אקסים ומושאלים ::

המושאל הטרי דייגו דאלוט עם הופעה מעולה בליגה האירופית - שיחק כמגן שמאלי וניפק בישול גאוני ושער יפה.
כזכור הוא הושאל למילאן בלי אופצית קנייה ולפי פבריציו יונייטד עוד בונה עליו לעתיד.
התקציר למי שרוצה :

וויין רוני התראיין לפודקאסט וסיפר על ימים לא קלים שחווה במועדון: “אחרי שמכרו את כריסטיאנו רונאלדו וקרלוס טבס - הציעו לי חוזה חדש. רציתי לדעת איזה שחקנים חדשים יגיעו ולאן הקבוצה מכוונת, אז נכנסתי למשרד של אלכס פרגוסון ושאלתי אותו והוא התעצבן: ‘זה לא עניינך’. אמרתי לו - בסדר, אז אולי כדאי שאעזוב את המועדון”. “זו הייתה שיחה מלאת מתח וזה דעך לאחר מכן. המנכ"ל דיוויד גיל כבר גילה יותר סבלנות כלפיי והארכתי חוזה מהר מאוד”.
האוהדים לא שכחו לו את זה: “הייתה סוג של הפגנה מול הבית שלי, איזה 20 או 30 איש ולא ממש היה לי חשק לצאת החוצה בשתיים או שלוש לפנות בוקר ולהרגיע אותם. אני חושב שהקשר שלנו היה טוב, הם קצת כעסו עליי ואפשר להבין אותם, אבל הייתי מתוסכל ממה שקורה בקבוצה”.
על אלכס פרגוסון: “הוא ידע שאם הוא יענה לי בצורה כזו הוא בעצם יעביר מסר לשאר השחקנים. ידעתי באותה תקופה מה אני רוצה וחשבתי שהשאלה שלי לגיטימית אבל הבנתי שעבור ילד צעיר כמוני זה לא היה במקום לעשות זאת”.

החלוץ סיפר שזה לא סוד שצ’לסי רצתה אותו, גם ריאל מדריד, למנצ’סטר סיטי הוא לא שקל מעולם לרכש, והוא בהחלט שקל לעבור לברצלונה. “דיברתי עם חבריי לקבוצה, תיארתי לעצמי מה זה לשחק עם ליאו מסי, צ’אבי, אנדרס אינייסטה וסרחיו בוסקטס. ובימים בהם מסי שיחק במיקום שונה - לא כחלוץ. שיתוף הפעולה היה יכול להיות מצוין”.

זוכר עדיין את התקופה הזו, פחדתי שיגיע לצ’לסי ויתחיל להבקיע בצרורות בסוף זה נסגר בחוזה שמן חדש.
אם אני לא טועה אחרי שחידש חוזה נתן את העונה הכי טובה שלו מבחינת שערים , וגם קיבלנו את האליפות המיוחדת עם ואן פרסי ( חלוץ קלאסה ).
בהתחלה מאוד כעסתי עליו על הפרשה אבל אחרי אפשר להגיד ששכחתי, נתן כמות גולים היסטרית למועדון ( המספרת בדרבי :star_struck: ) ואחד השחקנים האהובים עליי ( החולצה שלו עדיין בארון אצלי ).

אני חושב ששחקן כמוהו ראוי לדיון נפרד בכל מקרה כמה מילים על הפרישה של וויין רוני:

1. ווין רוני - תמיד תהבהב שם המספרת המדהימה בדרבי נגד מנצ’סטר סיטי, בכלל, אני מתגעגע גם למאמנים שהיו חוגגים בטירוף גולים כמו פרגוסון, גם את ה-0:5 וה-0:6. הוא מסמל עבורי את מנצ’סטר יונייטד שעשתה את המוות לשונאיה - הקבוצה הווינרית ההיא. בגלגולים השונים היו בקהאם ורוד, גם כריסטיאנו רונאלדו כמובן אבל גם רוני, בהחלט. בנבחרת הוא היה מדהים ביורו 2004 ומאז בעיקר ניפח את המספרים במשחקי מוקדמות וכאלה.
  2. הופעת הבכורה שלו נגד פנרבחצ’ה הייתה בלתי נשכחת, ממש מפלצת של כדורגל ולדעתי שחקן התקפה שהיה טוב בהכל אבל לא מושלם בשום דבר, משפט שאמרו גם על ראול. יכולת מסירה, פיזיות, פיניש, היו כמה גולים בעיקר בשנתיים הראשונות שהוא היה שולח פצצות מחוץ לרחבה, היה סיכון גדול להשאיר אותו פנוי כמו את ג’רארד לדוגמא.
  3. אני מסכים עם גארי ליניקר שאמר שהוא לא היה מוערך מספיק, אפילו לא ברחבי אנגליה. כמובן שהוא דעך אבל בשיאו היה שחקן התקפה אגדי, באמת. לדעתי מעבר לכך שהוא כן חסה בצילו של רונאלדו (היה שחקן חשוב מאוד בהתפתחות של הפורטוגלי, עם פחות אגו, וכמובן שהשאירו את הריב מאחוריהם - אני מדבר על המונדיאל), אני חושב שהוא עזב טיפ-טיפה מאוחר מדי. לצערו מעבר לדעיכה ביכולת הרי שהקבוצה הייתה מחורבנת. מעניין מה היה קורה אם כריסטיאנו לא היה ביונייטד.
  4. הוא סופסל שם בברנבאו נגד ריאל מדריד בשמינית הגמר והרגשת שהסוף מתחיל, באותה עונה זו הייתה בעיקר האליפות של ואן פרסי. מדהים מבחינתי שלמשל ב-2009/10 ו-2011/12 הוא סיפק מספרים אדירים עם 34 שערים ובכל זאת האליפות חמקה לו פעמיים - לצ’לסי ולמנצ’סטר סיטי.
  5. מעניין אותי כמה אוהדי מנצ’סטר יונייטד יגידו שהוא היה השחקן הנערץ עליהם, כמה “גל חדש של אוהדים” הגיע בזכותו או יותר נכון ילדים למשל בני 7 שהתחילו לראות כדורגל “בגללו”. מהשחקנים שגדלנו עליהם בכל זאת, מלא ריספקט אליו ובהצלחה בפרק הבא.

עליי הוא השחקן האהוב ביותר ( חולצה שלו למזכרת מהביקור במנצ’סטר ) , למרות הסאגה המתמשכת עם שמועות על מעבר לצ’לסי בסופו של דבר זוכרים את השחקן שהיה ואיזה ווינר הוא היה . תמיד היה מגיע לתת 150 אחוז בכל משחק ,נכנס לתאקלים ועושה עבודת הגנה .
חבל שאחרי שרונאלדו עזב לא בנו פה קבוצה מספיק טובה - נכנס הרבה כסף ולא השקיעו אותו בקבוצה.
יש לו מקום בצוות האימון אצלנו אם ירצה בעתיד , יכול לתרום המון.

לוקאקו וזלאטן כמעט הולכים מכות בדרבי של מילאנו. מסתבר שלא שררה הרבה אהבה בין השניים כשהתאמנו יחד בקרינגטון בערך שנה, ושיחקו יחד באולד טראפורד בערך 10 שניות.

טאונזבה מסיים את ההשאלה בוילה ועובר לנאפולי בהשאלה .
האיטלקים ישלמו חצי מיליון יורו בלי סעיף קנייה .

Done deal and confirmed. Napoli have reached a verbal agreement with Man United for Axel Tuanzebe: loan until June, €500k loan fee. Here we go soon! 🔴🤝 #Napoli

Tuanzebe leaves #AVFC. The agreement will not include any buy option, as @DiMarzio reports - it’s simple loan. https://t.co/yhhea9YzYP

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 1, 2022

התבזבז כמה עונות ( עבר כמה פציעות ) , נראה כמה זמן משחק יקבל בנאפולי - אם ירשים אני אשמח שיחליף את באיי כבלם הרביעי בסגל.

הנדרסון עם עצירת פנדל גדולה ועוד מול פנדליסט מעולה כמו קיין , חבל שרצו להשאיל אותו - היה צריך להיות השוער הראשון שלנו העונה.
רק שלא ימכרו אותו המטומטמים .

עוד נתון חיובי להנדרסון , דה חאה מסיים חוזה בסוף העונה וזו תהיה ההזדמנות שלו להשתלט על אפודת השוער הראשון .
היתרון עבורנו הוא שהוא מכיר את הפיזיות של הליגה ולא יזדקק לזמן הסתגלות , השאלה אם טן האח יראה בו מועמד לגיטימי או שירצה להביא את השחקן שלו ?

אני מקווה מאוד שטן האח מקבל דיווח אחרי המשחק של הנדרסון היום , נתן לפורסט במו ידיו את הניצחון .

למה אתה לוקח את הקרדיט משחקני ליברפול ? עבדו קשה על ההפסד הזה…

Paul Pogba will miss the Qatar 2022 World Cup due to new injury, confirmed by his agent Rafaela Pimenta. 🚨🇫🇷 #Pogba

Pogba has not played one single official game with Juventus since he signed the contract last July. pic.twitter.com/nn13g6xGIX

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 31, 2022

הדבר הכי טוב שקרה לנו הוא סיום החוזה שלו , שימשיך כך ביובנטוס :slightly_smiling_face:

פלורנטינו גם היה מוציא מהם 100 מיליון על זה.
קשה לי לשמוח לאיד כשמדובר בפציעה, אבל אני בהחלט שמח שנפטרנו ממנו - גם אם היה משחק העונה. ההבדל בין אריקסן לפוגבה זהה להבדל בין קאסמירו לראביו.

בובו וסאביצר חוזרים למועדונים שלהם , סאביצר היה רכש די טוב וסגר לנו פינה עם הפציעה של אריקסן.
בובו לעומתו הראה למה הוא חלוץ בברנלי ולא בקבוצה שמתמודדת בצמרת .

https://twitter.com/UtdPlug/status/1685196985953923073?t=PDkIxLOfqGk8QE7PVJx6jw&s=19

אחד המרשימים בקדם עונה אבל חוסר מזל ורוב הסיכויים שהעונה הזו הלכה מבחינתו.

מה קרה לרוני ?? :rofl:

אכל את פפה, ועכשיו הוא פפרוני

רק אני מקבל מיני התקף לב כשהדיון הזה קופץ למעלה והכותרת על סר אלכס נשארת ככה?

אחד הפוסטים אוחד לנושא קיים: מייסון גרינווד :: עוזב את מנצ’סטר יונייטד

רפאל וראן הודיע על פרישה מכדורגל.

הבלם עזב אותנו אחרי 3 עונות ברוטו וחצי מזה נטו, בהן זכה בגביע האנגלי ובגביע הליגה. הוא חתם בקיץ בקומו אבל נפצע ושוחרר עוד לפני ששיחק משחק רשמי אחד.
רק בן 31, יותר צעיר ממני. ממש חבל וקצת מוזר לומר את זה על שחקן שזכה בכל תואר אפשרי בכדורגל ובילה את רוב הקריירה בשתיים משלוש הקבוצות הגדולות בעולם.