל עדיין אכלה קש) מול בנפיקה עצמה העונה, ופסז’ משחקת די דומה ולכן אני מסיק שגם מול פסז’ היינו מתקשים מאוד.
זה הרבה פחות ניצחון מובטח, מאשר ריאל מול אתלטיקו, לדעתי. בטח כשמוסיפים את אפקט הצ’מפיונס של ריאל למשוואה.

א. 2 הקבוצות ייפגשו בכל מקרה במחזור ה-35 של הליגה הספרדית, שזה לפני הגמר (אם וכאשר, כמובן).
ב. אני חושב שיש פה אופטימיות מוגזמת לגביי ההגעה של ברצלונה לגמר. אם נעבור את בנפיקה, ואם נעבור את דורטמונד/ליל, תחכה לנו באיירן/לברקוזן/אינטר. בשילוב של מאבקי הליגה + הגביע, שום דבר פה לא ברור מאליו. אבל…שלב שלב.