גביע העולם למועדונים 2025: הטסט של צ'אבי אלונסו

טרנט בצד ימין, זה משנה את המשחק שלנו לגמרי, גם אם רודריגו בצד ימין זה לא אותו הדבר כמו שהיה עד עכשיו, וזה לא רק טרנט אלא גם מאמן חדש.
זה שזה לא עבד עם קרבחאל/ואסקז ואנצ’לוטי לא אומר שזה לא יכול לעבוד.
ובנוסף, ברגעים הבודדים שגן תקפנו מימין ואסקז, רודריגו וג’וד שהגיע כן הצליחו לשחק כמו שצריך עד שאנצ’לוטי כרגיל החזיר הכל שמאלה.

שניה לפני שמתחילים, הנה ההימור.

טשואמני נשאר מאחור מעט מעל הבלמים, והוא יהיה האינטרספטור כשהיריבות ינסו להעיף כדורים כשנפעיל לחץ. שני המגנים תופסים את הקווים גבוה. רודריגו וויני משחקים בהאלף ספייס. פדה וג’וד תופסים את מרכז המגרש.

מתכוננים ב442.

אני לא צוחק, עברו שלושים שניות והעין שלי לא מזהה את הקבוצה הזאת. רצים בלי כדור? ביחד ובתיאום?

6 דקות עברו, מנסים ללחוץ, ויני עושה זאת בבירור בחצי כוח וחצי זריקת זין, מעניין מה יהיה עם זה בהמשך.

זו ההזדמנות של פרז לסגור על 200 עם אל הילאל ולשלוח אותו לשם

פדה עם סרט הקפטן - :star_struck:

צ’אבי אלונסו על הקווים - :star_struck: :star_struck: :star_struck:

ריאל מדריד עושה לחץ גבוה - :star_struck: :star_struck: :star_struck: :star_struck: :star_struck: :exploding_head: :exploding_head: :exploding_head:

אגב, זה אמנם בקושי 10 דקות של משחק, אבל בינתיים מרגיש שבכל מה שקשור למשחק ההתקפה, זה בעיקר נראה שכל אחד מהשחקנים בנפרד מנסים להוכיח לצ’אבי שגם הם יודעים לשלוח כדורים ארוכים מדוייקים על 40 מטר, כמוהו (והם לא). שיפסיקו עם זה.

טרנט מרבה להיכנס לאמצע, כצפוי

הקבוצה תלחץ ותשתפר, אני בטוח. יהיה קשה להסיק משהו מהמשחק נגדם, בטח בלי אמבפה. זה משחק להעביר אותו

אולי כחלק מהסכמי אברהם

עברה רבע שעה ואני נזכר בדיוק למה אני כבר לא סובל את ויניסיוס, הוא מעורר בי אנטאגוניזם לא נסבל.

והנה גם טרנט הגיע(הגנתית עם החור).

לא מכתים את ישראל עם היצור הזה

תראו את ויניסיוס הזה.
הוא יודע שכל העיניים הסעודיות עליו ומפחד להשאיר רושם טוב מידיי ככה שיתפתו לקנות אותו, אז הוא בכוונה עושה את עצמו כאיל הוא גרוע, עושה שטויות בלי סוף, ומתעסק בהכול חוץ מבמשחק עצמו.
גאון.

ג’וד בשמאל, רודריגו בימין, התקווה היחידה היא שוב פעם שויני ייצר משהו אבל האחרון עסוק בחרא. מה חדש בעצם?

אלונסו מראה לנו בחצי שעה את כל הבעיות של השיטה הישנה וזה כדי שישנה מחצית שנייה שיטה להראות מה הוא מתכנן, ככה כולנו נראה באותו משחק מה הוא מביא.

הספיקה לו ההפסקת שתיה

השער התחיל מחילוץ של טרנט - שימשיך ככה
ויני כמעט כמעט הרס את כל ההתקפה

וואלה אתם יותר גרועים מערוץ 12 שמתלבש על ביבי. עונה שלמה כל מה שאתם מדברים עליו זה רק ויני.

אני מאשים את אנצ’לוטי בגול הזה.

כי שמע זה היה נראה כאילו בכוונה, וגם היה ״צפוי״
איזה שטות מפגרת ומעצבנת של אסנסיו

המאמן שלהם כידוע יודע להעמיד קבוצה. הם מאד קומפקטים ואנחנו לא משחקים מספיק מהצדדים

קשה לשחק מהצדדים כשההספק היחידי של ויניסיוס במחצית זה כרטיס צהוב על התחזות.
רודריגו מנסה אבל זה לא זה.
מקווה שאלונסו שוקל לנסות חילופי מקום בין ויניסיוס לרודריגו קצת.