אנדרס בראי ההיסטוריה - הקוסם הלבנבן שלנו!

אוף טופיק, אבל היו המון דיווחים אחרי ההדחה מול רומא שקולות במועדון קוראים לא להחתים את ארתורר (בינתיים שולמו רק 4 מיליון) כדי להתחים קשר פיזי לאמצע. ולא מדובר על סתם קולות, כי לפי אותם דיווחים ארתור לא יבוא בקיץ בוודאות, כשבחורף אולי “יחשבו עליו”.

הפרישה של אנדרס מסמלת לצערי הרבה יותר מפרישה של אגדה. 2/3 מהקישור הטוב בהיסטוריה כבר בחוץ, והמצב של הקישור נמצא עמוק בחרא.

עוד לא נפרד, רק בתום העונה. עוד קצת מהאיש ששמו הפך שגור בפי כאילו משפחה.

כותרת קצת דרמטית בערוץ הספורט.

מישהו ראה מידע במקורות אמינים יותר?

לא בקיא בסיפור אבל זה מה שמאניה פרסמו

מעניין…

ערוץ 14 של בארסה אלה, בחיי..

הם כנראה קראו ברפרוף את הכתבה הבאה של A Bola והבינו image בתור תמונה במקום ״דמות״/״מותג״ שברור לגמרי שזה הקונטקסט המקורי:

גם לא ברור כל כך למה זה מעניין שפרו זו מדינה מושחתת… זה לא אומר שאפשר לבצע שם פשעים.

בשורה התחתונה: חברה בבעלותו מואשמת שמעלה בחצי מיליון יורו.

נשמע גם שהצד של אינייסטה לא ממש מכחיש אלא מנסה לטעון שהם מינו שם כמה אנשים לא מהימנים במיוחד כחלק מאותה ״חברת בת״ ושהם צד שנפגע בסיפור, ולא פוגע (וזה גם נשמע סביר לאור הסכום הדי נמוך בפרופורציה של כדורגלנים בסדר הגודל של אינייסטה, יש לציין).

אגב
על פניו הם מעלו בחצי מיליון, אבל יש פה כמה מיליונים שלא רואים בסטטיסטיקה

אני מניח שבמקרה הכי גרוע הוא פשוט נפל קורבן לאנשים מפוקפקים.

איניסטה הוא אחד הכדורגלנים סלב בין הבודדים שאני לא מאמין שיעשה משהו רע ביוזמתו. קרירה שלמה נקיה וצחה.

זה הבעיה ביציאה מהכדורגל, לפעמים נופלים עם אנשים מפוקפקים שבאים לנצל

לא יקרה לו שום דבר. מקסימום אחת החברות שלו תיתבע ותשלם פיצוי כלשהו. כדי שזה יגיע אליו באופן פלילי צריך לקרות הרבה

לוקח בחשבון שמאניה מאוד מוטים ומיפייפים לא פעם ולא פעמיים, לא חפים מביקורת גם אצלי וגם פה בפורום.

זאת הייתה ההתייחסות הראשונה שראיתי לסיפור שאין לי שום ידע בו

אבל בגדול מסכים איתך שכנראה יש שם קצת יותר ממה שהם מדווחים וכמו שרשמו מעלי לא יקרה לו כנראה כלום מלבד שאחת החברות שלו תשלם פיצויים.