הגרלת שמינית גמר ליגת האלופות: בפעם החמישית ברציפות נפגוש את סיטי

חבל שאי אפשר כמו בסרטים לעשות קאט ולהגיע ישר לפרסום הסגל למשחק שרואים איך עולים בדיוק באותו 442 עם גולר.

אני יודע שעולים עם גולר, אני רק מקווה שלא.

יש הרגשה שגולר זה הוראה מלמעלה, כי גם אלונסו התחיל ככה עם גולר בראשון שנרשם על לוח ההרכב עד שהתייאש ממנו לגמרי והפך אותו לשחק משלים במקרה הטוב.

לא שאני מבסוט מהשבלונה הרגילה אבל זה הרכב גרוע מאוד מעבר לעובדה שג’וד בלינגהאם לא יהיה כשיר (מניח שהוא כן “מוכן” להיות יותר קשר במשחקים הגדולים ותיאורטית היינו רואים אותו רץ ונלחם וגם מנצח הרבה תאקלים באמצע). ההרכב הזה חירבן במכנסיים בכל מפגש אפשרי בעונה שעברה למעט צמד המשחקים נגד מנצ’סטר סיטי החלשה ביותר של עידן פפ. אני רק מסכים עם ההסטה אחורה של פדה ואלוורדה לעמדת המגן הימני כי אין ברירה.

רודריגו-ויניסיוס-אמבפה זה התקפי מדי לצערי הרב ואני מניח שגם מתישהו, וזה כבר היה אשתקד - המספרים הלא הגיוניים של רודריגו נגד סיטי יתאזנו. אמבפה לא לוחץ בכלל וזה מאכזב שהוא לא מבין את גודל השעה גם במשחקים המאוד גדולים. ויניסיוס לעתים כן עושה את זה אבל אי אפשר להשוות לשחקן התקפה שבאמת היה לוחץ כמו דייגו קוסטה באתלטיקו מדריד, לואיס סוארס פעם, ראפינייה היום.

בעיניי ההרכב הכי טוב שנוכל להעלות על סמך מצב הכשירות הצפוי לקראת המשחק הוא כזה:

קורטואה

קאררס האוסן רודיגר טרנט

קמאבינגה טשואמני גולר

ויני אמבפה פדה

אפשר להסתכל על זה כ4-3-3 או כ4-4-2 אבל זה לא באמת משנה, העניין הוא שפדה חייב לשחק על צד ימין ולעשות את השינויי מקום עם טרנט כדי לאפשר לו את היציאות קדימה, מעבר לכך שנצטרך אותו גם בקישור כדי לפצות על האנמיות של גולר שאם נרצה או לא פשוט יהיה בהרכב.

במשחק כזה הייתי מעדיף את אסנסיו על פני האוסן, לא כי הוא בהכרח בלם טוב ממנו, אבל הוא פי אלף מחוייב ממנו ומבין את המשמעות של משחקים כאלה, נוסף על כך שמבחינת פיזיות ואתלטיות הוא יותר מתאים. לא יודע בדיוק מה המצב שלו אחרי הפציעה אבל סביר להניח שהוא לא יהיה כשיר.

מתי שיחקנו ככה ? ה 433 שציינתי ? זה שזה אותם שחקנים בהרכב לא אומר שזה אותו מערך.

אתה מדבר על ההרכבים של קרלו עם ג’וד כקשר שמאלי ב 442 השטוח שגם אז סבלנו מאותה בעיה, נחיתות מספרית במרכז המגרש.