מחזור 8 :: לורד הארי מנצח באנפילד

04:00 לפנות בוקר ואני עוד ער. לא כי דפקתי שנ”צ 4 שעות בשבת חלילה, אלא מרוב התרגשות לקראת המשחק הערב באנפילד. כמה שהתגעגעתי לפרפרים בבטן לפני משחק גדול, לפני מפגש גורלי, לפני התמודדות בין השחקנים הטובים בליגה. אבל אני אמשיך להתגעגע כי כל זה לא הולך לקרות הערב כמובן. לזכרונות מה-3-0/4-0/5-0/7-0/וייטנאם פחות התגעגעתי והם דווקא כן פוקדים אותי בלילה טרוף שינה שכזה.

למען האמת, אם מסתכלים על 5 המפגשים האחרונים בין הקבוצות, המאזן עומד על ניצחון אחד לכל קבוצה, ו-3 תוצאות תיקו, כולל בשני המשחקים האחרונים בליברפול. מעודד בסך הכל. מה קרה במשחק לפני כן? לא יודע לא זוכר לא ראיתי לא נראה לי שהוא התקיים. כמו כן, אנחנו תופסים את הסקאוזרים בתקופה מאוד לא טובה אחרי שני הפסדי ליגה רצופים ליקירתנו פאלאס ולצ’לסי (חח אפילו אנחנו ניצחנו את צ’לסי), פלוס הפסד אמצע שבוע בליגת האלופות (חח ההפסד האחרון שלנו בליגת האלופות היה לפני שנתיים).

אבל מנגד, גם ליברפול תופסת אותנו בתקופה לא כל כך טובה. אמנם אצלנו לא מדובר בשלושה משחקים אלא ב-11 שנה, אבל זה הבדל זניח שלא הולך להשפיע המון על המשחק לעניות דעתי. ייתכן שהאווירה הביתית, תחושת הדחיפות לצאת מהמשבר והעובדה שמדובר בקבוצת כדורגל פי שלושים יותר טובה יעמדו לצד ליברפול, אבל זה 50-50 באמת. אולי 51-49.

לאחרונה אני חוטא, בזמני הפנוי, בגילוי עתידות, והנה מספר ציטוטים מראיונות פוסט-משחק של שחקני יונייטד ומאמנה:
”I apologize to our fans”
”That was not good enough”
”We have to learn from this”
”I QUIT”

בהצלחה לנו

בכל פעם שאני חושב שאין עוד איך להתעלות בסיקורים שלך, אתה מוכיח שהשמיים עם הגבול. בדיוק כמו יונייטד אגב.

יאללה רק על הסיקורים שלך מגיע לכם משחק מכובד היום.

הרכב:

למאנס
דאלוט דה ליכט מגווייר שואו אמאד
ברונו קאסמירו
מאונט קוניה אמבומו

@sh4rky כלום?

ניצחון ראשון מאז 2016 באנפילד(!)

מגוויר עם שער הניצחון(!!)

תוצאה נהדרת אבל לדעתי הניצחון יותר משקף כמה ליברפול בצרות מאשר כמה יונייטד קבוצה טובה.

כלומר, יונייטד השתפרה מהעונה שעברה, אבל ליברפול הדרדרה הרבה יותר משיונייטד השתפרה.

יכולת נטו תיקו היה יותר משקף לדעתי, אבל גם לנו מגיע קצת מזל ופיצוי על ההפסד לארסנל.

אינדיבידואלית, דאלוט בשמאל זה פשוט פשע. דווקא שואו במשחק מצויין לשם שינוי.

נתקעתי בעבודה ואז מיהרתי לאימון אז רק עכשיו השלמתי.
משחק משעשע מאוד. קודי גאקפו יכל להשתלב מצויין ביונייטד עם ההחמצות האלו. היה צריך לסיים עם צמד לפחות ושלושער לא דבר מוגזם לבקש עם המצבים שהגיע אליהם. מה שקרה במשחק עצמו לא באמת מעניין. אף פעם לא ניצחנו באנפילד בסטייל. גם עם פרגי, גם כשליברפול היו בעשרה שחקנים, גם כשהכוכב הכי גדול שלהם היה וולדמורט. ניצחון עם שער של נגיחה מאוחר של הארי מגווייר עם 36% החזקה בכדור רק הופך את זה ליותר כיף. מה שהכי כיף היא הידיעה שיותר משכיף לנו לנצח את ליברפול בחוץ, ברור לכולם שמבחינת ליברפול הפסד ביתי ליונייטד, ועוד יונייטד הזו, ועוד אחרי שלושה הפסדים רצופים - אין תחושת נוראית יותר. אין שמחה כשמחה לאיד.
הבכור שלי תכף בן 9 וזה אשכרה הניצחון הראשון באנפילד בחיים שלו. הזיה.

אני רוצה רק לציין את מצטיין המשחק, האיש שהביא את הניצחון במו ידיו - @Aragones שצפה במשחק כמו איטלקי אמיתי עם פיצה ובירה מורטי (לא יודע אם באמת מורטי אבל שיהיה). המשך כך.

בול. מאוד קרה ואחלה מרגריטה.

אשכרה עשיתי טקס לפני המשחק.

Ps. למה לא אמרת לי שאתה רואה את זה מאוחר יותר?? ספוליירתי לך את כל המשחק :scream:

לא תכננתי לפספס אז התעדכנתי תוך כדי בתקווה שאספיק. מוכן לפספס כל משחק אם זה מה שקורה