שמינית גמר גביע העולם: 0:1 על יובה בדרך למפגש עם דורטמונד| שוב גונסאלו!

ריאל מדריד - יובנטוס| יום שלישי: 22:00

ריאל מדריד מגיעה לשמינית גמר הגביע הבן יבשתי כשהיא שבעת רצון מההתקדמות עם צ’אבי אלונסו בשני המשחקים האחרונים. ב-0:3 על רד בול זלצבורג, בעיקר במחצית הראשונה - ריאל מדריד נראתה כפי שהיא שואפת להיראות, עם אלמנטים של לחץ גבוה, קבוצתיות ועוד. כעת, פרט למענק הכספי היפה - מגיע אתגר חדש בדמות קבוצה גדולה כמו יובנטוס. כמו כן, לצערינו, בשלב הנוקאאוט כל משחק עלול להיות האחרון של לוקה מודריץ’ ולוקאס ואסקס שאמנם משחקים תפקיד שולי מאוד בטורניר, בעיקר הגליסיאני, ועדיין. “הספירה לאחור” שלהם החלה.

לכבוד המשחק הגדול מחר אלונסו מקבל חיזוק בדמות קיליאן אמבפה שמחויך מאוד, השלים את האימונים האחרונים ושם מאחור את הווירוס הקשה בקיבה. הצרפתי ייכלל בסגל אך לא יפתח בהרכב. סביר שיעלה מהספסל במחצית השנייה ויקווה לחזור לכושר הכיבושים הנפלא שלו בסיום העונה. גונסאלו גארסיה שמנצל כל רגע - יפתח בינתיים בחוד ההתקפה שוב.

אלונסו מוכן: “ברגע ששלב הבתים מסתיים, מגיעים המשחקים המכריעים שבהם זה הכל או כלום. אנחנו משחקים נגד ענקית הכדורגל האירופית כמו יובנטוס, שתדרוש מאיתנו הרבה מבחינת כדורגל, מנטליות וריכוז. התכוננו לזה ביומיים האחרונים והכל מוכן למחר (היום). זה משחק חשוב מאוד; זו תחרות שונה, ואנחנו יודעים כמה זה מכריע. יובנטוס קבוצה מאוד אינטנסיבית. עם רעיונות ברורים, איכות נהדרת קולקטיבית ואישית. יש להם שחקנים ברמה הגבוהה ביותר. אנחנו בטוחים שנתמודד מול יריבה נהדרת וקבוצה קשוחה. הרמה שלהם אינה של המשחק האחרון שלהם נגד סיטי”.

פרט לציפייה לראות את אמבפה בסגל, גם דני קרבחאל נחוש מאוד לשחק, הודיע חגיגית שהוא מוכן ומקווה לקאמבק מאז המשחק הטראגי נגד ויאריאל. “אחרי תשעה חודשים - זהו-זה. אני בריא, בכושר ולהוט לשחק! להיות בלם במערך של שלושה בלמים? בהחלט. אני מוכן לשחק בכל עמדה שצ’אבי אלונסו ירצה. גם כשוער!”. בינתיים, ראול אסנסיו חוזר לסגל לאחר שהיה מושעה וזו הפעם הראשונה בה אלונסו צריך להחליט מי יהיה הפרטנר של דין האוסן במרכז ההגנה. אי אפשר לפסול את אסנסיו אחרי שני משחקים גרועים ולשכוח את תרומתו, ולגבי רודיגר זה בעיקר עניין של כשירות ועומס אחרי ששב מפציעה בת כמעט חודשיים. “הקבוצה מצפה למשחק מחר. שלב הנוקאאוט מתחיל, וזה החלק הכי חשוב. אם אתה מפסיד, אתה הולך הביתה. אנחנו במלוא המרץ. הקבוצה ממוקדת ביובנטוס, ומאמינה בעצמה”, הוסיף קרבחאל, שבגמר 2017 נגד הגברת הזקנה בישל את השער הראשון של כריסטיאנו רונאלדו.

על פניו נראה שריאל תחזור על ההרכב שלה מהניצחון האחרון. עם מערך שבין רגע הופך לשיטה של שלושת הבלמים. ארדה גולר יקבל את המנדט במרכז השדה וקפטן פדה ואלוורדה בכנף ימין. ויניסיוס ג’וניור שהצטיין נגד הקבוצה מאוסטריה עם שער יפה ובישול נהדר, והשתווה לגארת’ בייל במספר השערים - יקווה ליצור המשכיות. וכך גם הקבוצה עצמה שהציגה מהלכים קבוצתיים ובמשחק האחרון רצה ריאל 118 ק"מ.

ריאל מדריד - הרכב משוער: טיבו קורטואה| טרנט אלכסנדר-ארנולד, אנטוניו רודיגר, דין האוסן, פראן גארסיה| אורליאן טשואמני, פדה ואלוורדה, ג’וד בלינגהאם| ארדה גולר, ויניסיוס ג’וניור וגונסאלו גארסיה

יובנטוס מגיעה למשחק הקרוב כסוג של אנדרדוג. היא הובילה את הטבלה ביתרון שער אחד על פני מנצ’סטר סיטי בשלב הבתים אולם הובסה 5:2 במאבק הישיר ועל אף שער שיוויון מהיר - נראתה רחוקה מהרמה של הטופ. על כן אגדת העבר אלסנדרו דל פיירו (הביע פסימיות לקראת שמינית הגמר) וכן העיתונים המרכזיים בארץ המגף - דיברו על הנחיתות שלה. שני המשחקים הראשונים היו מהנים עבורה עם 0:5 על אל עין ו-1:4 על וודאד. הביאנקונרי ממשיכים עם שחקן העבר איגור טודור שהגיע בחודש מרץ כדי לשפץ את העונה החלשה בה יובה רשמה 16 תוצאות תיקו, בקושי השיגה את המקום הרביעי בטבלה והודחה בשלב הפלייאוף בליגת האלופות עם הפסד 3:1 לפ.ס.וו איינדהובן בגומלין.

עדיין דושאן ולאחוביץ’ הוא המוציא לפועל העיקרי עם 17 שערים ב-44 משחקים. במפעל הזה יש לו שניים, כמו עוד שני שחקנים, כאשר הטורקי הצעיר (20) קיינן ילידיס הוא זה שגונב לו את ההצגה עם שלושה כיבושים בטורניר ו-12 בסה"ג. אסור להתעלם מקולו מואני ועד כמה טודור לא הלך עם נוסחה קבועה בחלק הקדמי שלו. הקשר הפורטוגלי פרנסיסקו קונססאו מוכשר מאוד, לא כבש הרבה שערים אבל הוכיח את כוחו עם גולאסו ענק עם חיתוך מימין למרכז ובומבה כמו אריאן רובן במשחק חצי גמר ליגת האומות. במשחק האחרון נגד סיטי פתח ולאחוביץ’ דווקא, בעוד יילדיס סופסל. כעת נראה שהטורקי יחזור להרכב.

בהפסד לסיטי סבלה מיובה מעניין נוסף - שחקן כיר שנפצע. הבלם ניקולו סאבונה ייעדר כחודשיים מהמגרשים ולא רלוונטי למשחק מחר. נראה כי פדריקו גאטי ששב לאחר פציעה ועד עתה עלה כמחליף בכל שלושת המשחקים - יחליפו. כך או כך תשמור יובה על מערך ה-3-4-2-1 שלה בו דובק המאמן. נראה שאם קונסיסאו ישחק מן ההתחלה או לא - זה תלוי רק במצבו הבריאותי, כרגע הוא סובל מאי נוחות קלה. כמובן שאסור להספיד את יובה. במבט נוסף על העונה שעברה, היה לה ניצחון יפה 0:2 על סיטי בשלב הליגה באירופה והיא השיגה ארבע נקודות מאינטר הפיינאליסטית.

המאמן טודור מפרגן ללוקה: “מה עוד אני יכול להגיד עליו, הוא רק בן 40 - שימשיך ליהנות. אדם כמוהו נולד בקרואטיה פעם ב-300 שנה, הוא הנציג הכי טוב למדינה שלי”. ההפסד לסיטי לא מטריד אותו: אני מצפה למשחק קשה נגד ריאל מדריד, יריבה שאנחנו מכבדים מאוד; הם הראו את זה כבר עשר שנים בכל המסגרות, וליגת האלופות היא הטורניר שלהם. ובכל זאת, אנחנו מוכנים. ההפסד למנצ’סטר סיטי? זה חלק מהחיים ומהמשחק, אתה מקבל את זה. כעת זה משחק אחר. הסגל שלי הוא ברמה הגבוהה ביותר, ולא הוגרלנו נגד קבוצה קלה. אבל נתכונן כמיטב יכולתנו".

יובנטוס - הרכב משוער: מיקלה די גרגוריו| לויד קלי, פייר קאלולו, פדריקו גאטי| אלברטו קושטה, ווסטון מקיני, טון קופמיינרס , מנואל לוקאטלי, פיליפה קוסטיץ’ (פרנסיסקו קונססאו) | קיינן יילדיז, ולאחוביץ’ (קולו מואני)

קצת היסטוריה:

אפשר לומר שהמשחק מחר הוא “קלאסיקו במימד אחר” כפי שהגדירו ב-AS עבור ריאל מדריד ויובנטוס שנפגשו 21 פעמים וכולם במסגרת ליגת האלופות. אפשר גם לומר שיובה פוגשת את “החיה השחורה שלה”. מאז אותו רבע גמר אייקוני ב-2017/18 - שבע שנים - ריאל מדריד לא שיחקה נגד יובנטוס במשחק רשמי, עם כל הכבוד לטיולים בארה"ב. המאזן עומד על 11 ניצחונות לריאל מדריד מול תשעה של יובנטוס ועוד שתי תוצאות תיקו. ואותם צמד משחקים זכורים כמעט כמו שני משחקי הגמר. בשלב רבע הגמר ב-2017/18 ובשחזור הגמר שנה קודם לכן - ריאל מדריד פגשה את יובנטוס בטורינו.

כריסטיאנו רונאלדו כבש שער מהיר מבישול של איסקו, שער אופייני, ובדקה ה-64 העולם עצר מלכת עם המספרת המדהימה שלו אחרי הרמה של דני קרבחאל. הקהל היריב ידע למחוא כפיים ולהעריך. כריסטיאנו עוד בישל למרסלו את השלישי. 0:3 וגמור. אז זהו - שלא. ריאל פתחה רע את הגומלין בסנטיאגו ברנבאו ללא סרחיו ראמוס ותוך שעה האיטלקים האמיצים מחקו את הפיגור. ואז בתוספת הזמן לוקאס ואסקס סחט פנדל, ג’יאנלואיג’י בופון זעם בצדק, הורחק, כריסטיאנו בעט לחיבורים את הפנדל מול וושיצ’ך שצ’נסני. ריאל משיגה את השער כדי להימנע מהארכה אבל זה היה ס-י-ו-ט.

עדיף לדבר על הגמרים ברשותכם. גמר 1998 באמסטרדם - ריאל מדריד זוכה בלה ספטימה ושוברת את 32 שנות בצורת במדבר עם 0:1 קטן-גדול. פדג’ה מיאטוביץ’ היה הגיבור עם שער הניצחון מול סוללת הכוכבים של הביאנקונרי בגמר שלישי רצוף, בין היתר אלסנדרו דל פיירו, אדגר דווידס, זינדין זידאן, פיליפו אינזאגי, דידייה דשאן ועוד. ב-2017, עם זיזו על הקווים הפעם - זו כבר הייתה שירה בתנועה, במחצית השנייה. ריאל ניצחה 1:4 עם חצי שעה של גארבץ’-טיים בערך. פעמיים כריסטיאנו, בעיטה מרחוק של קאסמירו וקינוח של מרקו אסנסיו המחליף אחרי בישול של מרסלו. מריו מנדז’וקיץ’ צימק לפני ההפסקה בבעיטה אדירה במספרת.

אז כן, שני הגמרים היו של ריאל, אבל יובה עשתה לנו את המוות לא פעם. לפני עשור היא שברה לנו את הלב עם שני השערים של אלבארו מוראטה האקס, אחד בכל מגרש. ריאל לא הצליחה להגיב להפסד 2:1 בטורינו בחצי הגמר ונפרדה מהכתר של אלופת אירופה עם 1:1 ביתי חלש בגומלין (פנדל של כריסטיאנו רונאלדו). יובה החלה את מנחוס שמינית הגמר שלנו ב-2004-05, 0:1 תוצרת איבן הלגרה לא הספיק עם הפסד 2:0 בהארכה. יובה בעטה אותנו לאלף עזאזל גם ברבע הגמר ב-1995-96 (ראול כבש לזכות ריאל) עם 0:2 באיטליה, ובעיקר גברה על הגלאקטיקוס-שואו ב-2002-03 בהובלתו של פאבל נדבד. ריאל השיגה רק 1:2 בגומלין ובטורינו ללא קלוד מקאללה הייתה אבודה. הצ’כי כבש את השלישי בהצגה של יובה, וזיזו רק צימק.

עוד נציין שני מפגשים כפולים בשלב הבתים - 1:2 לריאל בברנבאו בעונת הדסימה עם צמד של כריסטיאנו, ו-2:2 בטורינו (כריסטיאנו ובייל), וב-2008-09 זה היה פחות נעים - הפסד כפול, וג’נטלמניות של הקהל במדריד שנתן כבוד של מלכים לדל-פיירו אחרי הצמד. ב-1961-62 נפגשו הקבוצות לראשונה, ואחרי שכל קבוצה ניצחה דווקא במשחק החוץ ברבע הגמר - נערך משחק שלישי מכריע וריאל עברה. ב-1986-87 ריאל עברה את יובה בפנדלים

מחכה מאוד למשחק מחר ואפילו הזמנתי חבר לבוא לראות אחרי הרבה זמן. לא נקרא לזה אווירה של נוקאאוט באמת אבל כמובן שיובנטוס היא שם גדול וזה מרגיש אחרת משלב הבתים. כמה זמן לא שיחקנו נגדם במשחק רשמי ואילו זיכרונות מדהימים, וואו. המשחק מחר בא לי ממש טוב, אני צריך את זה.

אל תכעסו עליי אבל מעציב אותי לחשוב שכל משחק הוא בדרך להיות האחרון של לוקה מודריץ’ ולוקאס ואסקס. הם בקושי משחקים בטורניר, אפשר להבין את זה כמובן, לא מתלונן..

כמובן שאני חושב שריאל מדריד קבוצה טובה יותר ומצפה לנצח, זה לא יהיה קל כמו שמנצ’סטר סיטי עשתה את זה למשל ואני לא מצפה שזה יהיה ככה, ליובה שכולם מספידים אותה - אין מה להפסיד. אבל אני מצפה שנעבור הלאה ושנראה כמה עקרונות ממשיכים ומתקדמים. למשל משחק הלחץ שלנו שהיה מעולה כחצי שעה (118 ק"מ הקבוצה רצה נגד רד בול זלצבורג וזה יפה), התשוקה והרעב של השחקנים - תבואו ‘במוד קרבחאל’ מה שנקרא, קבוצה שיודעת מה לעשות עם הכדור וזה לא לתת את הכדור לוויניסיוס ג’וניור או לג’וד בלינגהאם ולקוות לנס. שהכדור יזוז, מהלכים קבוצתיים. קצת ארדה גולר כפליימקר, קצת אורליאן טשואמני שיורד לכיוון הבלמים, כל דבר.

משבחים הרבה את דין האוסן ובצדק, מחר יש לו אולי את דושאן ולאחוביץ’ במצ’אפ וזה לא פשוט גם אם הסרבי איבד קצת מכוחו. בכלל, ליובה יש כמה שחקנים די מוכשרים כמו קונססאו והשער הענק שלו נגד נבחרת גרמניה, הסכנה בהחלט יכולה להגיע, מהצד של טרנט אלכסנדר-ארנולד אולי. כמו שכתבתי, מבחינתי אנטוניו רודיגר משחק רק אם הוא בריא ויכול שוב לעמוד בקצב הזה. מבחינתי אפשר להמתין איתו. אני בטוח שראול אסנסיו לא נפל למרה שחורה. רעב להוכיח, נחוש ויהיה זהיר יותר.

ממש חשוב לראות המשכיות של ויניסיוס ג’וניור שבמשחק נגד רד בול זלצבורג באמת התחיל להזכיר את השחקן שכבר שכחנו כמעט שהיה. המספרים הם אולי הדבר הכי חשוב לשחקן התקפה, כמובן שכל שער שלו מתקבל בברכה - אבל גם המסביב - הגישה, החיבור לקבוצה, אם הוא יוצר מצבים, מצליח בדריבלים. פחות שיחק בכנף אלא ממש במרכז. אוטוטו קיליאן אמבפה חוזר, ומחר הוא יפתח על הספסל וזה בסדר גמור, יש זמן, זו אולי הזדמנות אחרונה של גונסאלו גארסיה לנתח משמעותי של דקות ועד עכשיו אני ממש מרוצה.

אם אפשר קצת להתלונן בכל זאת - שנדע יותר מה לעשות מול הגנות צפופות. לא יודע אם נגד יובנטוס נוכל להבקיע שער כמו הראשון, כשיש להם שלושה בלמים וקו הגנה לא הכי גבוה שבעולם אני מניח, הם יהיו יותר אגרסיביים ורוצים להוכיח את עצמם. ועוד-עוד-עוד בעיטות מרחוק לעת צרה, כמו זו של פדה ואלוורדה ברגל שמאל שהלכה החוצה. גם גולר יודע לבעוט, גם ג’וד. הלוואי והמשחק יתנהל כשורה ונוכל לתת לקרבחאל עשר דקות ככה בסוף. האללה מדריד

אותי מעניינים מחר שני דברים במיוחד. הדבר הראשון הוא אם נמשיך במערך ששיחקנו במשחק הקודם, שבו שיחקנו 352 ובמחצית השניה זלצבורג הראתה לנו שאפשר לנטרל אותנו דיי בקלות כשאנחנו עומדים ככה. אני מקווה שנחזור למערך אותו שיחקנו בדקות הראשונות מול פאצ’וקה לפני ההרחקה.

הדבר השני איך אלונסו מתכנן לעזור לטרנט. עד עכשיו הוא התמודד מול שחקנים סבירים, מחר הוא הולך להתמודד עם קנן יילדיז שהוא קיצני טופ, טכני ומהיר. אלונסו יצטרך לתת לו עזרה שם ומעניין על מי זה יפול. כנראה על פדה הכל יכול אבל אולי הוא מתכנן משהו אחר.

יכול להרחיב מבחינה טקטית? מה הם בעצם עשו?

מבחינה טקטית הם בעצם נהנו מכך שריאל בפירוש הורידה את הרגל מהגז, ובצדק, לאחר יתרון נוח במחצית ובהתחשב בעובדה שהטורניר משוחק בחום אימים.

הם שלחו יותר שחקנים בין הקווים. בכל פעם שמשחק הלחץ שלנו נשבר והם הצליחו להעביר את הכדור לחלק הקדמי, השחקנים שלנו היו צריכים לחזור אחורה ולרדוף אחריהם. היה איזשהו שטח בין הבלמים לקו הקישור, ששם בדרך כלל נמצא הקשר האחורי שיודע לזהות את המצבים האלה, אבל מכיוון ששיחקנו בלי אחד כזה וטשואמני תופקד כבלם הייתה חסרה לנו שם נוכחות.
לא שזה גרם לנו להיחשף בהגנה אלא פשוט עצר לנו את המומנטום והכדור היה הרבה יותר ברגליים שלהם.

אני לא חושב שמדובר בהורדת הרגל מהדוושה, אנחנו עדיין לחצנו ורצנו, פשוט בלי הכדור.

בסופו של דבר זלצבורג הגיעה להרבה מצבים וראתה את הכדור הרבה יותר ממה שאלונסו היה רוצה שהיא תראה. משהו שם לא עבד.

אז יכול להיות שדווקא כשהכדור ברגליים של זלצבורג, היה עדיף לשלוח את טשואמני קצת קדימה לקישור האחורי.

לאחר המשחק אלונסו אמר שטשואמני מאפשר לו גמישות טקטית, ולפעמים פשוט עדיף לשחק עם 3 בלמים והוא רוצה להרגיל את השחקנים לזה.

אני מאמין שמה שיקרה בסוף זה איזשהו מערך כזה שאנחנו נהיה גמישים בו בין מערך 3 בלמים לרביעיית הגנה רגילה. אנחנו נתאים את עצמנו לפי הצורך של מה שקורה על הדשא. יש לא מעט קבוצות שעושות את זה.

אגב, גם כשחקן אלונסו אהב לרדת בין הבלמים ולארגן את המשחק משם, כשלמעשה הוא יצר קו 3 מאחורה. תלוי מה המשחק דורש.

למען הסר ספק, הכוונה שלי לא הייתה שהשחקנים קיבלו איזושהי הוראה להוריד רגל מהגז או לא ללחוץ, אלא זה תהליך התרופפות שקרה באופן טבעי עקב הנסיבות. זה לא קשור למשהו שזלצבורג עשו אלא כמעט ורק למה שריאל עשתה או לא עשתה.
השיטה עוד לא מוטמעת לחלוטין והשחקנים צריכים “להתאמץ” כדי ליישם אותה. מניח שככל שנתקדם בעונה זה יהפוך להיות יותר ויותר על אוטומט.
לא לשכוח גם ששיחקנו חלק לא מבוטל מהמחצית השניה בלי גולר ופדה, שניים מהברומטרים הקריטיים שלנו כרגע.

מן הסתם הדברים שאתה אומר נכונים. אין ספק שלחום, לתוצאה ולחוסר התיאום יש חלק גדול בכך שנעצרנו במחצית השניה. עם זאת, לדעתי, היה אפשר לראות כשל במערך הזה ופעם אחר פעם זלצבורג ניצלה אותו. האם זה כל הסיבה שהלכנו אחורה? כנראה שלא. האם זה משהו שצריך לתת עליו את הדעת? אין לי ספק שכן.

הקבוצה שעולה לי לראש כשאני חושב על המערך הזה היא יובה ששיחקה עם פירלו כקשר אחורי לצד מרקיזיו ופוגבה, ושלישיית הבלמים המפורסמת מאחור. לשחק עם השלישייה שפתחה מול זלצבורג, שהשחקן ההגנתי ביותר בה בעט איזה 4 פעמים לשער וכבש שער מתוך תיבת החמש, זה ליצור חור באמצע המגרש.

הפתרון המתבקש יהיה, במידה ואלונסו ימשיך לעבוד עם המערך הזה, היא יותר תשומת לב הגנתית מאחד מהקשרים או שטשואמני יצטרך לשבור את שלישיית ההגנה כשיריבה מתחילה התקפה ולסגור את השטחים האלה.

זה לא בלתי אפשרי, רק צריך תיאום והבנת משחק שאני לא יודע אם יש לטשואמני.

מעניין גם מי יחליף את טשואמני בתפקיד הזה כשהוא יעדר. אולי האוסן.

שמתם לב שאנחנו לא יודעים את ההרכבים עד למשחק?
תחת אנצ’לוטי היו מספר כתבים שהיו מפרסמים את ההרכב יום לפני המשחק בדיוק של איזה 95%, רק שהיו ממש הפתעות כמו פציעות וכאלה הם היו מפספסים. כבר אין את זה. גם ההרכב הרשמי מתפרסם כחצי שעה מאוחר יותר ממה שהורגלנו.

מקווה שלא ידחה.
הגיע הזמן ליותר אצטדיונים עם גג.

עוד הפעם נכנסים לנו בקלות מאחרי הקישור. זה זועק לשמיים.

המערך הזה לא עובד לי כרגע.. גולר רך מדי לשחק שם במרכז מגרש ואין לנו קישור אחורי.

דברים שחסרים לנו:

• שחקן יצירתי שייצור מצבים, שיהיה לא צפוי ויוכל לסדר לאחרים - היחיד שמרגיש שמסוגל לייצר משהו זה ויני
  • דינאמיות ודומיננטיות בעיקר של ג׳וד וגולר, מרגישים לי פרווה מדי ויכולים בקלות להשתלט כל המשחק ולהיות הרבה יותר דומיננטיים ועם השפעה

אחד משני הדברים האלה ואנחנו קבוצה אחרת לגמרי
גם עם אמבפה אני מניח שיראה הרבה יותר טוב, היכולת שלו גם בצפיפות וגם בתנועה ללא כדור היא חשובה

אני פחות אוהב את השיטה של השלוש בלמים, חסר לי השחקן אגף שיחתוך לאמצע
גם כשאין חלוץ מטרה זה יותר קשה לשחק ככה כי זה מערך שבנוי על ההגבהות לרחבה
מהצד השני, אין לנו באמת שחקן שמתאים לאגף ימין

ג’וד מתופקד גבוה מדיי ולא נוגע בכדור. כמו תחת אנצ’לוטי הוא עומד למעלה כמו בול עץ ומחכה לכדורים. ויני תקוע בין 5 שחקנים ולא יכול לעשות כלום.
השילוב של רודיגר החלוד עם טרנט מול שחקן כמו יילדיז יוצר לנו הרבה בעיות.

בקיצור אנצ’לוטי אולי הלך אבל זה הכדורגל שלו. מאכזב.

אני מסרב להאמין זה מה שאלונסו ביקש מהם לעשות.

אם אני צריך לציין משהו שאני הכי שונא בכדורגל אז זה שיטת ה 3 בלמים, מקווה שאלונסו יוותר עליה כמה שיותר מהר, היום עשה זאת 40 דקות מאוחר מדי.
אם נשאיר את האגף לארנולד לבד התקפית לא נקבל ממנו כמעט כלום, הוא לא יכול לסדר לעצמו שטח באיזור מסוכן להכניס משם כדורים לרחבה.

מקווה שזה כל מה שהוא היה צריך לראות כדי לוותר על הרעיון הזה של ה352.

מטריד כמה שרודיגר לא טוב. משחק שני אחרי פציעה והכל אבל עדיין.