אני הייתי צריך להסביר לאח שלי שרואה איתי משחקים כבר 20 שנה ברצף.
אמרתי לו שאתם חברים קרובים גם אם לא נפגשנו. הוא הבין…
חברים מהאינטרנט נשמע לא משהו וזה…
אני הייתי צריך להסביר לאח שלי שרואה איתי משחקים כבר 20 שנה ברצף.
אמרתי לו שאתם חברים קרובים גם אם לא נפגשנו. הוא הבין…
חברים מהאינטרנט נשמע לא משהו וזה…
זה עוד כלום.
לפני שנתיים-שלוש הייתי בחופשה משפחתית באיטליה, בלוקיישן שמסתבר שלא רחוק מאיפה ש @Aragones גר ועבד באותה תקופה. קבעתי איתו שניפגש שם באחד הימים במהלך החופשה, בכפר הטוסקני היפה והציורי שבו הוא גר אז.
עכשיו לך תגיד לאשתך שאתה רוצה ללכת להיפגש במדינה זרה עם בחור ערבי, בגובה 1.95 מ’ וששוקל קרוב ל-100 קילו, שהכרת דרך ‘פורום אינטרנטי’ ושלא פגשת בחיים - בלי שהיא תחשוב שאתה מטומטם חסר אחריות במקרה הטוב, או שהחלטת להתגייס לדעאש במקרה הרע.
לך תנסה להסביר לה אחרי זה שהבן-אדם הוא כולו דובי-חמודי מבפנים, וימני קיצוני יותר מבן-גביר מבחוץ.
אני מנחש מה הייתה התגובה של אישתך.
אין לכם שום ימני קיצוני בקבוצה, לא ערבי ולא בטיח, אז תסתום ותחליף חיתול לילד.
הפציעה של מנדי לא נותנת לי מנוח. בפירוש אחד הימים השחורים שלי כאוהד ואולי אפילו בהיסטוריה של המועדון. כשהוא בשמאל, אין שום קיצוני ימני שיכול לעשות מה שבא לו. חבל כל כך.
Been there, done that.
מי עוד חבר במועדון הפגשתי את רביע בטוסקנה? חצי מהפורום גר 5 ק”מ אווירי ממני והבן אדם היחיד שפגשתי גר ביבשת אחרת.
תשמעו, יש פה בהחלט כמה אנשים מהצד הלבן והצדדים האפורים שהייתי שמח לפגוש. אבל לא בקלאסיקו.
דברו איתי על גמר ליגת האלופות - אם בא לכם משחק נייטראלי לפגוש בו מכרים ישנים עם פנים חדשות.
קצת חדשות טובות לפני המשחק: אבא של האנזי התפלק לו
עשו לו פיו פיו
נראה לי זה שייך לפה.
אחרי המסע’’ת של פלורנטינו, הוא נתן ראיון לעיתון כלשהו. המראיין שאל אותו על שנתיים ללא תואר ופלורנטינו התרגז. ‘‘זה שקר. שנה שעברה זכינו בשני תארים. הסופרקאפ האירופי ואליפות העולם לקבוצות!”