ולהלן התחזית: איך תסתיים העונה לדעתכם?

אנחנו אחרי קיץ משוגע שבו הרבה קבוצות גדולות עשו מתיחת פנים. בלי לכתוב יותר מדיי ולפרט מה כל קבוצה עשתה כי כולם פה מעורים מספיק כדי לדעת על הרוב, לאיזה קבוצות אתם חושבים שהשינויים יעזרו?

מוזמנים לכתוב בקצרה על איך אתם צופים שהעונה תתפתח עבור הקבוצות הבאות:

ברצלונה
ריאל מדריד
אתלטיקו
ויאריאל
יונייטד
סיטי
ליברפול
צ’לסי
ארסנל
פסז
באיירן

מי יזכו באליפות בליגות השונות? מי תזכה בצ’מפיונס? שחקן שיפתיע לטובה? ולרעה?

מוזמנים לכתוב גם מפוזיציה אם בא לכם, אבל מי שיקלע נכון יזכה בהרבה בראגינג פוינטס לעונה הבאה.

שווה אולי להוסיף להודעה סקר על אלופות 5 הליגות הבכירות + ליגת האלופות, ואולי איזה סקר גם על הקבוצה המפתיעה, המאכזבת, ושחקן העונה באירופה. יהיה נחמד לחזור לתוצאות פה בסוף העונה :slight_smile:

אפשר לכתוב כל הימור שעולה בראש.

אני חותם על דבר אחד: ריאל מדריד אלופה. אם טיטי יכתוב כאן שהשנה זה של בארסה אז אין מה לראות יותר משחקים כי אני בטוח צודק.

אחרי 3 משחקים בלבד שלנו ושל ברצלונה העונה אני בטוח יותר מבעונה שעברה שזאת חייבת להיות אליפות קלילה ואלונסו זה לא קרלו, הוא לא יזרוק אליפות קלילה לפח.

תיקנתי לך.

ניפגש בשולה.

הפעם צפיתי ב 3 משחקים מלאים, בלי פדרי אתם לא תצליחו לעבור את החצי באופן סיסטמטי, תתחיל להתפלל שלא יפצע ותאבדו גם מקום שני.

אז ירדנו מהשפיץ של לבה כרגע? החלפת חץ?

לא החלפתי כלום, אתה צריך לעבור את החצי, אתה צריך שלאמין יקבל את הכדור ואתה צריך שמישהו ישים את הכדור ברשת.
עונה שעברה בתחילת העונה הרבה בעיות במשחק הוסתרו כי לבנדובסקי הבקיע כל משחק, היה עם ממוצע של יותר משער למשחק, אז רק ציינתי זאת, רק תזכור שברגע שהוא הפסיק להבקיע בכמויות ריאל סגרה פער של 5 ועלתה לפער של 7 או 8 כבר לא זוכר, עד שאנצ’לוטי החליט להתאבד על ויני שחזר בדיוק אז מהפציעה.

כרגע בלי השפיץ של לבנדובסקי להציל את המצב כמעט איבדתם נקודות במחזור השני ובמחזור השלישי הייתם חייבים תצוגה הירואית של השוער לגנוב נקודה, עם לבה של עונה שעברה כנראה והייתם מנצחים יותר בקלות וכל הבעיות כנראה והיו פחות מודגשות.