אתלטיקו מדריד, לעולם לא נפסיק להאמין

עידן עופר הגיע לב’'ש עם שני מנג’רים ממחלקת הנוער של אטלטיקו, לא רק עם חולצה.

שלושת המשוגעים ששיחקו ב-0 מעלות ושלג עם שרוול קצר הם קוקה וגבי ממדריד וויטולו מאפריקה.

לא אתפלא אם גריזמאן טיפס על קוסטה בהוראת המאמן.
ממשיכים לא לזכות בפנדלים. גם בקופנהאגן הגיע לנו אחד.

אתם לא צריכים פנדלים, רק מהלך כדורגל סביר אחד פעם בשעה וחצי. היום עשיתם מהלך אחד יותר מידיי.

קראסקו עוזב לליגה הסינית. זה הדבר הכי מאכזב שהוא עושה בקריירה.

יש מקור לזה? אם זה נכון זה הזוי, הוא צעיר ומוכשר מידי בשביל לעזוב הכל ולברוח לליגה הסינית.

חלון ההעברות לא אמור להיות סגור עכשיו?

בסין עד סוף החודש.

קראסקו מסביר את עזיבתו לסין: “החלטתי לעזוב את אתלטיקו כדי להצטרף לפרוייקט של וונדה שהיא שותפה של אתלטיקו שתשקיע בסין. המוטיבצייה של הקבוצה החדשה שיכנעה אותי, הליגה הסינית פורחת, התנאים והתשתיות מצויינים והם זמינים עבור שחקנים ואוהדים. רמת המשחק משתפרת מעונה לעונה”. “השאיפה שלי ללכת למונדיאל נותרה שלמה”. קראסקו ציין את השמות הגדולים שמרכיבים את הליגה, מלאבצי והאלק, החבר ויטסל וגם המאמן קאפלו. “מעבר לכדורגל שנשאר בראש סדר העדיפויות שלי, במדינה הזו אני מקבל את ההזדמנות לפתח פרוייקטים ברמה האישית, במיוחד בתחום הספורט האקלטרוני כשגריר של ARES”. קראסקו אמר “השאיפה שלי לשחק במונדיאל חייה ובועטת”, אמר וציין שזו הסיבה העיקרית לכך שעזב, הוא רוצה דקות משחק. “אני רוצה להגיד תודה לכל חבריי באתלטיקו ולאלה שעשו הכל בשבילי מהיום שהגעתי, ספרד ואתלטיקו תמיד יישארו בלב שלי, היו לי זכרונות בלתי-נשכחים”.

בנושא אחר, במארקה עיצבו לוגו יפה של דייגו קוסטה וגריזמן - ‘נלחמים בליגה’ ודיברו על שיתוף הפעולה הנפלא שלהם. בששת משחקי הליגה בהם שיחקו יחד, אתלטיקו ניצחה בחמישה וספגה רק ב-5:2 המטורף נגד סביליה בפיחואן שם באה ההתפוצצות עם שלושער של גריזמן ואחד של דייגו קוסטה. 'קוסטה וגריזמן - ‘בלתי ניתנים לעצירה בליגה’ - והנה רשימת המשחקים: 1:0 על חטאפה(דייגו קוסטה כבש), 1:1 נגד ג’ירונה(גריזמן כבש), 1:0 על ולנסיה, 1:0 על מאלגה(שער של גריזמן), 2:0 על אתלטיק בילבאו(שער של דייגו קוסטה) ו-5:2 על אתלטיקו. הנה הכינוי החדש שנולד בספרד: (AGDC (iniciales de Antonie Griezmann y Diego Costa

מצטער אבל קראסקו הוכיח שהוא בינוני. ליגה פורחת? כוכבי על? מישהו קונה את זה? איך הוא מצפה לקחת חלק מנבחרת חזקה כמו בלגיה שהוא בורח לליגה שרחוקה מכל מודעות. את גאיטן שלא הלך לו כלום אני עוד איכשהו יכול להבין, אבל קראסקו?

זה כאילו טוראן 2, מנסה לברוח מעבודת הפרך כשחקן בקבוצה של סימאונה.

אני מאמין ששיקולי מונדיאל קדמו אצל קראסקו. הקטע הוא שהעיר שאליה הוא טס נקראת דליאן, שם רוסי במקור שמשמועתו ‘מרוחק’. ז. א. העיר הכי רחוקה ממוסקבה.
תומאס שידרג את החוזה. סעיף השיחרור עלה ל-80 מיליון, בערך כפול ממה שהיה.

קראסקו הזכיר סוללת כוכבים, שהם למעשה חבורת עצלנים שניצלו הזדמנות נפלאה ליציאה לפנסיה מוקדמת כי הם ברזילאים בטלנים / לא מוכשרים מספיק. השחקן הכי טוב בליגה הסינית, למרות כל הסופרסטארים שקראסקו הולך בעקבותיהם, הוא ערן זהבי. עם כל הכבוד שראוי לזהבי, זה אומר הכל על הליגה הזו. לא יודע איך דקות קבועות בליגה שהיא קצת יותר טובה מהישראלית וכל הכוכבים בה באים לנוח, עדיפות על מלחמה על דקות באחת הקבוצות הטובות באירופה, באחת מ-2 הליגות הטובות בעולם.

גריזמן שחקן ברסה.

עוד סיבה למה אני לא רוצה אותו אצלנו.

גם קוקה שחקן בארסה?

אתה לא חושב שזה מוזר 7 שערים בשתי משחקים והיום הוא כמו חתול מפוחד? תראה את קוסטה, לא משחק גדול גם שלו אבל אחד נעלם לעומת השני שלא מפסיק להזיע ולהילחם

דרך אגב, זה לא שבצד השני עומדת הגנה כמו שלכם. יותר מזה, אלבה ורובטו לא היו טובים היום.

ההגנה שלכם יותר טובה מההגנות של סבייה ולגנס. היינו זקוקים ליותר מרביעיית האמצע.

עשיתי לייק סתם בגלל שאני משועשע מרביע.
כמה שערים (אם בכלל) קוסטה כבש מול בארסה?

אנחנו משייטים בקלות לעבר האליפות והסיבה לכך היא לא גריזמן ולא רונאלדו או כל שחקן אחר… כל עוד לאו מסי משחק בכושר הזה אי אפשר לעצור אותנו לאורך זמן.

בפעם האחרונה שבה אתלטי ניצחה את בארסה בקאמפ אני לבשתי מדים, זו לא משימה פשוטה מול סגל יקר ואיכותי יותר וודאי שלא מול סגל שבו משחק לאו מסי. זה עד כדי כך פשוט.

אין לקוסטה שערים. אבל תבדוק ותשווה מי נלחם ומי צחק יותר עם שחקני ברצלונה.

גילוי נאות, כותב שורות זה לא סובל את גריזמן מאז שהוא גילה שהוא סירב לחתום לילדה בת 12 . וכנראה זה משפיע עלי. פרימדונה צרפתית.

אתה סתם נדבק מהאמוציות של רביע, תן לו יום להירגע ולהתמקד בגביע אירופה.

בגלל הצמד של גריזי הודחנו מהצ’מפיונס, עם כל הכבוד למלחמה של קוסטה.