לאור הדיווחים שמתרבים, רוצה להגיד שאני נגד הבאה של רודרי.
חושב שהוא כבר אחרי השיא, פציע ובעיקר הרבה כסף שאין לנו במקום שפחות צריך.
נכון שהוא נתן מונדיאל טוב אבל מונדיאל זה לא חזות הכל. זה טורניר ממוקד ולא עונה שלמה עם טיסות ו3 מסגרות.
לאור הדיווחים שמתרבים, רוצה להגיד שאני נגד הבאה של רודרי.
חושב שהוא כבר אחרי השיא, פציע ובעיקר הרבה כסף שאין לנו במקום שפחות צריך.
נכון שהוא נתן מונדיאל טוב אבל מונדיאל זה לא חזות הכל. זה טורניר ממוקד ולא עונה שלמה עם טיסות ו3 מסגרות.
דקו והסקאוט הנאמן שלו הגיעו למדריד. צפויות פגישות לגבי אלבארז.
בנוסף,
הבחור הזה היה המוביל בתקופה האחרונה לגבי כל מה שקורה עם אלבארז. חתיכת אמירה מצידו.
אכן, אבל כמדומני ועד כמה שאני מצליח לעקוב הטענה העיקרית שלכם נגדו זה שהוא מחמיצן וצריך הרבה מצבים לעשות שער.
אני הבנתי/פרשתי אותה אחרת ממך.
הוא טוען שלא הגיוני שישחררו את אלברז כי הם יישארו רק עם חלוץ 1.
חנן, פראן טורס הוא שילוב בין רונאלדו הברזילאי לעמית בן שושן, רק שבכל פעולה שלו הגורל מטיל מטבע כדי לבדוק מה יצא.
כך אתה מקבל מצבים בהם הוא כובש שני שלושערים רצופים ואז לא מבקיע 12 משחקים, או עושה תנועה מטורפת, מסתובב על השומר שלו בקלות, מגיע לאחד על אחד מול השוער ובועט מחוץ למסגרת.
הוא לא שחקן רע, הוא פשוט לא מספיק טוב.
הוא אחד הניצים שאלבארז ישחק בבארסה…
צריך לבדוק גם מול מי ומתי פארן כבש את השערים הלא צפויים שלו, (הגול בגמר זה יוצא דופן).
והכי חשוב מתי הוא יצר משהו לבד ?לא זכור לי דריבל אחד שלו, שלא לדבר על לשמור כדור עם הגב.
או בקיצור, לראות כדורגל עם העיניים ולא דרך תוכנות מחשב.
בזמן שאנחנו מנסים לשכנע את רודרי לבוא והוא בכלל רוצה ללכת לריאל, ארסנל מביאה את ברונו גימארייש מניוקאסל פחות או יותר באותו סכום
בחייאת אנחנו ישנים על האף
עברתי על המשחקים שלו ולא היה שם משהו חריג. אכן היה רצף של 12 משחקים בהם הוא לא כבש אבל בתקופה זו הוא היה שחקן רוטציה ועלה מהספסל.
לגבי זה שהוא מחמיץ מצבים טובים, שוב, את זה הסטטיסטיקה סותרת באופן מוחלט. אם מה שאתה אומר היה קורה באופן קבוע היה לו מספר גדול יותר של שערים צפויים.
ראיתי אותו מספיק פעמים. הוא זריז, מהיר ומבין את המשחק מצוין. כמובן שהוא לא מושלם וגם יש לו חסרונות אבל זו מעבר לנקודה. המספרים רק מראים שהטענה המרכזית שלכם, שהוא מחמיצן, מבוססת על התחושה הסובייקטיבית שלכם כאוהדים. אתם נתפסתם עליו כבר כמה שנים.
מעבר לכך לא אכפת לי. אשמח שיעזוב. בזמנו אמרתי גם שדמבלה שחקן מעולה וגם אז אמרתם לי את אותם הדברים.
נפלת על הבן אדם הלא נכון.
אני בין הבודדים שהגנו עליו לאורך כל הדרך.
יחד עם זאת, הנתונים שהבאת לא משקפים, אף פעם לא ישקפו ולרוב מוצאים מההקשר הנכון שלהם.
כדורגל משחק עם יותר מדי נזילות ומשתנים בשביל דברים כאלה.
אני לא חושב שהוא גרוע כמו שעושים ממנו בלשון המעטה והוא שחקן רוטציה טוב לברצלונה
שתי בעיות שלי איתו מעבר למה שנכתב פה מבחינה מקצועית :
הוא רוצה להיות ה9 הראשי
הוא כנראה חושב שהוא מסי וצריך לקבל שכר בהתאם
למרבה במחיר ואם הוא היה בוחר בקבוצה אחרת מקטאר סליחה פסז הייתי מפרגן לו ומאחל לו הצלחה שם
איפה ראית את זה?
הייתי יותר מודאג אם הוא לא היה רוצה להיות.
אלא אם כן אתה וטרן לקראת סוף הקריירה, כל שחקן צריך לרצות להיות ה-x הראשי.
הבעיה עם פראן היא שהוא מרגיש בצדק שהמעמד שלו גדל מאז החוזה האחרון ולכן מגיע לו שדרוג בהתאם, ואנחנו ללא החתמה של חלוץ חדש לא יכולים להגיד שהוא טועה.
כן אבל ברצלונה לא צריכה להסכים לזה
ברצלונה צריכה לעשות מה שהכי מתאים בתוך הסיטואציה. כרגע זה קשה לומר כי אתה עלול למצוא את עצמך בסיטואציה שבעוד שבוע פראן זה החלוץ הכי טוב בשוק. ושבעוד שנה יהיו 10 אופציות עדיפות עליו ואתה תקוע איתו עם חוזה משודרג.
הכי חשוב זה לא לצאת מפרופורציות סתם.
אין פה שום יציאה מפורפורציות,
הוא רוצה לשדרג חוזה ושכר שימתין לברצלונה הוא לא רוצה שיביא הצעה מפסז ויבקש לעזוב
יש יציאה מפרופורציות כשאומרים שהוא חושב שהוא מסי או שצריך לזרוק אותו כי הוא רוצה שדרוג בשכר.
לא כי הדרך שהוא עושה את זה זה טיפה מסריח
הוא יודע מה המצב של אלבראז לברצלונה והסוכן שלו די בחכמה מחליט לנצל את המצב
הוא יודע שאין לברצלונה 9 והאמת די בחכמה החליט לנצל את זה
ואולי אתה מסתכל על זה הפוך.
אולי פראן לא מבין למה לא יושבים איתו לחוזה חדש בזמן שרודפים אחרי אינספור חלוצים אחרים?