ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

האמת עדיף שינוח מול מאיורקה בלי קשר (השלים 180 דקות מיותרות במדי ברזיל השבוע)
הוא השחקן הכי חשוב שלנו מול בארסה ועדיף שיגיע רענן, את מאיורקה אנחנו צריכים לנצח גם בלעדיו

מצד שני חייבים להגיע לקלאסיקו מהמקום הראשון,מעידה מול מאיורקה תהיה חתיכת מכה להמשך העונה ולמומנטום,שיפתח ויוחלף לפי הצורך.

image

בדיווח שהתפשט ברחבי ספרד בשעות הצהריים הן במדריד והן בברצלונה: הליגה הספרדית הציעה לברצלונה וריאל מדריד להחליף ביתיות בקלאסיקו הקרוב שייערך בעוד עשרה ימים בקאמפ נואו בשל חשש לאלימות גדולה בקטלוניה סביב האירועים הפוליטיים האחרונים (הבכירים שנידונו למאסר ארוך). ההצעה הייתה שהקלאסיקו הקרוב ישוחק בברנבאו ואילו במחזור ה-26 בקאמפ נואו, כשוועדת התחרויות של הליגה הייתה נותנת את המילה האחרונה בעניין. אלא שדי מהר הקבוצות רמזו לא רשמית שהן לא ממש רוצות לכך. ריאל מדריד כבר נערכה לכך שלא תשחק בבית בשבועות הקרובים והחלה בשיפוצים וסידורים קלים באצטדיון, מדובר באבטחה חסרת תקדים [האבטחה סביב הקבוצה בקאמפ נואו תוגבר בכל מקרה] וכן במועדון חושבים שמדובר בחוסר הוגנות כלפי היריבות האחרות ופגיעה בתחרותיות כך שמתוך התחשבות במצב הקבוצה תהו האם לדחות את המשחק. גם בברצלונה לא התלהבו מהרעיון.

• מסתמן שהקלאסיקו יידחה לדצמבר. אני בעד לדחות אותו לסוף העונה או אפילו לשנה הבאה, בהתאם למצב בטבלה.
  • בייל, כמו מודריץ’, לא ישחק במאיורקה ובספק גדול לאיסטנבול.

זה לא קשור בעליל, אבל אני לא ממש יודע איפה לכתוב את זה.
כשאני מנסה להיכנס לפורום זה כותב לי ״הדף לא קיים או שהוא פרטי״ (ולא רק לפורום של ר.מדריד, גם לבארסה לצורך העניין).
לת׳רד הזה כן הצלחתי איכשהו להיכנס,אבל לחזור לעמוד הראשי של הפורום אני גם לא יכול.
מישהו מהמנהלים מודע לזה?

מה ה-URL שאתה מנסה להיכנס אליו?

ניסית להתנתק ולתחבר מחדש? מה קורה כשאתה נכנס לפורום לא מחובר?

גם לי היה את זה, זה הסתדר מעצמו איכשהו.

במידה והקלאסיקו יידחה, מה יקרה בנוגע להשעיות?
כלומר אם הוא ידחה אז שחקן שיקבל צהוב חמישי במחזור הקרוב יהיה מושעה מהקלאסיקו?
וכמובן לגבי צהוב חמישי במחזור שלפני התאריך החדש.

אתה מושעה למשחק הקרוב, שחקן שיקבל 5 צהובים יושעה מהמשחק הבא, אם הקלאסיקו ידחה אז מהמשחק שאחריו.

זאת הכתובת
https://totalfootball.co.il/c/D7A8D799D790D79C-D79ED793D7A8D799D793

ניסיתי להתנתק ולהתחבר, וגם כשהייתי מחוץ ליוזר זה לא עבד.
אבל זה הסתדר באופן פתאומי. קצת מוזר, אבל כנראה זה היה איזה באג או משהו.

ספרתם את הדקות עד לקלאסיקו? שינוי בתוכניות. רשמית: ועדת התחרויות של הליגה הספרדית הודיעה כי המשחק יידחה. הקבוצות צריכות למצוא תאריך חדש ולהגיע להסכמה ביניהן עד יום שני הקרוב. האפשרות שהקלאסיקו ייערך ב-18 בדצמבר נראית אפסית לאור העובדה שהסיבוב הראשון בגביע המלך בהשתתפות כל הקבוצות הבכירות יוצא לדרך ונשיא הלה-ליגה חאבייר טבאס כבר נתן את דעתו בעניין. מדובר כרגע על תאריך ה-7 בדצמבר,יום שבת, בו מתקיים מחזור ליגה רגיל כמובן. ריאל מארחת את אספניול ואילו ברצלונה תשחק נגד מאיורקה אך ההערכות הן שכל ארבע הקבוצות ייתנו יד למהלך.

למה לא פשוט להחליף ביתיות? האם זה כל כך משנה מי תארח את הקלאסיקו הראשון?
זה המהלך הכי פשוט להנהלה, לקבוצות, ובעיקר לאוהדים

עזוב, איך תתאושש אחרי 4:0 בבית…
שידחו לדצמבר, אולי עד אז הזאר ייראה כמו שחקן כדורגל ולא כמו חבית סטלה

הבעיה היא שגם מסי עד אז יוכל לחזור לעצמו וזה הרבה יותר מפחיד מהזאר.

אם יש משהו שהוכח כמה פעמים בעונות האחרונות זה שברצלונה אפילו לא צריכה את מסי כדי להביס אותנו.

מאיזשהי סיבה הסופרקאפ הספרדי יערך בינואר בסעודיה. מאיזשהי סיבה הזויה אפילו יותר, אנחנו נהיה שם ונפגוש את ולנסיה בחצי הגמר ב-8/1. בחצי השני בארסה תשחק מול אתלטיקו. הגמר ב12/1.

mucho dinero
12 מיוליון יורו לפיינלסטיות
ובערך 8.9 מיוליון יורו לשתי הקבוצות ב3-4
וסביר שעוד המון כסף להתאחדות

80 מיליון יורו לשנה במשך שלושת השנים הבאות להתאחדות.
שאף אחד לא יתפלא שבעוד כמה שנים הליגה תשוחק במפרץ הפרסי והקלאיסקו במכה ליד הקבר של מוחמד.

כבר בחודש הבא ייתכן מאוד שוויאריאל תארח את אתלטיקו מדריד במיאמי. שני המועדונים הביע נכונות. בעונה שעברה ג’ירונה-בארסה נפל, אבל אל תתפלאו אם נראה את הגדולות משחקות מחוץ לספרד.

זה לא רע לטלוויזיה, זה רע מאוד לקהל המקומי, למרות הפיצויים שיקבלו בעלי המינויים.

אז אולי נכסה ככה את תוספת התשלום על גריזמן. אחלה עסקה.