טן האח מתחיל לקלוט שדה יונג כבר לא יגיע , פביאן רויז מנאפולי הוא האלטרנטיבה למקרה שלא יגיע.
אני חושב שיש לו עוד שנה לחוזה אז הוא לא יהיה יקר , לא יודע אם הוא יושב בדיוק על המשבצת של דה יונג.
🇪🇸 Erik ten Hag is determined to secure a top-quality holding midfielder and sees Fabian Ruiz as an ideal alternative if De Jong cannot be secured. #MUFC@jamesalanrobson ✅
טוב אז זה היה מהיר , הוא כבר לא יגיע .
אני אישית כבר לא רוצה את דה יונג במועדון , כל אופרת הסבון הזאת בשביל שחקן שלא רוצה להגיע וכל ההתעסקות עם המצב הכלכלי של ברצלונה - מוציא אותנו רע מאוד .
הלוואי וטן האח ישחרר , שימצא כבר שחקן אחר שהוא רוצה ( נבס עוד פנוי ).
זה מזכיר לי את הקיץ שהבאנו את איגלו בדקה ה-90 מווטפורד , רכש ללא מטרה וללא היגיון .
המצב כבר הופך להיות מצחיק , רודפים כמו אידיוטים אחרי דה יונג בסוף הוא לא יגיע במקום לשים כסף על החלוץ של זלצבורג סוגרים עסקה על שחקן גמור בנזיד עדשים .
אני מעדיף את פרד ומקטומיניי באנקר בהרכב עד 2030 מראביו. עדיף לפתח את גארנר או איקבל. עדיף לשחק עם אריקסן אחורי. עדיף להחזיר את פלאייני. אני באמת לא מצליח להבין את ההעברה הזו.
RB Leipzig are closing on deal to sign Benjamin Šeško for summer 2023! RB Salzburg have rejected the proposal for this summer, Šeško is happy to stay for one more year. Could be done this week. @FabrizioRomano#MUFC ✅