הומור שחור - כניסה על אחריותכם בלבד 🔞

זה בסדר, אני יודע שככה עובדת המערכת. כאמור, אני מכיר מסיפור אישי.

עם זאת, השופטים במשפטים שלו יכלו להרשיע וגם במשפט בו אני מכיר את הפרטים שהוא ייצג. עדיין אני - מהתרשמות לפחות מהתיק שאני הייתי מעורב (לא אני אישית כמובן) - מרגיש שיש שופטים בישראל ואיכשהו אם הם מחליטים ‘לזכות’ את הנאשם - אני לא אטיל ספק בפסק הדין. לא רק זה, גם על המקרה שלי היו סיפורים על שמעון מזרחי ועל איך עוד פעם השופטים בכיס שלו וכל מיני שמועות כאלו ואיך עברייני תנועה מזוכים אם הם לוקחים אותו, לא יודע, קשה לי להאמין בעיקר אחרי שראיתי את הניווט העצום שלו בתיק בו הייתי עד לו.

לא מעניין אותי שהוא תותח, העורך דין של זדורוב למשל נלחם בכל המערכת ולבסוף ניצח זה הרבה יותר תותח ממנו

אני לא יצעק בקול רם מה שכולנו יודעים עליו.

לא טענתי שהוא לא יודע את העבודה שלו או משהו כזה או שהוא לא כריש בתחום זה לא סותר אחד את השני.

לי לא אכפת לי הפועל ת’‘א מכבי ת’'א זה בעיני לא קשור.

פדרמן היה שונה ממנו בכל דבר, בגלל זה שהתחלתי את השרשור כתבתי שאת פדרמן היריבים שלו לא באמת שונאים אבל את שמעון כן וזה לא בגלל שהוא ווינר והשני לוזר..

אבל זה תפקיד של כל עורך דין…. לזרוע ספק באמיתות הראיות ואז מזכים מחוסר בתשתיות של הראיות. ככה עובדים כל התותחים הכבדים, אין יושר בעורכי דין, רק כאלו היודעים איפה החורים בחוק ואיפה החורים של ראיות המשטרה, אם זה ברצח, אם זה בתעבורה, אם זה בדיני ממונות ומשפחה ואם זה אונס, בכל האירועים הללו הם מטילים ספק באיזו ראיית זהב כי יש להם צוות של חמורים (להיות עו"ד צעיר זה לא כיף גדול… בכלל) שבודק להם תקדימים ועובד על ים של חומר שאין למשטרה ולפרקליטות סיכוי לנצח. ככה זה במדינה שלנו, אם אתה עשיר אתה תיקח עו"ד תותח והוא יערר את רוב התביעה וכך תצא בחצי נזק או ברבע נזק מעבירה ש’לכאורה’ עשית.

רפואה לעשירים? גם חיים חופשיים כמו עוד הרבה דברים בחיים.

דן לא הבנת את ההשוואה לעורך דין של זדורוב?

אני לא רוצה לכתוב דברים שיכולים לסבך אותי

תעשה גוגל או שתתכתב איתי בפרטי

יש לייצג את הלקוח ויש מעבר לזה. תבין לבד למה אני רומז

דורי קלגסברג? זה העורך דין שהפצרית קיבלה מהמדינה

מפתיע?

השם זה קלגסבלד. סיפור מזעזע.

עם כל הכבוד ללהיטות כאן נגדו, ולפי כל העובדות הוא כנראה היה אשם, לא הסתתר או הכחיש, הודה במעורבותו בתאונה שהרגה את האמא והילד עם הג’יפ הכבד שלו (טוארג למיטב זכרוני). הוא טען שלא זכר פרטים מהתאונה עצמה, ששתה מעט יין לפני (בארוחת צהריים) והמשטרה בדקה אותו מאוחר מידי כנראה ולא מצאה אותו שתוי מידי.

בסופו של יום הוא ישב תקופה, אפילו נכנס לכלא למיטב זכרוני עוד לפני ההרשעה הסופית (או לפני הערעור). והתאונה הייתה די הסוף של המשרד המצליח שלו ושל השותף שהלך להיות שופט עליון.

אבל למנוע מאדם את היכולת להתגונן באופן יעיל? להתלונן על זה שהשתמש בשירותי עו”ד הטוב בתחום (לפי המוניטין שצבר)?

אני לא אומר שהוא טלית שכולה תכלת, המשפחה שהרס כנראה לא תשתקם לעולם, אבל הוא שילם מחיר על מעשיו.

ושוב- אני חו”ח לא נוקט עמדה ימינה או שמאלה- רק מנסה להצמד לעובדות הידועות.

וברור לי שיש לשימון (אולי דון שימון) הרבה שונאים לאורך השנים (אם ההפרש הוא רק 20 - תעשו שיהיה 30, ואם הוא 30 …).

תקרא את התחקיר של יואב יצחק בזמנו על איך הם פיברקו את תוצאות בדיקת השיכרות.. ואיך הם העלימו עדויות של אנשים שהעידו שראו אותו שותה ויותר מכוס אחת ..אבל אם אתה רואה את התמונות מהתאונה ואתה באמת מאמין לממצאים של המשטרה מה אני יגיד תהיה לי בריא…

אני חוזר בפעם המי יודע כמה אין לי טענות לזה שהוא מייצג לקוחות עובד בשבילם אלא לשיטות שלו זה די מעצבן שאני צריך לחזור על זה פעם שלישית.

פעם אחת מילא אבל פעם אחר פעם שמעון מעורב בטיוח…

יש לי חבר אפילו חבר מאוד טוב, איש טוב ושומר חוק , נסעתי איתו אינספור פעמים, אף פעם לא נסע שיכור או תחת השפעה כולל שיצאנו לבלות.

יום אחד אחרי משמרת ערב, היה עייף נורא, באמצע הנסיעה עוברת אורח התפרצה לכביש לא שם לב למעבר חציה, למרות שאפילו העיריה הודתה שמעבר החציה הוצב במקום בעיתי (בעקבות התאונה העבירו את מעבר החציה) אותה הולכת רגל נהרגה

חבר שלי לא הלך לשימעון מן הסתם לא היה לו כסף לזה..בחר עורך דין זול הודה ישר באשמה וגילה חרטה וחרטה אמיתית לא בכאילו,

הוא קיבל עונש יותר חמור מהאפס העורך דין הזה למרות שהוא היה הרבה פחות גרוע ממנו

סבא שלי נרצח ע”י נהג אוטובוס שיכור

אז תחסוך ממני את הוא “הביא חרטה" מזכיר לי את אלו שמגלים את אלוהים כל פעם שהם עומדים לדין…

אם זה נכון ואף זה מידע פומבי- איך הוא לא הועמד עד כה לדין?

אתה מטריל נכון?

אני סיימתי את פרק שימעון מזרחי בפורום

לא אכפת לי הפועל או מכבי , פדרמן אין מה לשנוא בו. עשה מפעל חיים ראוי לציון להערכה ויהי זכרו ברוך.

זה מה שהתחלתי ואם זה אני יסיים..

לא הבנתי איפה ההומור השחור בכל הסיפור הזה.
רק שחור

התגובות פרייסלס

סך הכל הגיוני

מתוך יותר מ-150 אלף בדיקות אשר מבוצעות, רק ארבעה מקרים השפיעו בפועל על קביעת הפרופיל הרפואי

מה בא לכם, משחקי מילים? סתם בדיחות שחורות רגילות?

ביטלו גם לאלה שקוראים לעצמם בנות?

הרופא הראשי של צה"ל בתגובה:

“כשהראו לי את ממצאי עבודת המטה המקיפה - נדהמתי.
לא היה לי שום מושג שמטרת הבדיקה היא להשפיע על קביעת הפרופיל הרפואי, השתמשנו בה כצ’ופר לרופאים נבחרים."

בדיקה זו הוענקה במסגרת תוכנית ׳חופן הטבות׳ לשימור כוח אדם מצטיין

פספסתי את יום ההולדת של אדר מיליטאו.
יש לי מתנה מושלמת בשבילו