אני עדיין לא מצליח להבין מה אלונסו מתכנן לעשות, ברור שאלונסו מתכנן משהו ולא כמו קרלו מקווה שיהיה טוב, ולכן המשחק מעניין אותי.
האמת אסתפק בלראות ויני עושה תנועה אחת נכונה כל מחצית, ככה שנראה שהוא הבין משהו, צעד קטן.
אני עדיין לא מצליח להבין מה אלונסו מתכנן לעשות, ברור שאלונסו מתכנן משהו ולא כמו קרלו מקווה שיהיה טוב, ולכן המשחק מעניין אותי.
האמת אסתפק בלראות ויני עושה תנועה אחת נכונה כל מחצית, ככה שנראה שהוא הבין משהו, צעד קטן.
אני אסתפק בזה שהוא יוריד את החיוך הזחוח הזה מהפנים וישפר את שפת הגוף המרתיחה שהוא אימץ. ברגע שהוא מתרכז במשחק אנחנו יודעים למה הוא מסוגל לעשות. אבל הבן אלף הזה כל כך מטומטם שמאז שהתפוצץ לו סיפור כדור הזהב בפרצוף זה קורה אחת לעשרה משחקים.
מה נהיה מהמשחק האהוב שלנו? במקום הכנה נורמלית לעונה הבאה, צריכים לשחק באווירת קייטנה מול קבוצות עם שם של מנה איטלקית. כפיים למי שמצליח לצפות בכל השיט הזה.
לפי העמידה עוד לפני השריקה, פדה קיצוני
אכן, המערך כמו ששירטטתי רק שפדה וטרנט הפכו מקומות, לפחות בדקות הראשונות. אני מניח שנראה שינויי מקומות במהלך המשחק.
טוב שיט.
האוסן עם עמידה גרועה.
איזה מנחוס אסנסיו. הרס את המשחק על ההתחלה
מנחוס או טיפש?
אסנסיו הורס את העונה הבאה שלו תוך מחצית ועוד 7 דקות.
יש בלמים בשוק?
ללא ספק היורש של ראמוס
אסנסיו יוצא טיפש מאוד בקדם עונה הזה אבל כן? זה באמת אדום?
החומרה לא, זה שהוא היה השחקן האחרון ועשה עבירה מאחור - כן.
גם כשכולם עפו עליו אני טענתי שהוא לא וורלד קלאס. הוא עושה המון שטויות.
בפרמייר ליג גם על הפנדל במשחק הקודם וגם היום באדום השחקן התוקף מקבל צהוב על התחזות.
אבל הוא מטומטם שתפס בחולצות והחלוצים ניצלו זאת לצלול.
מבאס ממש. מילא היה עושה את זה בדקה ה60, אבל אנחנו מתים פה לראות אם משהו השתנה מהמשחק הקודם, והוא הרס את זה.
גם לא בדקה ה 60, למה לתפוס שחקן ? היה עוקף ועוצר אותו גם בלי התפיסה, וגם אם היה מבקיע זה רק דקה 7
בתחילת המשחק אסנסיו ניצח את רונדון בקושי אבל לא למד את הלקח. שאנן ויהיר וחבל שהוא הורס בשבוע עם טעות קטלנית שנייה - את מה שבנה במשך שנה שלמה בדם יזע ודמעות. בחודשים הראשונים בקבוצה הוא לא היה ככה. לא היה צריך לתפוס אותו במצב הזה ל-ע-ו-ל-ם. עדיף שהיה מקדים אותו. פאול כזה עושים רק בדקה 90. ומסכן מה ייעשו לו בעיתונים ובטוקבקים.. צ’אבי אלונסו לא מאמין כמה עבודה יש לו. כואב לו הראש כבר ולא מהחום
ולמרות שהמצב חרבנא והמסיבה נהרסה בדקה השביעית - אפשר וצריך לנצח פה - עדכון מטרות - בלי לחפש “שינוי” אלא רק ניצחון, ואולי כל אחד יתן מעצמו קצת יותר. ויניסיוס צריך לעשות דריבל טוב.
לא יודע מה איתכם, אני מת שנודח מהטורניר ו
1- השחקנים ינוחו, הפצועים שחשבו מאיזשהי סיבה מטופשת לשתף - לא ישותפו, וכמובן ג’וד ינותח סופסוף
2- אולי פרז יתעצבן מהדחה מוקדמת מול קבוצות דרדל’ה כאלה וימשיך במגמה המבורכת של פתיחת הכיס.
אני חוזר וטוען שמכל השנים שבהן אני רואה כדורגל, מה שאני רואה שהכי הכי חשוב לשחקן הגנה - עוד הרבה לפני מהירות, אתלטיות, טיפול נקי בכדור וכו’ - זה ריכוז, ריכוז, מודעות הגנתית, ושוב ריכוז. מנה גדושה של התכונה הזאת יכולה להחזיק שחקן בינוני בכל שאר האספקטים שנים רבות ברמות הגבוהות ביותר (נאצ’ו, ואסקז ועוד), בעוד מחסור/איבוד של המאפיין הזה, וכניסה של שאננות ויהירות במקומו - עשוי לרסק קריירות שהיו עשויות להיות מזהירות, גם של שחקנים עם שפע יתרונות פיזיים ואחרים (וראן, מיליטאו ועוד).
מה שהפך את אסנסיו לשחקן הגנה מלהיב כ"כ עבורנו ישר בהתחלה, היה שפע של בגרות, ריכוז ומודעות. חבל מאוד, נראה שהוא החליט ללמוד מהאיידול שלו ראמוס בדיוק את כל מה שלא היה אמור לקחת ממנו.
השחקנים נראים היום הרבה יותר מחוייבים למשחק הלחץ.
נקודה שכן ניכרת, סגנון המשחק הזה די בונה על שליטה אבסולוטית במגרש. הבלמים עולים מאוד מאוד גבוה. החיסרון זה שכמה פעמים במשחק יש מתפרצת מול מגרש ריק לגמרי.
הקישור שלנו כרגע לא מסוגל לשלוט במגרש וזה גורם להתקפות האלה להגיע מאוד מהר, נקווה שזה משהו שייפתר עם הזמן.
גולר מנהל את המשחק יותר טוב מכפי שציפיתי.