ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

לא מדויק. מריו קורטוגנה ואחרים ב-MadridXtra מדברים על שלושה שבועות בחוץ, לא יהיה בסגל נבחרת צרפת ואמור להיות זמין למשחק נגד אוססונה. הדרבי בעוד 11 ימים וזה גם ככה מאוד-מאוד גבולי ולדעתי לא יסכנו אותו. מיליואו לא סובל משום פגיעה לפי הבדיקה הראשונית.

האמת, אני שמח שזה קרה עכשיו. מספיק מוקדם בעונה שאפשר יהיה לתקן אחר כך אם צריך בינואר. זה כמעט win win מבחינתנו: אנצ’לוטי נאלץ לתת אמון בהזאר כרגע. אם יצליח, הרווחנו את הזאר. אם ייכשל, סיכוי לא רע שפלורנטינו ייאלץ להביא חלוץ בינואר.

לא מחמיץ שום משחק קריטי חוץ מהדרבי, אבל כמו שאתטליקו נראים וכמו שאנחנו נראים אנחנו נוכל להסתדר בלי בנזמה.
אולי עם החזרה מפציעה הוא יבוא יותר חד.

הבעיה שאנחנו לא מצליחים להסתדר גם עם קבוצות חלשות מאתלטיקו של העונה בלי בנזמה.
לא רואה איך אנחנו מוציאים ניצחון ממשחק שכזה, נצטרך התעלות של וינסיוס, ואלורדה ומודריץ’.

בכל אופן, הרבה פחות גרוע משציפיתי, וכמו שאמרו לפני, מאפשר להכניס לעניינים את הזאר ורודריגו.

חוץ מהמשחק מול אספניול בנזמה פתח את העונה בצורה מזעזעת לחלוטין. חוץ מזה שהוא Menace וגול אחד מול אספניול הוא לא הביא יותר מדי ערך בינתיים.

רוצה להגיד, בפעם הראשונה מזה כמה שנים יש לנו אפשרות לכבוש שערים בלי בנזמה. כל עוד ויני, וואלורדה ורודריגו בכושר הנוכחי אני לא כזה פסימי.

יצאנו בזול עם הפציעה הזאת.
אני קצת לא מבין את ההתעקשות של אנצ’לוטי שדווקא הזארד הוא המחליף של בנזמה. האמת היא, שמבחינת סט היכולות, הכי מתאים להחליף את בנזמה הוא רודריגו.
לברזילאי יש סיומת ותנועה ללא כדור שמתאימות לעמדה הזאת. נכון שאין לו את הנוכחות הפיזית של בנזמה, אבל גם להזארד.

כמו שבזמנו אסנסיו שיחק בשמאל ורודריגו בימין ואלאבה בלם כשנאצ’ו בשמאל, אנצ’לוטי הולך עם שחקנים בעמדה הרגילה שלהם.

עם זאת, אני מסכים שלרודריגו על הנייר יש סט יכולות של חלוץ והייתי רוצה לראות אותו שם. אבל האזר לא רלוונטי בימין וויני כל עוד כשיר לא יזוז מהעמדה שלו אז בסה"כ זה הגיוני.

מילטאו בחוץ ל7-10 ימים.

אנצ’לוטי היום במסיבת העיתונאים:
We have a whole load of data and we have to consider the number of minutes played. These are things that simply confirm what I see with my own eyes. If I see a player is fatigued and the data says the same thing, that player will get a rest. If I see a player who looks fresh, even if the data says he’s tired, he’s going to play.

ואת זה הוא אומר אחרי ששני שחקנים שלו ספגו פציעות שריר, כולל בנזמה שלא נח דקה העונה עד הפציעה…

בנזמה אני מסכים שהיה חייב לקבל יותר מנוחה.
מילאטו זה מפתיע, שחקן צעיר שמבחינת דקות משחק הוא ה6 עד כה.

https://twitter.com/madridxtra/status/1575248844618665999?s=46&t=ijgQQXW_cqlY0KDRb8xoew

מודריץ בחוץ לשבוע בגלל פציעה בגב,אמור לחזור בזמן לפני הקלאסיקו.

לא נעים להתבכיין אחרי החלון שעבר על ברצלונה.
אפשר לתת למודריץ לנוח עד הקלאסיקו, הייתי נותן קצת דקות לסבאיוס.

אין גם מה להתבכיין בתאכלס, יש לנו מספיק שחקנים שיכולים לשחק בקישור+המשחק הכי קשה שלנו בזמן שהוא יעדר זה אוססונה בבית.

אצל שחקנים כמו פרלאן מנדי ודני קרבחאל לא צריך הרבה כדי שתגיע פציעה. זה כן מרתיח שלוקה מודריץ’ שיחק 180 דקות, אפילו רבע שעה הוא לא קיבל מנוחה מהמאמן הקרואטי. למה לא להוציא אותו למשל אחרי שהוא הבקיע שער נהדר במשחק הראשון? וירוס פיפ"א עוד יכה בנו כהוגן בהמשך גם אם לאף אחד לא אכפת מה קורה עם אדן הזאר. מזל שקארים בנזמה לא שיחק כמה דקות בדרבי - הוא היה מקבל זימון מדידייה דשאן על בטוח.
(אגב, defensacentral זה פחות או יותר אתר אוהדים אבל שם טוענים שנאמר להם שגם במועדון כועסים על קרואטיה לצורך העניין).

לגמרי.
בנזמה חוזר, ככה שאפשר גם לשחק עם רודריגו בימין ופדה בקישור.
גם קישור של טשואמני, קרוס וקאמבינגה, כשנותנים לקמא אישור לדהור קדימה כמה שהוא רוצה, יכול להיות מעניין.

אני רואה כותרת בONE שקורטואה נפצע ובספק לקלאסיקו.

מה המקורות האמינים שלכם מספרים? מה קרה?

סובל מכאבי גב, לונין אכן יחליפו היום.
לא נראה כמו משהו חמור מספיק כדי לפספס קלאסיקו.

בספורט כתבו שזאת רק מכה. הוא בספק לשחטאר ויהיה כשיר אחר כך, גם לקלאסיקו.
אבל ONE קיבלו את הקליק שלך דובי, אז הם השיגו את מה שרצו.

לא רוצה להספים אבל לא קיבלו את הקליק, ראיתי רק כותרת.
נכנסתי לשם רק כי תוצאות לייב של ספורט 5 נוראיות ואצל ONE זה יחסית מהיר ומסודר.