פלייאוף ליגת האלופות: מנצחים 0:1 את בנפיקה במשחק הראשון בפורטוגל| גולאסו של ויניסיוס

אבל גם אם הוא באמת קילל, זה לא משנה , הוא לא צריך לקבל הרחקה לפני שנותנים לשחקן הזדמנות הוגנת להגן על שמו.

בוא נגיד שאני מאמין לויני זה עדין לא מצדיק להפר הליכים של העמדה לדין.

יש פרוצדורה קבועה לזה.

מסכים עם מה שסיימת. אין לי מה להוסיף

רק תזכרו שהתקדים פה יכול לחזור ובסופו של יום לנשוך אותכם בחזרה בתחת.

אז כנראה שלא ראית אותו מספיק פעמים אם גם אחרי שבוע אתה ממשיך בקו המתמסכן שהצהוב הגיע כי הוא בסה"כ חגג שם בעיני עגל ליד הקרן.

והטיעון השני חסר שיניים לא פחות. אז אמבפה וקמאבינגה תמכו בשחקן מהקבוצה והצב אפילו ישב לפרסטיאני על הראש ונזף בו כמה פעמים - אף על פי שהוא בכלל לא היה באזור כשהמילה נאמרה. who cares? התמיכה שלהם חסרת משמעות ושקולה לשלך באותה מידה.

אז זה יגרום לשחקנים להפסיק לקלל עם חולצה על הפנים ואז תהיה להם הוכחה.

הוכחות לא הוכחות אני מאמין לויני-

1. כי הסבירות מאיך שזה נראה שהוא קרה לויני קוף היא גדולה מאוד
  2. כי ויני מטומטם מידי בכדי להחליט להפליל את שחקן בנפיקה תוך שניה.

אני חושב שלא היו צריכים להשעות את שחקן בנפיקה (כשג’וד קרא לשחקן אנס לא השעו אותו). אבל אני מבין את אופא שעשו את זה

או שויני חשב שקראו לו קוף. זה לא בהכרח אומר שאכן קראו לו קוף.
בזמנו בוסקטס הואשם בדיוק בזה, ולאחר מכן הסתבר שהוא אמר מילה אחרת, אפילו לא קללה , שנשמעת דומה. לא זוכר בדיוק מה.
גם זה הסבר שלא סותר את העובדות ואת ההתנהגות של ויניסיוס ואת ההכחשה של פרסטיאני.

א. למה פרסטיאני לא אומר את זה?

ב. איך זה שגם קמאבינגה ואמבפה שמעו ‘‘בטעות’’ מילה גזענית?

שוב, לא צריך לחפש בכח תיאוריות.. האפשרות הכי סבירה היא ש-ויני צודק, ובכל זאת, הטענות כלפי העונש מוצדקות.

שוב, על בסיס מה אתה אומר את זה? הוא יכל להגיד לי אינספור דברים אחרים. ואל תתחיל כמו סארי-לשים יד על הפה לא אומר כלום. הם כולם מדברים ככה אחד עם השני רוב הזמן.

קוף חיה מאוד חכמה. ויני יודע בדיוק מה הוא עושה.

יש קצת בעיה עם “לוח הזמנים” בדיון הזה. אופ”א הודיעה שג’יאנלוקה פרסטיאני מושעה ביום שני. יומיים לפני המשחק, כשהעניין נמצא “תחת חקירה”. לקח לה זמן לקבל את ההחלטה בין אם היא עושה עוול לבנפיקה (בוודאי) או לא. מה שהפריע לי היה\הטענה שלי הייתה - העדר וההתגייסות של כמעט כל אוהדי ברצלונה בפורום שאמרו שוויניסיוס שקרן והוא בוודאות המציא פה סיפור, למה? כי הוא פרובקטור וחרא ומאנייק ומנסה לעבוד על השופטים ולחפש פנדלים. טיעון לא מספיק טוב. דיון שהתחיל כבר ביום שלישי לפני שמונה ימים, בזמן המשחק, כשלא היה ברור מה יקרה.

תקרית מסובכת ונראה מה אופ”א תמצא ואיך היא תגיב לכל אחד מהצדדים. כמו שיש את חזקת החפות אגב גם יש מקרים במשטרה שלא הצליחו להוכיח וזה לא אומר שנשים התלוננו סתם. סליחה על הדוגמא העקומה שלי אבל אני מכיר בחורה ששמו לה שם אונס בקפה במה שהיה אמור להיות פגישת עסקים. לא הצליחה להוכיח במשטרה, והנוול יצא עם חודש עבודות שירות.

גם סביר לגמרי, הנקודה היא שאני מאמין שויני בטוח שקראו לו קוף והוא לא ממציא כדי להפיל איזה שחקן חצי אנונימי.

ויני ילד טיפש, עושה הצגות ובוכה לשופט אבל הוא נהנה מהקנטות וטראש טוק ,שגם הוא חלק מזה.

באופן אישי אני נוטה להאמין לו שקריאות גזעניות בשבילו זה שבירת כלים( כפי שאופ’’א אימצה לעצמה) כי קשה לי להאמין שהוא משתמש דווקא בקלף הזה לטובתו באופן עקבי כי זה היה פוגע במאבק בגזענות.

האם צריך להגיב בצורה מוגזמת לאירועים כאלו ואחרים? לדעתי לא אבל לא נראה לי הוא משקר.

זה בדיוק מה שפרסטיאני אומר. ציטוט לא מדויק - לא יודע מה ויני שמע, אני לא קראתי לו קוף.

הסתכלתי שוב על ההתנהגות של מבאפה וקמאבינגה בזמן שויני רץ לשופט. מבאפה מחליף כמה מילים עם פרסטיאני בנונשאלנט, לא התנהגות של מי ששמע קללה גזענית. קמאבינגה בכלל לא זז ולא מגיב.

אם שופטים את ויני ואת פרסטיאני לפי תנועת גוף, אז תשפוט גם את שני אלה לפי תנועת גוף, ולא על ידי מה שהם אמרו.

כל מה שויניסיוס עושה חשוד בעיניי.
כמו שהוא משיג פנדלים וכרטיסים במירמה, אני לא מבין למה פה הוא זכאי מראש.
אולי שמע משהו, והיה לו כבר ביף עם פרסטיאני מלפני כן, למה שלא יעשה פיל מזבוב כמו שהוא עושה במקרים אחרים?
אם נניח זה היה רודיגר, שחור ומכוער בפני עצמו, הייתי מאמין לו. נקודת ההנחה שלי לגבי ויניסיוס שהוא שקרן ורמאי עד שיוכח אחרת.

מעבר לכך שהדיון הזה כבר חופר ברמות, האובססיה הזאת לא בריאה. עוד רגע כבר המשחק השני ועדיין יש כאלו שתקועים על זה. נראה לי שכולם הבינו פה את העמדות של האחרים.

צודק.
אני לא אגיב יותר על הנושא.