-
יש סיכוי שזה לא ייגמר שוב ב-5? או חלילה כמו שקרה נגד הפועל באר שבע בשנה שעברה? אין לי אומץ לפתוח טלוויזיה, רועדות האצבעות כשאני באינטרנט.
-
רק ילד מטומטם מתלהב מההרכב שלנו. עומרי אלטמן לא שחקן, היה צריך לנעול את האמצע. כל שני פסים שלהם הם מגיעים ליד הרחבה שלנו. מאמן טיפש. היה צריך לשחק הגנה חזק, לעשות פאולים ולצאת לכדורי עומק לצ’יבוטה וללאיוס. אין לנו מאמן, הוא מורה לספורט, לחלוטין.
-
כועס על עצמי שלא הלכתי כבר במחצית ונתתי להם צ’אנס, כמה דקות, הרי כמה דיברתי עם חברים על המשחק, יצאתי מהעבודה מוקדם, עשיתי מאמץ גדול להגיע. להוכיח לעצמי שאני אוהד אמיתי? על האפסים ששמים עלינו פס?
-
משטרת ישראל בושה וחרפה בפעם האלף. קראתי מה היה לפני, זה לא רלוונטי אליי, “לאוהד השפוי”. הגעתי למגרש ב-19:00 הכי מהר שאני יכול. היה ברור בגלל העונש ההזוי שסגרו את 4-5 - שזה מסוכן, שיהיה עומס בשער 8. כנראה הכניסו חבר’ה מוקדם ו…השביתו כניסה עד ל-20:20!!! עשר דקות לפני המועד המקורי של המשחק. כדי להפחיד את האנשים הרבים בתור האלה באו עם סוסים שכמעט קפצו עלינו, היו בחורות שבכו וילדים שהיו בפאניקה. אני צועק שם על אחד השוטרים שאנשים נמחצים פה, מזיעים, מתים מחום והוא אומר לי"תבוא ב-18:00 פעם הבאה". דביל עם תעודות. ככה נראית המשטרה שלנו, זה הכדורגל בארץ. אם לא תלמד תהיה שוטר.
אחרי כל האירועים האלה אני צריך קצת הפסקה מהפועל תל אביב וגם מהכדורגל המגעיל כאן. טפי. נראה כמה טמבלים ילוו את האפסים האלה לטדי. איכס. מקווה שהאולטראס ימשיכו להחרים.