פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: פראן בפסז', רודרי וקאנסלו בברצלונה

אני חושב שרומרו זו טעות.

הרבה פה רוצים לבעוט את אראוחו על האדומים המטופשים שלו, ורומרו קיבל לא פחות אם לא יותר, ועוד בליגה האנגלית בה השיפוט הרבה הרבה יותר סלחני לאלימות.

והוא שחקן אלים, ולא מאוד חכם. מאוד דומה לפרופיל של אראוחו, רק יותר אלים.

הוא גם לא מאוד צעיר.

כסטופר הגנתי, הוא יותר טוב מהבלמים שיש לנו בסגל (חוץ מאראוחו בשיאו) והוא שמאלי שזה מסתדר עם קובארסי. ועדיין.

באמת? חשבתי שהליגה הסםרדית השופטים בה זבל אתה רוצה להגיד לי שאני מחמיר איתם?

יש הצעות, אבל לא בסכומים שבארסה רוצה.
בטראנספרמארקט יש לו ערך של 18, אבל בארסה רוצה 40.

כמות מטורפת של דיווחים ביומיים האחרונים.
עוד לא היה כלום על רודרי מהבוקר, אני מרגיש שזה תקוע

אין לי דרך להוכיח את זה, אבל ההרגשה שלי היא שאם קוטי רומרו יגיע זה יהיה (גם) כדי לתת לחוליאן אלבארס עוד סיבה ללחוץ על אתלטיקו.

אכן שמאלי בעמדה, אבל ימני ברגל.

בכל מקרה, בקשר לאראוחו -

לא יודע מה יקרה בקיץ הבא, זה רחוק מדי. בטח בעולם בו בכל רגע אפשר להתעורר לעוד החתמה מהרגע להרגע של דקו. לכן לא מכניס כאן שיקולים של “יהיה אפשר למכור אותו בקיץ הבא”.

כרגע אני מאחל לו המון בהצלחה, ודף חלק במקום חדש. גם אם זה רק לשנה. אני משוכנע שהרבה מהבלאגן אצלו נובע מאיזשהו לופ אינסופי שהוא נמצא בו בסביבה הנוכחית, ועכשיו תהיה לו דרך לצאת מזה. זו אחלה הזדמנות להוכיח את עצמו במקום אחר שמצד אחד הוא לא שכונה (אלא מועדון תחרותי ברמות הכי גבוהות, שנלחם על תארים, ויש לו קהל שרוף), ומצד שני הוא לא הדבר שהוא מכיר כבר כמה שנים ושהוא קרס בו מנטלית.

עונה סבירה שלו באנגליה, וכל הצדדים יוצאים מורווחים. מגיע לו.

פראן סיכם בפסז עכשיו ברצלונה צריכה להוציא כמה שיותר מהקטארים…

אני מקווה שהכסף שנקבל על פראן יסגור סופית את העיסקה של רודרי, זה כרגע על חמישים מיליון אירו

אחת הסיבות שרוצים את קווי זה גם בגלל שהוא טוב עם הכדור ויודע לייצר כדורים קדימה. על כל המגרעות של אראוחו, זאת אחת שהיא מאוד עקבית, וזו סיבה שאולי ילך לו בקבוצה אחרת, בה יש פחות חשיבות לאיכות משחק הרגל שלו.

עד כה רק רודרי היה הפתעה מבחינתי, היתר מתחבר לסגנון של פליק.

השיפוט באנגלית גם גרוע בלי קשר. בנוסף לזה, בכדורגל אנגלי מסתכלים על עבירות אחרת. אני ואתה נגדיר את זה כשיפוט גרוע ועבירות, באנגליה זה “כדורגל פיזי”.

אני ממש לא מתרשם ממשחק הרגל שלו ומהמסירות. אחת הסיבות שרוצים למכור אותו בטוטנהאם זה כי הוא לא מספיק טוב באספקט הזה, שהוא קריטי לדה זרבי.

לכן הם גם מכרו את ווסקוביץ, שהוא סטופר מדהים אבל עם משחק רגל חצי כוח.

גם פבריציו מצטרף לדיווחים על התקדמות בנושא פראן > פסז’ -

בהקשר הזה יש דיווח בארגנטינה שרומרו התקשר אל חוליאן לגבי אתלטיקו, ואלבארז נענה אבל הוסיף שהוא לא מתכוון להיות שם בעונה הבאה.

יכול להיות שהמעבר של ארואחו ישפיע על הרכש של רודרי?

מצד אחד md טוענים שקוטי שם את אתלטיקו בהולד לטובת ברצלונה, מצד שני יש את ויקטור הזה ואת ישו שטוענים שהכיוון הוא לאפורט -

וכמו שברצלונה מתנהגת עד עכשיו בחלון הזה, יש מצב שמחר בכלל נגלה שהחתמנו את ורטונגן פריים.

לא עוקב אחרי טוטנהם בכלל. במונדיאל, רומרו עשה רושם של שחקן חזק, טקטי ואלים. אני אישית לא אוהב שחקנים כאלה. הוא מתאים בול לאתלטיקו, יורשו של חימנז.
לא שמתי לב שהוא יודע לעשות משהו עם הכדור.
מעדיף להישאר עם מרטין וכריסטנסן ו 40 מיליון ביד.

לפורט לעומת זאת גם מוכר היטב מהליגה וגם היה לו מונדיאל מדהים. הייתי שמח שיגיע, אבל במחיר הנכון כי הוא בן 32.

כפלסטר אני בסדר עם לאפורט, אבל מקווה שבקיץ הבא סוף סוף נקבל חיזוק רציני יותר למרכז ההגנה.

יש רק בעיה אחת קטנטנה עם לאפורט

הוא משחק בבילבאו. רק סעיף שיחרור ישחרר אותו משם

https://www.reddit.com/r/coys/comments/1uya5ka/cristian_romero_evading_englands_pressing/

קוטי שחקן חזק ומחוייב אכן אבל יש בו הרבה יותר מסתם אלים, הוא מנהיג באופי ויש לו יכולת לשים גולים שזה אחלה בונוס.

הבלם הראשון שמביא לכל קבוצה שלי כיום

גם אראוחו יכול להביא היילייט כזה מהקריירה שלו.
שנה שעברה ראיתי את מרטין עובר שחקן בדריבל וכמעט נפלתי מהספה.

לא אוהב שחקנים כמו רומרו. אוהב בלמים אלגנטיים יותר, ויש בבארסה כמה כאלה.
אם אכן יבוא, אני אלמד לאהוב אותו כמו שלמדתי לאהוב את אראוחו ואת איניגו, אבל כרגע אני מעדיף את לפורט או להישאר עם מה שיש ולתת הזדמנות לבלם צעיר.

ישששששששששששששששששששששששששששששששש.

מקווה בשבילו שיצליח שם, שהם ירצו לקנות אותו ושנתראה רק בשמחות.

באסטוני בן 27, סנסי בן 29, לאפורט בן 32. קוטי רומרו בן 28 והוא כנראה הבלם הכי טוב מהרשימה.

הבעיה שלי איתו היא שהוא דווקא:

לפחות בארגנטינה הוא משחק כבלם הימני. בניגוד לברנאל שהוא אחרי פציעה וצריך גם בשביל ההתפתחות שלו איזה רודרי שיקח את אור הזרקורים והוא יוכל להדיח אותו לאט לאט - קוב הוא השחקן הכי טוב של אלופת העולם

אני מסכים, אבל חושב שזה מסוג המקרים שגם אם תהיה לו עונה מדהימה והוא יחזור לברצלונה הוא יחווה רגרסיה. התסריט האופטימלי בשביל כולם זה שהוא יחווה עונה טובה וישאר שם.

אם פליק רוצה את קוטי, אז אני בעד קוטי. אם פליק רוצה את לאפורט אז אני בעד לאפורט. אני חושב שכולנו יכולים לסמוך עליו, בטח אחרי שהוא הוכיח את עצמו כשהעיף את אראוחו. העיקר שלא ירצה להישאר עם מרטין.

אישר במסע”ת אחרי משחק הידידות היום שאכן הוא זה שהראה לאראוחו (וגם לרוני ולקסאדו) את הדרך החוצה. קרדיט לבארסה מאניה על התרגום:

“אני חושב שרונאלד הוא אדם נהדר שחקן מיוחד מאוד. אבל הסגנון שלנו והדרך שבה אנחנו רוצים לשחק כדורגל שונים במקצת. מבחינתי הוא שחקן שנהנה ממהירות גדולה וכוח פיזי עצום, והוא גם טוב מאוד עם הכדור. זה באמת חבל שלא יכולנו לשלב אותו בדרך שרציתי. ואני חושב שגם הוא רוצה לחוות חוויה חדשה. אולי אתם יודעים יותר ממני מה קרה בעבר, ואני חושב שזה השפיע עליו גם כן.

ראיתי אותו הבוקר במהלך פרידה, ואני חושב שהוא היה שמח מאוד. וגם ליברפול היא מועדון נהדר. אני מאחל לו את כל בהצלחה כי מגיע לו. הוא אדם נהדר שחקן נפלא, והיה מנהיג יוצא מן הכלל. אבל ככה זה. בסופו של דבר, שינוי הוא דבר טבעי בחיי הכדורגל, ועלינו לקבל אותו.

זה לא היה קל עבורי בנוגע לרוני, אראוחו וקאסאדו, אבל דיברתי איתם ונתתי להם כמה עצות. וזה מה שיש כרגע. אלה דברים טבעיים שקורים במועדונים, שדברים משתנים, במיוחד שיש לנו שחקנים צעירים גם מלה מאסיה ואנחנו חייבים לפנות להם מקום.”

מעניין באמת מה קרה במהלך העונה עם קסאדו ולמה פליק פשוט הפסיק לתת לו הזדמנויות.

ובכל מקרה - איזה כיף שיש לנו אוטוריטה כזאת בעמדת המאמן. מי שטוב ומתאים לסגנון נשאר, מי שלא - עף. נגמרה התקופה שבארסה היתה בית תמחוי לשחקנים.