ת'רד היריבות ::

ראית את הראיון שלו לפני המשחק?
“גם בטוטנהאם אני יכול לספור 10 פציעות. יש לנו שני פצועים באנדר 16, שלושה באנדר 21, שלושה באנדר 23, ועוד שניים בסגל [הזכיר את לאמלה ועוד אחד]. יחד עשר פציעות”.

כן ראיתי, הזוי, וזה עוד אחרי שקלופ החמיא לו ולקבוצתו בענק, אבל זה לפני משחק.

אחרי משחק כבר הפסדת וכל העולם ראה את הבונקר שלך, קצת צניעות, תפסיד בכבוד, אבל היה חייב להסריח כרגיל.

ראיתי את מוריניו מנצח בכבוד (‘הקבוצה הטובה יותר הפסידה’ כשניצח את יונייטד), אבל לא זכור לי שראיתי אותו מפסיד בכבוד. זה האיש, שבא להחנות רכבת אבל בוכה לאחר מכן שהקורה של ליברפול היא שמנעה ממנו לנצח.

מאוד מבדר מהצד, אני חייב להודות.

בכמה דקות שהוא עשה לחץ גבוה בתחילת המחצית השנייה הוא גרם לנו להרבה בעיות, קיבל את ההרכב אולי הכי נוח שאפשר לקבל בו את ליברפול ועדיין בחר לשחק ככה.
פפ היה חונק אותנו עם לחץ אם היינו עולים נגדו עם הגנה כזאת בנוסף להנדרסון כקשר אחורי.

אותו ניצחון בכבוד שלו היה כנראה בגלל שתיכנן להגיע אליכם בהמשך הקריירה, לא מוצא סיבה אחרת.

זה, ופרגי.

התיקו נגד לסטר עוד יותר מאכזב עכשיו כשברומיץ’ איכשהו מצליחה להוציא תיקו באנפילד ( בדרך לרדת ליגה אבל עשתה תיקו עם ליברפול וסיטי בחוץ :thinking:).
רק לחשוב אם היינו מגיעים לעונה הזו עם בלם וקיצוני ימני רציניים.

82% החזקנו בכדור מחצית ראשונה והנדרסון ווינאלדום לא עשו פעולה אחת פרודוקטיבית, כל כדור עומק של הנדרסון לא הגיע ליעד.

בגלל התעקשות על קישור אפור מאוד הפסדנו את האליפות ההיא לסיטי, וינאלדום והנדרסון אסור שישחקו ביחד מול קבוצות שמתבנקרות, כל המשחק הם רק התמסרו ביניהם באיטיות מרגיזה וללא שום תכלית.

קייטה שכרגיל נפצע אחרי משחק אחד יכול היה מאוד לעזור, וגם טיאגו שהיה אמור לחזור לפני 8 משחקים היה מביא ניצחון קל, שניים משחקני ה 50/50 הכי טובים בעולם אצלנו בסגל ושניהם ביחד שיחקו רק 5 משחקים העונה ואף אחד מהם לא ביחד.

הנדרסון לא מתאים לשחק מול בונקרים, הוא לא מתאים לשחק מול קבוצות לוחצות גבוה, הוא יכול לפתוח אולי ב 20% מהמשחקים שלנו.

זה יהיה מאבק בין יונייטד וליברפול, אולי עד הסוף. לטוטנהאם אין את ה-DNA של אלופה, סיטי לא מספיק טובה, צ׳לסי לא בשלה וארסנל זו ארסנל.

עם כל הכבוד ליונייטד, כרגע מי שבאמת מפחידה אותנו זאת עדיין הסיטי, אתם עדיין רחוקים 3 שחקנים ומאמן.
אבל, אם כמות הפציעות הפסיכית אצלנו תמשיך והסיטי תמשיך לדשדש עוד איזה חודשיים מה שאתה כתבת יהיה ריאלי מאוד.

זה די פשוט. ליונייטד יש 27 נקודות כי הם עם פתיחת עונה טובה. לסיטי יש 26 נקודות כי הם עם פתיחת עונה רעה.

המשחק של סיטי נדחה כי קורונה. כמובן שזה לא בכוונה, אבל כל הקבוצות נמצאות באטרף משחקים משוגע בגלל החגים, והדחיה הזו יכולה לעזור המון לסיטי.

לי אין ספק שגם השנה זה ילך בין ליברפול לסיטי. המשחק שלנו עם לסטר הוא בדיוק הראיה ללמה יונייטד לא שם עדיין. גולים נאיביים בהגזמה מול קבוצה עם איכויות סבירות, נקודה אחת מול הטופ 6 בינתיים. ככה לא לוקחים אליפות, אבל בהחלט מרגישים התקדמות.

לסטר מאבדת גובה עם תיקו מול פאלאס , צ’לסי מאוד מאכזבת - הסגל שלהם טוב יותר ממה שהם מציגים - למפארד עוד לא מצא את ההרכב הכי טוב שלו וכל משחק מעלה את מאונט האוברייטד.
בקיצור מה שאני אומר למען השם , תנצחו מחר את וולבס .

ליברפול החליטה שבגלל מצב הקורונה שהיא לא תחתים בלם בחורף, כנראה רוצים לתת סיכוי לשאר הליגה, אין הסבר אחר, לא מבן לי ההחלטה הזאת !
נשארנו עם קשר אחורי כבלם ראשי וצעיר ששיחק בליגה החמישית עונה שעברה ועוד חצי צעיר לא מספיק טוב למרכז טבלה ומאטיפ הפצוע, כל בלם בינוני עם ניסיון מליגה בכירה היה יכול לעזור לנו מאוד, אבל ליברפול מחליטה להמר.

אפשר לשחרר את אוריגי ושאקירי ולהביא בלם במקום.

הליגה למדה אותנו, העניין מאוד פשוט, הקבוצות באות להסתגר מאחור ולא נותנות לנו שטחים, היריבות נסוגות לשליש האחרון של המגרש שלהן כדי לחנוק את סלאח ואת מאנה, משאירות את כל השליש המרכזי לקישור שלנו בידיעה שכל האפורים שיש לנו בקישור לא יצליחו לעשות כלום עם הכדור, עד שהנדרסון, וינאלדום ומילנר משתלטים על הכדור מכינים את הגוף למסירה ומשחררים את המסירה האפורה הבאה כל ההגנה כבר מסתדרת, אין הפתעה ואין יצירתיות.

על סלאח ומאנה מוטלת האחריות גם לייצר מצבים מכלום מול 2 ו3 שומרים וגם להבקיע, בד"כ הם מצליחים לעשות זאת, אבל כשמגיעים לתקופות הפחות טובות כמו השבועות האחרונים אנחנו מפסידים נקודות.

הקישור שלנו לא תורם כלום למשחק, לא בהנעת כדור מהירה ומפתיעה, לא בהשתלטות על כדורים חוזרים וגם לא כדי לייצר לחץ.

גם הלחץ הגבוה שעשינו כ"כ טוב כבר לא אפקטיבי, כי הקבוצות למדו אותנו וכבר לא מניעות כדור מאחורה כך שאי אפשר לחטוף את הכדור, הם פשוט מעיפות את הכדורים למעלה ויוצאים למתפרצות.

הנעת הכדור של מילנר והנדרסון גובל בפשע נגד הכדורגל.

חייבים את טיאגו וקייטה כשירים כדי שנצא עם אליפות מהעונה הזאת, אבל הסיכוי ששני אלה ישארו כשירים שווה בערך לסיכוי שהנדרסון יתן מסירה מפתיעה, כלומר שואף לאפס.

ההגנה טובה מאוד, ההתקפה וורלד קלאס, הקישור שעלה במשחקים האחרונים פשוט גרוע מאוד.

פתיחת העונה של יונייטד לא הייתה טובה: הפסד לפאלאס, תבוסה לטוטנהאם ו-4 משחקי בית ללא ניצחון אם אני זוכר נכון. חוץ מזה, יונייטד עם 33 נקודות מתוך 48 אפשריות, פחות מ-70% הצלחה. לא פתיחה גדולה במיוחד.

אז מה ההבדל? ליברפול. לפני שנה דרסו כל קבוצה במחצית הראשונה של העונה וסגרו את סיפור האליפות. יונייטד בתמונה השנה כי השתפרה, אבל גם כי ליברפול לא קרובה לא מה שהייתה, וסיטי לא כל כך טובה לדעתי, לפחות לא בשלב זה. זו בוודאי לא סיטי של שתי האליפויות הרצופות ו-100 נקודות.

השנה, יש סיכוי ש-85 נקודות יספיקו לאליפות. ב-2019, אפילו 97 נקודות לא הספיקו.

איך שהליגה נראית העונה אם טיאגו ישאר כשיר עד לסוף העונה ועם חזרתו של ג’וטה בסוף החודש ניקח אליפות יחסית קלילה.

אם הפציעות ימשיכו כמו עד עכשיו הכל פתוח. כל הרכש שלנו בקיץ כמעט ולא שיחק בחצי הראשון של שהעונה בגלל פציעות, טיאגו עם משחק וחצי, המגן היווני עם חצי משחק ורק ג’וטה הצליח לשחק מעט עד שנפצע ל 3 חודשים.

צ’לסי מתרפסת בפני סיטי, 3-0 במחצית ולמפארד נראה לא קשור לענף .
220 מיליון פאונד ששפכו שם והם לא קרובים לכבוש מול הגנה ממש לא מרשימה של סיטי.
למפארד יכול להתחיל לארוז

אגב
במקרה של למפארד ופירלו (וגם ארטטה), שני מאמנים שלא ממש נוחלים הצלחה עד כה, יש תחושה של חיבוק מהברנז׳ה. סרטונים על איך פירלו, שעשוי להפסיד אליפות לראשונה מזה כעשור, מיישם את התזה המהפכנית שלו אותה הוא כתב באיזה סמינר (אמיתי), וחומרים על מה למפארד עושה ואיך הוא משחק וכמה הוא כריזמטי… זה א. מצחיק כי לכל מועדון היום יש צוות רציני מאד של אנליסטים, שום מאמן לא נותן כדור ואומר להם יאללה שחקו ו-ב. כי נדמה שכל כך מחפשים את הפפ הבא עד שמספיק סרטון טקטיקה ביוטיוב כדי להיחשב גאון. שימצאו קודם את המסי הבא, הפפ שיאמן אותו כבר יגיע לבד

ואולה, הוא הרי סתם טקטיקה שמקטיקה.

יש משהו בפירלו בכלל שגורם תמיד לתקשורת לחבק אותו, גם כשחקן הוא היה אוברייטד עצום ושחקן הרבה פחות טוב ממה שעשו ממנו. אם אני לא טועה הוא אפילו איכשהו נכנס לאחד מהרכבי ה-11 הטובים בהיסטוריה שפורסמו לא מזמן. בדיחה.

אגב, יצא לי היכנשהו לקרוא חלק מהעבודת סמינר שלו והיה מדובר בגיבוב של שטויות. פסאודו טקטיקה.

זה היה כמו הטור של אייזנקוט בידיעות אחרונות