אני קצת חדש בתחום, אבל אני מבין שבכל פיוד כזה יש את הרע והטוב?
מי הרע ומי הטוב בריב אוונס - רוהדס?
כי אם זה אוונס, אז לא מרגיש לי שעושים עבודה טובה כל כך.
אוונס הרע (‘היל - heel’). בשנים האחרונות יש יותר ויותר ‘רעים’ שלמעשה אומרים אמת והדמות שלהם יותר מורכבת מהרעים של פעם (אני אחמד חסאן ואני מחבל). אוונס במקרה הזה אומר אמת מהרגע הראשון, ומה שהופך אותו ל’רע’ זה פשוט תקיפות חסרות רחמים על טובים (‘פייס - face’) מובהקים כמו רנדי אורטון וקודי. בתקיפה על קודי חלק ניכר מהקהל צעק לקודי ‘מגיע לך’, כך שהחלוקה כאן בהחלט מעורפלת ובאופן מכוון.
מסכים 8000% לגבי ג׳יי, הזוי לחלוטין. חסר השראה לחלוטין. מה יקרה איתו? עוד פעם גונת׳ר רק לפני מאניה? במאניה? יוסיפו מתאבק שלישי? מעאפן either way.
ראמבל זה עדיין השיא של הענף אבל איזה בזבוז. ה-final 3 הזוי לגמרי. נראה שאנחנו הולכים לרולינס-פאנק-ריינס, שזה אחלה אבל עדיף היה בלי רולינס בהרבה. 0 אינטראקציה בין סינה ופאנק, מקווה שזה כי שומרים להמשך (סאמרסלאם? MITB?)
מצטרף גם למחמאות על אוונס המלך.
לא מבין איך אפשר להתחבר לאוונס הזה.
הכל בו מציק לי, החל מזה שהוא בכלל לא נראה כמו מתאבק דרך הדיבור שלו ועד הדברים שהוא אומר, הסיפור מרגיש מאוד מאולץ, כמוהעניין הזה שהוא עושה דברים כביכול שהוא לא באמת רוצה, כמו העניין הזה עם אורטון.
אני מבין למה הוא heel, לא מבין למה אנשים מתחברים אליו.
הדור הנוכחי מרגיש קצת לא ברמה.
איפה האורטונים, בטיסטות, טריפל hים, שלא נאמר אנדרטייקרים של פעם…?
גם את cm punk הזה אני לא מצליח לסבול על המסך.
למה שזה יהיה לפני מאניה? רק סינה עשה את השטות של לנצל את הנצחון בראמבל לקרב לפני מאניה אבל זה סינה. זה יהיה הקרב הפותח של הלילה הראשון או השני (אני מקווה. אם זה יהיה המיין איבנט של הראשון אני אבכה). הלוואי שיוסיפו מתאבק שלישי, אולי זה יציל את הרמה של הקרב. הסיפור הזה של אנדרדוג שמנצח את גונת’ר מוצה עד תום בשנה שעברה עם המחבל, שהוא עוד איכשהו מתאבק טוב לעומת ג’יי. באמת קשה לי לראות מצב שקרב יחידים יהיה שווה משהו מעבר לכניסות ולחגיגות בסוף. שינצח ברול אפ תוך דקה, עדיף לכולם.
אגב ממליץ מאוד לראות את החלק של סינה בפוסט שואו. קצת התעצבנתי מהצורה בה התנהג כמו ליצן בראמבל, כשהוא כביכול אמור להבין שזו ההזדמנות האחרונה ולהיות רציני, אבל הקטע הזה תיקן הכל ויצר ציפייה אמיתית לקראת המשך הסיפור שלו.
אוונס מאוד קשה לעיכול בהתחלה. הוא הבן אדם האחרון שמדמיינים כשחושבים על מתאבק. אני זוכר שבפיוד שלו עם סינה באיזה 2016 חשבתי מי לעזאזל השמנדריק הזה ולמה הוא מנצח את ג’ון סינה. אבל כשמתעלמים מהמראה שלו רואים יכולות זירה ברמה הכי גבוהה שיש, יכולות מיקרופון ברמה הכי גבוהה שיש ובעיקר הבנה עמוקה של העסק. הסטוריליינים שלו כמעט תמיד הטובים ביותר (ג’ריקו, סטון קולד, המחבל והאוסוס), הפרומואים שלו זהב טהור עם מלא שבירות של הקיר הרביעי (ממליץ לראות את הפרומואים שלו מהתקופה של אליאס ועלק אח שלו אזיקיאל) והדברים שהוא עושה בזירה יוצאי דופן (מהבודדים בחברה שמוכן/מסוגל לקחת באמפים כמו אלו של הראמבל). אם היה לו מראה קלאסי של מתאבק הוא היה אלוף כבר 5 פעמים לפחות ובשורה הראשונה של הדור עם רומן ריינס.
העידן של ביג-מן די חלף. כבר אין אנשים שסתם גדולים כמו בטיסטה. המיקוד כרגע הוא באלו שמצליחים לספר סיפור טוב עם דמות מורכבת. היו בשנים האחרונות כמה סטוריליינים מהטובים בהיסטוריה של ההיאבקות בכלל, ואפשר לומר שרוב המשתתפים בהם לא גדולים פיזית אפילו כמו אורטון (ש’פצוע’ כרגע כי קווין אוונס כביכול שבר לו את הצוואר). המוצר מאוד שונה ממה שהיה ב-2005 למשל, וצריך קצת זמן כדי להתרגל. בסוף מדובר בחיבור לדמויות, וזה לא קורה ברגע, במיוחד אם הן שונות מהמצופה.
@sh4rky שכחתי לשאול - מה לעזאזל קרה לשארלוט? אני לא מדבר על הניתוחים בפנים. היא זזה כמו מיי יאנג בניינטיז בערך ונראית כמו שלד מהלך.
אין לי מושג. היא באמת רזה בהגזמה (גם אלכסה, והיא עוד אחרי לידה). הדבר היחיד שאני יודע הוא שהיא התגרשה מאנדרדה, לא יודע על בעיה רפואית כלשהי מלבד הפציעה בברך. מניח שהיא תחזור לעצמה מהר מאוד, היא עדיין ככל הנראה הטובה בהיסטוריה בזירה.
ספוילרים מראו
ראיתי חלק מראו שנפתח כמובן עם ג’יי אוסו. עם כמה שאני בז לו כמתאבק, אי אפשר להתכחש לתגובות הפסיכיות שהוא מקבל מהקהל. אובר בטירוף, היסטרי. נתן פרומו מאוד מרגש על העבודה הקשה שלו כדי להגיע למקום אליו הוא, ואף אחד אחר, לא האמין שיגיע. האמת - קנה אותי. הניצחון שלו ברסלמניה יהיה מעין דניאל בראיין מומנט מרסלמניה 30, להבדיל אלף אלפי הבדלות בין היכולות של אוסו ליכולות של בראיין. לא אזיל דמעה אם יפסיד, אבל אם ינצח כל כך הרבה אנשים יזילו דמעות אושר בקהל, כך שאני מבין את ההחלטה לתת לו את הראמבל בסופו של דבר.
ג׳יי בהחלט אובר בטירוף, היה פרומו מרגש מאד. שמח בשבילו. אבל רימאץ׳ מלפני חודשיים במאניה זה לא רעיון טוב אף פעם. אם זאת היתה התכנית, לא היו צריכים לתת לו את הקרב הקודם מול גונתר.
זה פשוט מוסיף לסיפור של האנדרדוג. מה שגונתר אמר לו היה ספוט און (הירידות של גונתר זה משהו לא נורמלי), וזה היה פחות עוצמתי ללא הקרב בשבוע שעבר. לא הקרב האידיאלי מבחינתי כמובן אבל אני בסדר עם זה עכשיו בשונה מאתמול.