סון זה החלוץ הכי קטלני בליגה , כל חצי מצב זה גול.
איך קבוצות העילית לא עטות על שחקן כזה לא ברור, מהירות לא רגילה וקילריות מדהימה מול השוער.
שנת הזדמנות לטוטנהאם, ליברפול הייתה אמורה לקחת בקלות אבל הפצועים משנים לה את התוכניות ופותחים את סיפור האליפות.
זה לא רק ניצול המצבים, זה בעיקר התנועה שלו בלי הכדור שהיא אולי הכי טובה כיום בכדורגל העולמי, לא רק שלא מפסיק לרוץ הוא תמיד רץ למקום הנכון בזמן הנכון, גם כמעט ולא נכנס לנבדל.
בישל גם מצב לשער קל לקיין שאם רק היה מחכה אלפית שנייה ולא נכנס לנבדל השער היה נחשב.
האם מוריניו בדרך לאליפות? יש לו סגל מצוין (אם כשיר), מקום ראשון, יריבות פצועות (ליברפול), מגמגמות (סיטי) או חסרות עומק יחסית (לסטר). אם כן, זו תהיה האליפות הכי זחוחה בהיסטוריה של הכדורגל.
תמיד אפשר לסמוך על ארסנל שתאבד נקודות , משחק נרפה שלה ורק מזל ונאיביות מנעו מלידס 3 נקודות.
לסטר עם הרכב טוב חייבת לנצל את החיסורים אצל ליברפול , לא תקבל הזדמנות יותר טובה מזו.
ההרכב של ליברפול חסר מאוד אבל גם מספיק חזק, מראה כמה הסגל עמוק העונה.
שחקן חסר, 2 שחקנים חסרים, 7 שחקנים חסרים לא משנה !
אצל קלופ שיטה זאת שיטה, תמיד לחץ לא מתפשר תמיד קצב רצחני, תמיד התקפי.
2-0 קליל אחרי מחצית בשליטה בלעדית שלנו.
ההתפקה והקישור לא נותנים להם לנשום, בהגנה יש קצת בעיות בצד של מילנר בגלל האיטיות אבל לא קריטי.
קייטה מצויין, רק שיצליח להישאר בריא הפעם.
ג’וטה איזה רכש !!!
עריכה, ניחסתי את קייטה ששוב נפצע
ניצחון קליל והתוצאה הייתה צריכה להיות עוד יותר גבוהה.
דעתי האישית היא שליברפול יותר טובה בלי הנדרסון, הכדור נע הרבה יותר טוב.
אוואנס הוא ממש ליצן החצר , טעות הזויה בקרן.
גם לפני השער וגם אחריו לסטר לא הייתה במשחק בשום שלב.
רודג’רס הכין את הקבוצה נוראי וחטף נוקאאוט טקטי מקלופ, פשוט לא הצליחו להסתדר עם הלחץ של ליברפול ( לא עשה כלום מערך ה-3 בלמים ).
זה לא נראה טוב בשבילנו , סומכים על מוריניו שיקח אליפות
כתבה נחמדה על הארי קיין, הפך השנה למפלצת בישולים ( 9 בישולים !! , יותר מדה בריינה ופרננדס ) וכמובן שקורע רשתות כמו שתמיד עשה.
אם פעם חשבתי שפחות יתאים לריאל כי היה חסר לו את התרומה מעבר לשערים, היום אני בהחלט חושב שהוא בשל לעבור לקבוצת טופ ומדריד בהחלט צריכה ללכת עליו. זה אף פעם לא קל עם לוי אבל יותר מדי שנים קיין מחכה לתארים ואני לא מאמין שטוטנהאם תעשה זאת העונה.
חלק גדול מבישוליו אם אני לא טועה היו לסון שהוא קיצוני וחלוץ גם יחד, קיין הוא מזן החלוצים שיורד לאחור, לצדדים, בתוך הרחבה, ממש חלוץ 9 טוטאל פוטבול.
מזכיר קצת את סוארס שהיה חלוץ 9 רצחני אבל גם אחד שיודע לעשות בילד אפ בצורה מעולה או לרדת לאחור ולפנות שטחים, במיוחד בעונת 15/16 ו14/15 בה היו לו את מסי וניימאר כקיצוניים שהם גם סוג של חלוצים.
הנקודה פה היא שבריאל זה יהיה הרבה פחות אפקטיבי, קיין צריך לשחק בקבוצה עם קיצוניים שהחיתוך לאמצע הוא אומנות עבורם, ליברפול תשב עליו בדיוק במידות.
אל ליברפול הוא לעולם לא יגיע, אפשר לדפדף את זה הלאה - לוי הוא האחרון שימכור כוכב כזה לקבוצה באנגליה.
הזאר הוא שחקן שיכול לעשות את החיתוך לאמצע ואין לי ספק שריאל תביא שחקן לצד ימין בקיץ ( ) , ביחד עם אודוגור כ -10 שהוא שחקן אינטליגנטי זה משהו שיכול לעבוד.
עם כל הכבוד לקיין שהם מוריניו פתאום הפך לחלוץ הרבה יותר שלם, חלוץ שכייף לראות אותו משחק, קטלני וגם חכם, אבל אם אני ריאל מדריד רק האלאנד.
אגב, קיין במקום פירמינו ונבקיע 256 שערים בעונה.
טוב שהואר פסל לסלאח את השער, ברייטון הייתה טובה יותר ואם לא מאופיי הדביל ( לפחות נפצע ) כבר הייתה ביתרון.
מתחילים לראות את החיסורים אצל ליברפול , ההרכב היום הגנתית בינוני מאוד.
המצב שלנו כ"כ גרוע שמילנר נפצע והשחקן היחיד שיכול להחליף אותו זה ג’ונס שלא פתח היום בגלל שגם הוא סובל מפציעה.
יש לנו כ"כ הרבה פצועים שאנחנו פשוט במצב של להחליף פצועים בפצועים פחות קשה
במקום 4-0 קל עם הרכב סביר נגמר 1-1 לא יודע כמה אפשר למשוך עם הפציעות האלה, היום מילנר גם נפל
לזכות באליפות אחת באנגליה זה קשה. לזכות בשתי אליפויות רצופות זה קשה מאוד.
לזכות בשלוש רצופות? צריכים להיות מנצ’סטר יונייטד עם המנג’ר הגדול בכל הזמנים ושחקן הכדורגל הכי גדול בכל הזמנים.
איזה אליפות, כרגע הדאגה שלנו זה להצליח להעמיד הרכב של 11 שחקנים סגל בכירים לכל משחק עד סוף השנה. איך זה הולך עוד 3 משחקים הנוער עולה למשחק ליגה.
ליברפול עדיין פיבוריטית לזכיה.
רק רציתי לציין שהתמודדות עם פציעות, ירידת מתח וכו’ הן חלק מהתהליך שקבוצה שרוצה לשמור על התואר צריכה לעבור. ואין לי ספק שהמטרה של ליברפול היא שמירה על התואר.
משחק הזוי לגמרי , שיפוט נוראי.
ג’וטה זה רכש העונה, אני זוכר שראיתי אותו בוולבס וחשבתי שהוא אנדרייטד לגמרי , טכניקה טובה ומהירות מצוינת - היה חסר לו רק את סגנון המשחק המתאים .
בכלל בוולבס יש שחקנים מצוינים , נבס ב-40 מיליון בינואר יכול להיות הברקה רצינית - אחורי פיזי עם בונוס של בעיטה טובה מחוץ לרחבה .
ברור, וגם המיקום בצמרת למרות עונת הפציעות הפסיכית שעוברת עלינו מראה שהסגל מאוד רחב ואיכותי העונה, אבל מדובר במכת פציעות שכמותה אני לא ראיתי באף קבוצה, האמריקאים חייבים לפתוח את הארנק בינואר וכמה שיותר מוקדם ככה עדיף כדי שנישאר פיבוריטים גם בפברואר.
טמפו מדהים בין אברטון ללידס, לידס עם 5 מצבים לפחות של גול בטוח ופשוט עושים במכנסיים כל פעם .
קלווין פיליפס מדהים , לא חושב שישאר אחרי העונה הזו - תפור על כל קבוצה שמחפשת קשר אחורי איכותי ויש לו מסירות 50 מטר שמזכירות את סקולס האגדי.