הומור שחור - כניסה על אחריותכם בלבד 🔞

אני גם מחבב אותו, אבל זה לחלוטין חומר ל-״ת׳רד הכי גזעי״.

הייתי עונה לך אבל נותנים חדשות, תעביר לישראל

מי יודע, אולי בכלל התכוונו בפוסט לפוטין:

מרשים: הטניסאית רתם אשכנזי העפילה לחצי גמר אליפות אוסטרליה בטורניר החירשים, לאחר ניצחון משכנע 1:6, 1:6 על יאנה יאנוסיקובה מסלובקיה.

קטע שלא שמעו עליה עד עכשיו

אחרי המשחק אמרה: ״אני עושה את הדברים בשקט, מנטרלת את כל רעשי הרקע ומתקדמת הלאה״

היא באמת הכי טובה בעולם, או שיש מלא טניסאים שפשוט לא שמעו על הטורניר הזה אז הם לא באו?
נראה לי ששווה בפעם הבאה לצאת בקול קורא.

*היסטוריה בטניס: גיא ששון השלים זכייה בכל ארבעת הגרנד סלאמים* >> היסטוריה בטניס: גיא ששון השלים זכייה בכל ארבעת הגרנד סלאמים | היום

אפשר להגיד שזה הישג שלא הולך ברגל?

זה מדהים איך שהוא ראה הזדמנות ופשוט הלך על זה

מקווה שאחרי ההישג הוא ירד עם הרגליים אל הקרקע וימשיך להתקדם צעד אחר צעד

אני אצום בכיפור הבא.

מדהים איך שהקריירה שלו התגלגלה.

התכוונת הזדקנה?

@Raulito-7 @asafbarca אתם רוצים לשתף שיר כלשהו?

וואלה בזמן הצבא יוצא לך להכיר אנשים, חבר שלא ממש מענף הכדורגל שמע את השיר הזה וצחק עד כמה אידיוטים האוהדים שחיברו את המילים והדמיון הרע שלהם הפליג. חייב לומר שהתגובה שלי קצת זקנה: כמובן שהיה לי עצוב לשמוע [והזוי שהתעדכנתי דרך האינסטגרם - מה זה אומר]. לא שרתי שירי שואה מעולם (סבא שלי משה פיקל ז”ל ניצול ו-12 מבני משפחתו נרצחו), גם את דיוויד פדרמן ושמעון מזרחי לא ממש היה לי עניין לקלל וגם לא את המשטרה היום.

אני מבין אנשים ששונאים את שמעון, אבל פדרמן שונה ממנו

זה באמת אבידה לספורט הישראלי

קטע, אצל אוהדי מכבי זה בדיוק הפוך.

שמעון נתפס כחותר למצוינות ולא מתפשר והרצון להיות בטופ תמיד.

פדרמן נתפס כפשרן, חסכן ושהקבוצה פחות מעניינת אותו.

לא סתם יש קמפיין (חריג מאוד במושגי אוהדי מכבי סל) נגד פדרמן הבן.

דובי השנאה למזרחי זה מעבר לספורט.

הוא חלאה

כמובן שאני מדבר על שינאה רגילה לא מעבר לזה חחח

למה?

לא מכיר כמובן את ההיסטוריה סביבו, חוץ מהג’וב היומיומי שלו שאני מכיר אישית בגלל איזה אירוע הזוי.

זה קשור לתאונה של עורך דין מפורסם במאמנת כושר והבן שלה ואיך הוא הוציא אותו כמעט ללא עונש. שתי הקורבנות של אותו עורך דין לא היו מפורסמים אז לא מגיע להם צדק

ראוי לציין שמאמנת בכושר ההיא עבדה במועדון מכבי, המכביזם שלו נעצר בכיס הפרטי שלו.

יש עוד הרבה.

הוא בעצם שואל…

מתי כספי?!

במידה ויענה שלא כנראה שידרוש לדבר עם המנהל.

זה כן, ידוע שהוא עו"ד לענייני תעבורה אחד הכבדים בארץ אם לא הכי גדול בתחום. וגם את זה אני מכיר מסיפור אישי….

אבל היכולת של עו"ד להטיל ספק בהוכחות של המשטרה נמצאת בכל רבדי ותחומי עריכת דין. לא רק בתעבורה. פשוט זה המוווןןן כסף כדי לשלם לתותח על כדי שהוא יעשה את העבודה. עו"ד פשוט יותר לא מצליח להניע תהליכים כאלו.

תעשה בגוגל עורך דין קלגרסברג או משהו כזה

תאמין לי שאף אחד לא היה ספק במה הוא עשה או אשמתו ומניסיון של חבר יקר, אם זה אני או אתה זה היה הסוף שלנו

היום הבן זונה ממשיך להיות עורך דין ועושה מיליונים צוחק כל הדרך אל החיים הטובים על חשבון הקורבנות שלו (מדבר על הרוצח שלקח שתי נשמות)

פעם מכבי היה המועדון של המדינה , הם לא הגיעו לזה בגלל הפרצוף היפה שלו

תבדוק גם שני פלטי או ויל ביינום

מדובר בעבריין, לכאורה כמובן