משום מה זה הצחיק אותי.
@dmitrys חשבתי שתתחבר (חינוך סובייטי וכו’):
פעם שמעתי את אמא שלי ז"ל אומרת לחברה שלה בטלפון : “הדביל שלי לא סיים את התואר במתמטיקה בהצטיינות”.
מוקדש באהבה ל @Ganjo (שלצערי נראה שקצת נטש אותנו לאחרונה, מקווה שיחזור במהרה):
לא ממש הייתי בטוח איפה לשים..
בכל מקרה, זה הצחיק אותי יותר ממה שהיה אמור:
אתה קראת “שכנים יקרים”?
**טריגר הומור שחור במיוחד**
כל אחד מאיתנו מתמודד קצת אחרת עם אובדן, ועם תחושת חוסר האונים המשתקת הנלווית אליו. הבאתי לכאן לקט של ממים מקבוצת פייסבוק של משפחות שכולות ייחודית במיוחד (דארק שכול), שהחליטו להתמודד עם הכאב שלהם בצורה לא קונבציונאלית במיוחד - באמצעות הומור שחור משחור.
לצד העצבים על המצב, הפוליטיקה, הכבישים, ערסים ועוד - אנשים במדינה הזאת לא מפסיקים להדהים אותי.
שרק נהיה ראויים להם (ובתוכם כמובן חברנו היקר דוד Blu, אחיו ומשפחתו).
קודם כל תודה. מעריך מאוד וזה לא מובן מאליו. הת׳רד העברות על שמו בעמוד של ריאל והאיזכורים השונים פה מרגשים בכל כניסה לפה.
הערת אגב קטנה - העמוד של אחותי ![]()
וואו.
בכוונה לא תייגתי אותך בהודעה שלי אלא רק אזכרתי את השם שלך, למקרה (הסביר בהחלט) שאתה פחות מתחבר לסוג כזה של הומור ודרך התמודדות, ככה שלא רציתי “להביא” אותך לכאן ולגרום לך לראות את הממים האלה “בכוח” אם זה לא מתאים לך - בטח ביום הזיכרון עצמו.
ופתאום מה מתברר? שאחותך היא מקימת העמוד, לא פחות.
שוב, בפעם המיליון - איזה אנשים מופלאים אתם.
We ought to have more appreciation for the “Palestinians”. After all, without them, there would be no Memorial Day.
@dmitrys האם בגלל זה אתה לא מגיע לראות איתנו את הקלאסיקו?
בגלל בריאות האישה.
עוד לא היה לי את האומץ לשאול אותה אם אני יכול לראות כדורגל עם החבר’ה מהאינטרנט.
אגב, יש עותונאית לבנונית שיעית שכל מטרתה בחיים זה לשבח אותי בכל כתבה . קוראים לה דימא צאדק.