כמעט כל השנה היה פוקר פייס. אחרי ה-1:2 על גרנאדה הוא שאג ואתמול ככה בשושו היו גם קצת דמעות אחרי הבטחת האליפות. זינדין זידאן - אגדה במועדון. מצרף לכם קצת מכל מה שנכתב עליו בתקשורת (דימיטאר ברבאטוב אמר שהוא אגדה ושצריך לבנות לו פסל בברנבאו) וכמה מספרי ברזל
" זידאן ניצח - כמו תמיד ", כתב קרלוס קארפיו בטור דיעה. “הוא מרגיש זקן עם כל כך הרבה זכיות בליגת האלופות למרות שהוא מאמן רק ארבע שנים. וכעת יש לו את האליפות השנייה שלו, התואר שהכי ממלא אותו להפתעתם של רבים. הוא מעריך את הקושי של מירוץ למרחקים ארוכים, שם אין מקום למזל, תירוצים או קיצורי דרך. בואו נסקור את הליגה הזו - ללא רונאלדו, השחקן הגדול בהיסטוריה של המועדון. כמעט ללא הזאר שנכנע לפציעות. ללא סקורר חוץ מבנזמה - מה קרה ליוביץ’. הוא ניצח עם ‘הרוקיסטים הישנים’. הוא הבין שצריך לשחק יותר ברצינות ולעתים לסבול כדי שבסוף תשמח”.
פלורנטינו פרס אמר: “זידאן הוא ברכה משמיים. אמרו לי דרך הטוויטר שהוא זוכה בתואר כל 19 משחקים. כל מי שרוצה לבקר אותו? שיבושם לו, אנחנו נמשיך לזכות בתארים”.
ראמוס: זידאן המפתח של ההצלחות, הוא מוביל את הסירה. הוא זה שעושה את ההבדל. הוא נותן ביטחון לשחקנים ומאמין בהם בחירוף נפש ואין הרבה כמוהו. אנחנו מאמינים בו, זה ייחודי".
זידאן: “תמיד אהיה אסיר תודה לפלורנטינו פרס שהביא אותי לריאל מדריד, הקבוצה הטובה בעולם, והסיפור ממשיך עכשיו”. אני מאושר, באמת, התחושה היא אדירה, כי מה שהשחקנים עשו כל כך מרשים. אין לי מילים כדי לתאר את התחושה. אלה השחקנים שנלחמים עד הסוף. זה נכון שיש לי את התפקיד שלי אבל הם אלה שמאמינים בי ומשחקים על כר הדשא. זה צוות אדיר של אנשים ולא רק שחקני על. אני רואה אותם כל כך שמחים וגם אני. אפילו אלה ששיחקו פחות הם מאוד מחויבים, וכולם תורמים".
הקבוצה הטובה ביותר: “היינו הכי טובים כי השגנו הכי הרבה נקודות, זוהו. בשבילי זה אחד הימים הטובים ביותר כמאמן. זה היה מוזר לכולם לחגוג אליפות ללא קהל, רצינו להיות עם האוהדים שלנו בסיבלס, אבל זה בלתי אפשרי. אני בטוח שהענקנו להם הרבה אושר, הם שמחים מהבית שלהם בוודאות. האוהדים שמחים לראות קבוצה מנצחת. הליגה הופכת אותי למאושר יותר, הליגה היא התואר החשוב מכל”.
המספרים: זידאן זכה בתואר ה-11 שלו במועדון, רחוק רק שלושה משיאו של מיגל מוניוס האגדי. הוא עשה זאת ב-209 משחקים, כלומר תואר בכל 19. מעבר לכך לראשונה בקריירה רשם הישג של עשרה ניצחונות רצופים (ב-2015/16 הוא ניצח בכל 12 האחרונים בליגה, אך בצ’מפיונס הפסיד לוולפסבורג וסיים בתיקו עם סיטי).
ב-209 משחקיו הרי המאזן: 141 ניצחונות, 42 תוצאות תיקו ו-26 הפסדים. בחלוקה לעונות: ב-2015-16: 21 ניצחונות, 4 תוצאות תיקו ו-2 הפסדים| ב-2016-17: 44 ניצחונות, 11 תוצאות תיקו ו-5 הפסדים| ב-2017-18: 39 ניצחונות, 14 תוצאות תיקו ו-9 הפסדים| אשתקד במה שנשאר: 5 ניצחונות, 2 תוצאות תיקו ו-4 הפסדים| העונה: 31 ניצחונות, 11 תוצאות תיקו ו-6 הפסדים.