תודה לכם, בגדול בינתיים הסתדרתי עם המחשב.
אבל יש בעיות בכמויות, כמו למשל אפליקציה כמו טוויטר שלא שולחת התראות למרות שההגדרות בסדר.
תודה לכם, בגדול בינתיים הסתדרתי עם המחשב.
אבל יש בעיות בכמויות, כמו למשל אפליקציה כמו טוויטר שלא שולחת התראות למרות שההגדרות בסדר.
כנראה הבעיה לא באנדרואיד אלא בגרסאות שלו בטלפונים שונים.
אני עם גרסאות שונות של MOTO G כבר הרבה שנים, ויש אפליקצית סנכרון שמעבירה מטלפון ישן לחדש. לוקח שעה אבל הכל עובר חלק, כולל אפליקציות וסיסמאות . זה אנדרואיד נקי או כמעט נקי, וזאת אחת הסיבות שאני רוכש את הטלפונים של מוטורולה.
בווינדוס, דבר בסיסי ביותר כמו טוטאל קומנדר מראה גדלים של תיקיות וקבצים. אמור להיות קל מאוד למצוא מי תופס הרבה מקום.
יש גם פקודות שאפשר להקליד בחלון CMD ולהדפיס לקובץ את כל הקבצים מעל גודל מסוים.
הצ’ט נתן לי 2 אפשרויות כאלה.
forfiles /S /M . /C “cmd /c if @fsize GEQ 10485760 echo @path @fsize” > large_files.txt
אפשר להחליף את המספר 10485760 (שזה 10 מגה) במספר אחר.
powershell -command “Get-ChildItem -Recurse | Where-Object {$_.Length -gt 100MB} | Select-Object FullName, Length | Out-File large_files.txt”
כאן אפשר להחליף 100MB במספר אחר.
זה יעזור אם כמה קבצים גדולים תופסים הרבה זכרון. לא יעזור אם זה הרבה קבצים קטנים.
זה קצת ביצה ותרנגולת. בגלל שאנדרואיד רצה על כל כך הרבה מכשירים שונים, עם מפרטים שונים, בגרסאות שונות - קשה מאד לייצר פתרונות מיגרציה נורמליים. באייפון זה מובנה ב-iOS ולחלוטין seamless.
מוטורולה - אתה מהבודדים בעולם
אבל אחלה מכשירים.
מהבודדים בארץ, אולי. יש הרבה מאוד סקירות בחו”ל, אלה מכשירים באדג’ט די פופולריים.
כל המשפחה שלי עם אייפונים, ואני רואה כמה בעיות יש שם. לא מחליף גם בחינם לאייפון שעולה פי 4 מהמכשיר שלי.
אם מוטורולה יכולים לייצר תוכנה שמעבירה הכל ממכשיר למכשיר שלהם, למה חברה כמו סמסונג לא יכולה? הרבה מאוד אנשים משתדרגים לדגם חדיש יותר של אותו מותג, אז הגיוני שיהיה מעבר חלק .
אצל סמסונג ספציפית זה כי יש להם כל שנה מכשיר בכל נקודת מחיר מ-50 דולר עד 2000 בערך. זה באופן טבעי יוצר המון מורכבות. אצל אפל יש במקרה הגרוע 4.
מוטורולה - לדעתי זניח גם גלובלית, אבל קטונתי. המספרים האחרונים שאני זוכר זה דומיננטיות מטורפת של סמסונג בעולם המערבי ושל שלל חברות סיניות באסיה (גם מחוץ לסין).
מוטורולה מוציאים כ 10 מכשירים חדשים כל שנה. זה לא משנה כל עוד מערכת ההפעלה זהה, המעבר צריך להיות חלק.
דווקא בארה"ב מוטורולה במקום השלישי במכירות, אחרי אפל וסמסונג. אמנם הרחק מאחור, אבל לפני גוגל, שיומי, וסינים אחרים. אני לא מהבודדים בעולם כנראה.
דווקא דיון של אייפון מול אנדרואיד לא היה לנו בפורום, שזה דיי מוזר מכיוון שזה דיון דיי פופולארי.
האמת שלא ידעתי שמוטורולה מייצרים בכלל טלפונים, שכחתי מהקיום שלהם. מפתיע לראות שהם אוחזים בנתח של 3.5 אחוז בארהב, הייתי מצפה שבארהב יהיה באיזור ה70-75 אחוז אייפון, כ20-25 סמסונג, והיתר כדוגמת וואן פלוס או פיקסל באחוזים זניחים. דווקא האמריקאים חולים על מותגים ולכן זה מאוד מפתיע שדווקא שם מוטורולה פופולאריים יחסית.
מוטורולה זה מותג אמריקאי מוכר מאוד. פחות ידוע שהמותג נמכר לסינים כבר לפני 10 שנים.
בארץ אין יבואן רשמי שדוחף את המותג ולכן לא מכירים אותו. אבל אם תגגל best budget phone under סכום כלשהו, סביר להניח שמוטורולה תופיעה.
אני מרוצה מאוד ממה שיש לי. הכל עובד טוב , ויש כמה יתרונות על פני אייפון. כשיש קליטה חלשה, האייפון של אישתי מתנתק, שלי לא. סוללה מחזיקה הרבה יותר. אפשר לגשת לזכרון מהמחשב בשביל להעתיק את מה שרוצים. יש סלוט לכרטיס זכרון אם נגמר הזכרון. וכל הפיצ’רים המודרניים כמו תביעת אצבע, איסים, NFC ואני לא יודע מה. מעבד של קוואלקום ו 12 ג’יגה זכרון. מצלמה שמתחרה באייפון באור יום אבל הרבה פחות טובה בחושך.
אין את הסקין של סמסונג מעל אנדרואיד ואין את השטויות הסיניות כמו בטלפונים סינים רגילים. הכל עובד חלק.
כל זה תמורת 1300 שח כולל מיסים. בלי להסתבך עם מעבר כל התוכנות כי הטלפון הקודם גם היה מוטורולה.
טוב זה שאלה מוזרה, יש לי חתולה סיאמית זקנה. והיא כל כמה שעות מיללת סתם. הלכתי לוטרינר לא מצא שום בעיה רצינית אצלה . זה יללה ממש מוזרה כזו. קשה לי לתאר.
מישהו יש חתולים והוא מבין בזה?
משגע אותי.