ת'רד היריבות ::

Screw him. he was weak.

אם יש מישהו באיזור מנצ’סטר רבתי שיכול לעשות דבר כזה זה אדם אחד שהתמזל מזלנו ואפילו משחק עם גריליש באותה קבוצה, והכוונה כמובן לקייל “מה הבעיה במסיבת סקס עם נערות ליווי באמצע סגר” ווקר

שאלה לדיון, בעקבות העדכונים האחרונים לגבי מסי: אתם חושבים שאם ההודעה לגבי מסי (שלא ימשיך בבארסה) הייתה מגיעה לפני שבועיים סיטי הייתה הולכת בכל הכח על מסי? לחלופין, אתם חושבים שאם סיטי הייתה יכולה (אולי המו"מ היה כבר מתקדם מדיי) היא הייתה מוותרת על גריליש והולכת על מסי?

בנימה אישית, זה היה יכול להיות התזמון הכי טוב בשביל מסי ללכת לסיטי.

אני מאמין שגווארדיולה היה מנסה לבחון את המצב של מסי , היה שם את עסקת גריליש על אש קטנה - גם ככה אין לו מתחרים על השחקן ואם מסי היה מראה רצון אז היה הולך על זה , בכל זאת מסי זה מסי .
בינתיים הדיווחים שסיטי מחוץ למירוץ , פריז היעד הכי ריאלי.

Hear me out.... Pogba + cash for Mbappe.

— UnitedMuppetiers (@Muppetiers) August 5, 2021

הכי אופטימי שלנו ever

Romelu Lukaku to Chelsea, confirmed and here we go! The agreement is set to be completed after further talks. €115m to Inter and no players included. Paperworks to be signed once details are fixed. 🔵🤝 #CFC

Lukaku will sign a long-term contract for €12m + add ons. 🇧🇪 #Chelsea pic.twitter.com/N47ksuRGpM

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 7, 2021

עסקה מרשימה של צ’לסי , מקפיץ אותם מדרגה בהתמודדות על האליפות .
מצד שני תעודת עניות רצינית לאינטר שאחרי אליפות מוותרת על הנכס הכי חשוב שלה.

איזה פריימרליג מחכה לנו העונה , כמה שחקנים מעולים :ok_hand::ok_hand:

אנא הכירו את שכנינו העניים המרודים, לפחות לפי המאמן הבכיין שלהם. זהו הספסל של מנצ’סטר סיטי במשחק נגד טוטנהאם:

קייל ווקר - 50 מיליון יורו
לאפורטה - 65 מיליון יורו
סטונס - 55 מיליון יורו
רודרי - 62 מיליון יורו
ברנרדו סילבה - 50 מיליון יורו
דה ברויינה - 76 מיליון יורו
גבריאל חסוס - 32 מיליון יורו

סה"כ שווי ספסל: 390 מיליון יורו.

מסכנים, אין כסף לרכש :frowning:

אחרי ההפסד היום לוי כבר יקבל טלפון בהול מהשייח עם צ’ק פתוח וחתימה .
מאחל להם מכת פציעות סטייל ליברפול שנה שעברה .

טוטנהאם שרדה 30 דקות עלובות שלה והחמצות נוראיות של סיטי והתחילה לשחק , ראתה שהשד לא נורא ובסוף עקצה במתפרצת .
סון עם שער גדול , כל כך מדויק ואיכותי .
גריליש די אכזב , אם היה תוקף את שחקני ההגנה של טוטנהאם היה יוצא עם שער / בישול .

זומה מצ’לסי קרוב לעבור לווסטהאם תמורת 30 מיליון יורו , מה שכמובן דופק אותנו וישאיר את לינגארד בקיץ שהיינו חייבים למכור אותו .
אם זה לא מספיק אז כמובן שצ’לסי הולכת על קונדה מה שישדרג אותם עוד יותר.
עם עוד החתמה כזו אני אהמר עליהם כאלופים.

West Ham are closing on Kurt Zouma deal with Chelsea for €30m, the agreement is now at final stages also on player side. Last details to be completed then done deal. 🔵🤝 #CFC #WHUFC

Chelsea are working to submit new official bid for Jules Koundé once Zouma will join West Ham. https://t.co/QiRIeBHLA7

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 24, 2021

כריסטיאנו מציע את עצמו לסיטי וזה עושה לי כואב בלב.

מבחינה מקצועית, עדיף שהוא יגיע אליהם ולא קיין, כי עם קיין הם יפרקו את הליגה 4 שנים קדימה, ולדעתי קיין יותר מתאים לסגנון של פפ.
אבל מבחינה רגשית זה יהיה מחריד. זה לא טבז שהלך לסיטי ולא היינצה שרצה לעזוב לליברפול, זה אגדת מועדון, מספר 7 שרוצה ללכת לקבוצה מתועבת בפני עצמה, ובנוסף אחת היריבות הגדולות שלנו.
מקווה מאוד שזה לא יקרה, אבל עצם העובדה שמנדס פנה לסיטי כבר מעיבה על החיבה לרונאלדו שתמיד היה השחקן החביב עליי מאז לכתו של בקס, למעט מייקל קאריק.
ואם הוא כבר מציע את עצמו לקבוצות שיזרוק לנו איזו עצם ויתפשר קצת על שכר. לא יזיק לנו איזה חלוץ כשמרסיאל נראה כמו הצל של הצל של הצל של עצמו. יותר דחוף לנו קשר אחורי כמובן, אבל אני לא מסוגל לסבול את המחשבה שהוא ישחק בסיטי.

אני לא מצליח להבין איך פפ והוא יצליחו להסתדר ביחד…

קיין פחות או יותר יורד מהפרק בשביל סיטי , מהלך מצויין בשביל העניין בליגה ובשביל ההערכה שלי לדניאל לוי :grin::grin:.

To be clear. Harry Kane wanted Man City move, he’s still hoping for a breakthrough before Tuesday but it’s now “more than difficult”. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 #MCFC

…so Harry is also respecting Tottenham position. They always turned down City approaches - if he stays, he will give his all for Spurs. https://t.co/trhmX1b4WI

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 25, 2021

Harry Kane has decided to respect Tottenham decisions and to be available since 2 weeks - this is why he was regularly playing vs Wolves. He’s not gonna break his relationship with Spurs. 🚫⚪️ #THFC

Levy is turning down every approach for Man City. Last bid: €150m, refused.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 25, 2021

אני לא חושב שאפשר כל כך להאשים אותו.
הם כנראה היחידים שמביעים עניין, וגם זה על פי השמועות ממש לא עד הסוף.

אל תפסול על הסף שמנדש בדק גם עם יונייטד והם פשוט לא מעוניינים.

מה רונאלדו אמור לעשות במצב שיש רק קבוצה אחת שמעוניינים בו? להישאר בלי כלום?

image

קראתי היום שאחד העיתונאים האיטלקים, ששכחתי את שמו, שבמסגרת המאבק של דובאי מול קטאר (סיטי מול פסז), הבוסים של פפ רוצים לדחוק אותו החוצה. אז הם “מנחיתים” עליו את רונאלדו. זה לא יגמר טוב.

פפ גם הודיע שהוא יסיים חוזה בסיטי ויעזוב.

המגן השמאלי של סיטי מנדי מואשם ב-4 סעיפי אונס ובינתיים הקבוצה משעה אותו עד להודעה חדשה .
מעניין מתי ווקר יצטרף אליו …

אני רואה מעבר ליונייטד אחרי שנה באירלנד

רק דיברתי על הספסל של סיטי, והנה הם מראים שלא הכל אצלם כסף בלתי נגמר, ומביאים שחקן צנוע בכסף קטן כדי לעבות את הסגל - כריסטיאנו רונאלדו.
בקטנה.

הייתי מופתע אם סיטי לא היו מנצלים את ההזדמנות הזו . פפ רצה את קיין אבל לא תהיה לו בעיה לקבל סקורר כמו רונאלדו לקבוצה שמחזיקה 70 אחוז בכדור - בדיוק מה שהוא צריך , רגל מסיימת ברחבה .
הוא הוצע לנו ולמדריד והחלטנו לוותר - מבחינתי מעדיף שנסתכל קדימה ונביא את המטרה שסולשיאר באמת רוצה מאשר כוכב מזדקן שיקח לגרינווד דקות משחק.

לגבי כריסטיאנו , הייתי פחות מחובר אליו כשהיה אצלנו ולא הבנתי איך הוא יכול לעזוב קבוצה בשיא עם מנג’ר כמו פרגוסון . אני לא מחשיב אותו לאגדה במועדון , שחקן ענק עם יכולות אדירות אבל לא מרגש אותי כמו גיגס, סקולס ,פרדיננד וקאנטונה.