זאת לא הגדרה מדויקת בעצם של כל שחקני ההתקפה שלכם…?
לא צריך להגזים , רק בגלל שעונה קודמת הייתה קטסטרופלית ושיחקנו בלי מאמן נורמלי על הקווים .
מרסיאל לאורך כמה עונות מראה חוסר יציבות , ראשפורד היה מאוד יציב ורק עונה קודמת הייתה נפילה בשבילו .
זו הגדרה שמתאימה למרסיאל, פוגבה, באיי ושואו. שחקנים טובים אבל פצועים כל שבוע לחודשיים או שפתאום נכנסים לתקופה של יכולת עלובה אחרי שבועיים של רמה עולמית שנותנים להם חוזה חדש. אי אפשר לבנות קבוצה על שחקנים כאלה.
חייב להגיד בתור מישהו שראה את רוב משחקי יונייטד בעונה הקודמת, סאנצ’ו היה לא רע בכלל, 2 רמות מעל ראשפורד או מרסיאל.
לדעתי שלישיית התקפה אופטימלית תהיה ברונו-סאנצ’ו-רונאלדו, אולי דווקא מין 5-3-2 יכול לעבוד בצורה טובה בעונה הבאה.
🚨 BREAKING!
— UtdPlug (@UtdPlug) August 26, 2022
Ten Hag says Anthony Martial is out for #mufc due to an Achilles injury. @samuelluckhurst ✅🇫🇷
עוד פציעה של מרסיאל …
🚨 JUST IN:
— UtdPlug (@UtdPlug) September 29, 2022
Anthony Martial and Marcus Rashford are very doubtful for the derby. Neither has trained this week. @hirstclass #MUFC 🔴
לא ברור לי העניין הזה , פגרה של 24 ימים ועוד זמן לפני ושני אלה עדיין בספק .
אנתוני וסאנצ’ו באנקרים לדרבי , מקווה שטן האח לא חושב בכיוון של רונאלדו - הוא לא מתאים לסוג משחק כזה והוא בכושר נוראי.
בדיחה. אצל מרסיאל זה כבר לא מפתיע, אצל ראשפורד עוד מקל בגלגל. נראה שהוא לעולם לא יכנס לקצב נורמלי.
זה או רונאלדו או אלנגה, ואם רוצים להפתיע אז ברונו ‘חלוץ’ וקאסמירו-מקטומיניי-אריקסן מאחוריו.
אני בעד האפשרות היותר מפתיעה והיא לפתוח עם מגווייר בלם, אבל של סיטי, כבר שלושה שערים מובטחים.
🚨 Harry Maguire is set to miss the trip to the Etihad Stadium after suffering a muscle injury during England’s 3-3 draw against Germany on Monday [@TelegraphDucker] #MUFC 🔴
— UtdPlug (@UtdPlug) September 29, 2022
הוא כבר צעד לפניך
הלוואי שהיה גם צעד לפני שחקני יריב.
מקטומיניי ספג צהוב חמישי והוא מושעה נגד ניוקאסל , הייתי נותן לקאסמירו לנוח מול הקפריסאים באירופית ופותח עם מקטומיניי ופרד בקישור . זה ישאיר לנו את קאסמירו ואריקסן רעננים לרצף לא קל בליגה.
🚨 Scott McTominay received his fifth booking in eight games — he will be suspended for the game vs Newcastle. #MUFC @TheAthleticUK ✅
— UtdPlug (@UtdPlug) October 10, 2022
🚨🇫🇷 BREAKING!
— UtdPlug (@UtdPlug) October 23, 2022
Raphaël Varane should be out for three to four weeks. He sees the MRI results as positive. He will not play for #mufc before the World Cup. @LaurensJulien 🔴
הרע במיעוטו , נראה כמה שערים יעלה לנו לינדלוף .
🚨🇳🇱 Ten Hag on Donny van de Beek: "It's his knee. In the long-term it is looking really good and he will be back for the start of pre-season. The rest of the season he is out." #MUFC ✅
— UtdPlug (@UtdPlug) January 13, 2023
מסכן דוני , אחלה אופי אבל מזל לא היה לו בתקופה אצלנו ולא הצליח להוכיח את עצמו.
🚨🇧🇷 NEW:
— UtdPlug (@UtdPlug) January 16, 2023
Casemiro and Fred have both received four yellow cards in the Premier League and another warning midweek would mean a ban for the trip to Arsenal. @TheAthleticFC #MUFC 🔴 pic.twitter.com/1sG6FYj0Mh
עוד סיבה לתת מנוחה לקאסמירו מול פאלאס.
עצם זה שאוהדים של יונייטד מדברים ככה - מעיד יותר מהכול על התהליך המדהים שהקבוצה הזאת עברה השנה.
עד לפני כמה חודשים, השיקול היה בדיוק הפוך: ‘מול ארסנל גם ככה נפסיד, אז עדיף כבר שנשחק עם השחקנים החזקים שלנו מול פאלאס’. ועכשיו הדיבור הוא: ‘מול פאלאס אנחנו אמורים לנצח גם בלי קאסמירו, עדיף שנשמור אותו למפגש הקשה שיבוא לאחריו’.
ברוכים השבים
אריקסן פרקטית סיים את העונה ויחזור רק בסוף אפריל, כשהכל כבר יהיה סגור פחות או יותר. ארור תהיה אנדי קארול, סקאוזר מטונף תמיד נשאר סקאוזר מטונף.
שיהיה בריא, ויחזור ב24 לפברואר.
טן האח לא יכל לדעת שאריקסן יפצע דווקא מול רדינג אבל הוא היה נפצע כך או כך כי הוא שחק אותו כל העונה בליגה סופר אינטנסיבית.
אם יש נקודה רעה משמעותית שאני צריך לזקוף לזכות אריק זה חוסר הרוטציה בסגל ( לא בכל העמדות לפחות ) , אני מאמין שאם היה לו סגל יותר איכותי במחליפים היינו רואים יותר אבל יש עמדות שהוא ממש מהמר בהם על היכולת של השחקנים להישאר כשירים.
מחזיק אצבעות לטן האח שיצליח לעשות התאמות אבל התחושה שלי שאנחנו הולכים לחטוף חזק בחודשיים הקרובים. אריקסן סופר קריטי בהתקפה ובלעדיו זה שוב או ברונו בגאד מוד או הופעות של מקום עשירי.
עדכון: נחזיק אצבעות גם לסביצר
במארקה הציגו קצת נתונים של קאסמירו בחצי העונה במנצ’סטר יונייטד - לא רק טוב בהגנה. מאז הופעת הבכורה שלו כשחקן הרכב, קאסמירו הוא הקשר שגונב הכי הרבה כדורים באנגליה (32), השני שמנצח הכי הרבה דו-קרב (91 מ-156), ומעבר לכך יש לו כבר ארבעה שערים והוא יוכל אולי לקבוע שיא קריירה. אחרי שהבקיע פעם אחת בלבד אשתקד. אריק טן האח מתמוגג: “קאסמירו הוא גם חלק מהפן ההתקפי שלנו, אנחנו יודעים שהוא מסוגל לכבוש שערים”. רוי קין, הקפטן האגדי, שיש האומרים שלקבוצה לא היה קשר אחורי כמוהו עד הגעת קאסמירו, מפרגן: “כשהוא הגיע הייתה התפיסה שהוא קשר מאוד מסוים, אבל בנוסף להיותו טוב מאוד מבחינה הגנתית, גילינו שיש לו הרבה איכות בהתקפה והוא כובש שערים. לאחרונה שנים שהיה חסר לנו שחקן עם נוכחות ואישיות במרכז השדה. הוא היה החתמה נהדרת. מנצ’סטר יונייטד הייתה זקוקה לו”.
הכל באשמתך דור.