פבריציו מביא קצת תקווה עם הוילנד , מאמין שסכום של 50 מיליון מובטח יהיה אפשרי למועדון לשלם , עם כמה בונוסים שיתייחסו להישגים .
לצערנו אטלנטה לא רוצים שחקנים בעסקה אבל אם טן האח יחליט שאמאד יושאל אני בטוח שהם ירצו אותו .
הסאגה הזו תיקח עוד זמן , בטח נצטרך למכור את הנדרסון ואלנגה כדי שיהיה את הכסף לעסקה הזו .
לפי התקשורת האיטלקית הפערים לא גדולים כל כך וסכום העברה אמור להיות אזור 50 מובטח ובונוסים נוספים על הישגים.
ראוי לציין שהחוזה רק עד סוף קדם העונה, ונראה שבעיקר עושים ג’סטה לג’וני כפי שנוהגים עם שחקני עבר שנקלעים למצב הזה (זכור לי ג’וזפה רוסי בפעם האחרונה), וגם אשתו עובדת קבועה במועדון אז הוא בטח גם ככה באיזור. אם טן האח ירצה אותו גם לעונה אני איתו. שיחתים את דקל קינן מצידי.
אני לא יודע אם בשלב מסוים הוא באמת היה בדרך החוצה בין אם בשל אכזבה של המועדון או מצידו אבל חדשות גדולות החוזה החדש של מרקוס ראשפורד. מהיר, רעב, מאז המונדיאל זה הרגיש שכל בעיטה זה גול. וואלה הלכתי לבדוק קצת נתונים, אם הוא משחזר את העונה שעברה הוא מתקרב מאוד-מאוד לפול סקולס בטופ10 המבקיעים הגדולים בתולדות המועדון. ג’יידון סאנצ’ו לא נתן מספיק, אלחנדרו גרנאצ’ו רק פרץ באמת, רוצה לומר שעוד שחקן התקפה טוב מקדימה פרט לברונו פרננדש וזה היה מקל עליו מאוד.
כן? היו הרבה העברות חופשיות ומשכורות פסיכיות (בנזמה וקאנטה למשל), ועל סנו מקסימה לדוגמא משלמים 25 מיליון וקשה לי להאמין שגם השכר יהיה כזה. בכל מקרה אלכס טלס בוודאי לא יהיה יוצא דופן ויש כאן שינוי של כללי המשחק.
🚨🇧🇷 NEW: #MUFC previously had a verbal agreement with Al Nassr for the sale of Alex Telles for £4m but then the Saudi club decided to think again about the deal. They are now looking at alternative options in the Saudi market. [@FabrizioRomano]
מי יודע מה הקריטריונים של הסעודים לקניית שחקנים ?
הגיעו לשם כל כך הרבה שחקנים שאי אפשר לעקוב , בכל מקרה הייתי בטוח שטלס יסיים קריירה בפורטו אולי עדיף לו להגיע לשם עכשיו.