מחזור 9 :: מפסידים גם ללבאנטה בברנבאו. האחרון של לופטגי?

היה צפוי שבנזמה לא יהיה ‘פיצ’יצ’י בנזמה ולגבי בייל היה ברור שהוא ייפצע. סימן השאלה היחיד שזרמתי איתו היה לגבי מרקו אסנסיו(את איסקו אשפוט בשלב יותר מאוחר הרי היה פצוע בזמן המשבר, אבל זה לא שלפניכן הוא הבריק, והוא לא יהיה שחקן טוב כמו בנבחרת). אסנסיו מאבד את זה כשהוא בצד שמאל, הוא בונה על החיתוך לאמצע ויש לו אחלה בעיטה. בצד השני הוא בעיקר מרים כדורים סבירים או מוסר אחורה. אפילו באמצע מתחת לחלוץ הייתי מנסה אותו. אבל כל מה שאני אומר אלה תירוצים, בגדול הוא לא הופיע לעונה הזו וגם חלק מהפנדלים שנעשו עליו ועל כן החמאנו לו בפתיחת העונה - היו בעיקר שטות מצד ההגנה. מה שכן, אסנסיו היה משחק הרבה גם אם האזרד היה מגיע, בטח לאור הפציעות של גארת’ בייל.

שחקנים שהיו על הפרק, לא אומר שהיו מרחק חתימה ורלוונטים אבל כן היה אפשר לחשוב עליהם, כמו איקרדי והאזרד - כבר לא יהיו רלוונטים. איקרדי כבר הגיע לצ’מפיונס-ליג עם אינטר, והאזרד יחתום לדעתי על חוזה חדש. מרגיש כאילו אם בנסיבות האלה, בלי כריסטיאנו וכשצ’לסי ‘מבזבזת שנה’ בליגה האירופית, האזרד לא הגיע - זה לא יקרה. חוץ מניימאר שיש לנו אובססייה הזויה כלפיו, קשה לי לחשוב על שחקנים גדולים שאפשר להחתים. אגב, הביקורת שלי היא בעיקר על הקיץ הזה. יכול לחיות עם מה שקרה בעבר להוציא את אמבפה שאני מניח שלא היינו ‘אנטי’ פשוט זה לא הסתדר.