פלייאוף ליגת האלופות: מנצחים 0:1 את בנפיקה במשחק הראשון בפורטוגל| גולאסו של ויניסיוס

לא יודע אני לא קונה את עניין “המוטיבציה” יותר מדי, הם ראו שהם מסוגלים בניצחון 2:4 בפורטוגל ותמיד להדיח את ריאל מדריד מליגת האלופות כביכול המפעל שלה זה מרגש וכל העולם ידבר על זה, וכשמאבק האליפות שלהם בדרך לאבדון זה מה שנשאר לבנפיקה השנה. בנפיקה הייתה מגיעה למשחק כאילו זה המשחק החשוב בתולדותיה בכל מקרה. אם השחקנים שלנו לא למדו את הלקח מאותו 4:2 ואחרי שבכל משחק שלישי בערך אנחנו מקבלים סטירה ומבינים שצריך להתאפס - אז לא מגיע לנו להמשיך.

אני בכל מקרה אמרתי שההשעייה של פרסטיאני היא ‘מוקדמת’ מדי ואני לא מצדיק אותה והייתי מבין לחלוטין אם היו מחליטים להרחיק את פדה ואלוורדה.

פחחח ממש הוכחת.
פרסטיאני ובנפיקה הוציאו הודעות רשמיות שלא היה ולא נברא. הנה, הוכחתי שלא היה כלום.
אתה גם לא עונה למה אתה מאמין לשחקני ריאל ולא לבנפיקה. אתה גם לא עונה מה היית אומר אם היריב ישתמש באותה שיטה, אבל מומצאת ובזדון מוחלט, נגד שחקן ריאל חשוב. קורטואה או פדה נניח.

נכנס לפורום, רואה 42 הודעות חדשות בת’רד הפציעות, חושב שכל הקבוצה נספתה בתאונת אוטובוס בדרך לאנשהו, נכנס ורואה את ת’רד היריבות הידוע לשמצה בכותרת אחרת. חנקתם

ויניסיוס רב עם כל העולם בכל משחק,לא זכור לי שאי פעם הוא רץ ככה לשופט וטען ששחקן זרק לו הערה גזענית.
באותו משחק היה לו טראש טוק רציני עם אוטאמנדי,זה הסתיים בחיבוק בסוף המשחק.
פרסיטיאני קילל אותו (קרא לו הומו) ואז כיסה את הפה עם החולצה ואמר משהו שכנראה הוא ידע שיכול לסבך אותו יותר מסתם קללה,את הקללות הוא לא טרח להסתיר מתחת לחולצה.

כל זה גורם לי להאמין לויניסיוס,הגיבוי של אמבפה וקמאבינגה הוא אוטומטי ואני פחות מתייחס לזה כאישזהי אינדיקציה.

אחרי כל זה,כמו שאמרתי קודם,אין הוכחה חד משמעית שהוא אמר ולכן להעניש על סמך מילה בלבד זה תקדים מסוכן בעיניי.

שוב פעם, למה ריאל השתמשה בזה כדי שפרסטיאני לא ישחק במשחק הבא? זה הייתה הכוונה של ויניסיוס? למה מי הוא בדיוק?
תפסיקו כבר עם השטויות.
אם זה יגרום לשחקנים לחשוב פעמיים לפני כל הערה גזענית אני חי עם זה בשקט גם אם המורחק יהיה רונאלדו בשיאו בגמר ליגת האלופות.
ואף אחד עדיין לא חרץ את דינו של פרסטיאני, אם הוא ייצא זכאי הוא סך הכל הפסיד משחק אחד, אם המשחק של בנפיקה היה מול ברוז זה לא היה מעניין אף אחד.

ואם זה יגרום לויניסיוס ושחקנים אחרים להשתמש בזה ככלי ולעלות שחקנים על המוקד למרות שלא נאמר מה שמייחסים להם? אתה לא יכול להשעות בלי הוכחות. זה מאוד פשוט.

שם יש על הפה זה הדבר נפוץ שיש כולם מדברים ככה חצי מהזמן במגרש.

שביט, פרסטיאני קילל את ויניסיוס איזה 10 קללות ורק אחרי שסיים הוא כיסה את הפה שלו, אם זה לא חשוד אני לא יודע מה כן ואתם ממשיכים להתעלם מהקטע הזה.

הנקודה השנייה, זה לא נשק יום הדין, ואני לא חושב שזה משהו שאפשר להשתמש בו כדי להרחיק שחקנים אחרים מהמגרש במשחקים חשובים, מה שגם כשויני התלונן הוא לא ידע מה יקרה ומה תהיה התוצאה, בליגה הרי אתה לא תשחק פעמיים ברציפות נגד אותו מועדון, אז מה בדיוק ירוויחו פה?

אם זה יהיה דומה למה שהיה במשחק האחרון, כולל צילום של כל האירוע שגם בלי העדות של אמבפה וקמאבינגה שהיו 2 מטר מהאירוע עדיין הייתי מאמין לויניסיוס אז כן, שירחיקו את פדה.

לא זה מה שמעניין פה. לא שמעתי על פרסטיאני הזה לפני המשחק.
מה שמעניין אותי, זה הרחקת שחקן יריב על סמך מילה בלבד, לפני שהחקירה הסתיימה והוכח שהוא אשם.
שירחיקו אותו לשנתיים, אבל אחרי החקירה, לא במהלך.
אני רואה בזה פתח לניצול ציני של השטות הזה של אופ’'א.

דימה רוב אוהדי ריאל מדריד ואולי אפילו כל מי שהגיב כאן - אומרים שזה לא ממש כשר שהוא לא משחק, ובהחלט מסכימים שעלול להיווצר כאן תקדים מסוכן קדימה.

אבל הדיון עצמו התחיל מבחינתי - עוד כשהיה בפורום שלכם - על זה שכמעט כל אוהד ברצלונה אמר אוטומטית “אני לא מאמין לוויניסיוס” או יותר נכון לוויניסיוס הקוף. היו נחרצים בכך שהוא משקר. משה אמר נדמה לי בצורה פחות נחרצת לפחות היום “אני חושד בו שהוא משקר”. כאילו אם ויניסיוס פרובוקטור ומנסה לגנוב פנדלים זה שווה ערך לשחקן שימציא קריאות גזעניות ויעשה מהומה על לא מאומה. החגיגה שלו לא הייתה פרובוקטבית ושום דבר לא מצדיק קריאות גזעניות.

אני לא מאמין לו אבל זה לא קשור, אני לא זה ששופט אם השחקן קילל אותו קוף כן או לא.

אם בנפיקה באמת קילל את ויני אז שירחיקו אותו אם לא אז שיענישו את מי ששיקר.

כל מה שאני אומר זה שכל שחקן כולל ויני בעצמו או שחקן אחר של ריאל מדריד זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו.

מצידי שינהלו חקירה מלאה שתיקח כמה ימים וייגיעו לאמת.

דרך אגב דעתי גם לא תשתנה גם אם בסופו של דבר ימצאו שהוא קילל והרחקה היתה מוצדקת.

לא מענישים אף שחקן ולא את הקבוצה ללא סיום של החקירה.

אתה מתעלם ממה שכותבים לך, זה כמו לנהל דיון עם ג׳מיני. הראתי כבר שלשים יד על הפה בזמן שמדברים, לא משנה איזה דיבורים, זה משהו נפוץ ששחקנים עושים כבר מעל עשור. מסי חצי מהזמן מדבר ככה, גם עם שחקנים לקבוצה וגם עם יריבים. אין לי ספק שהארגנטינאי לא אמר לו ״אחי אחלה גול״ וקילל, אבל אתה מפספס את הנקודה-אין הוכחה. באותה מידה הוא יכל להגיד לו משהו עם mano או hermano כמו שהוא טוען אגב. הקוף שלכם או לא שמע, או משקר ביודעין.

ככה או ככה, בין אם ויני דובר אמת או לא, אי אפשר להשעות שחקן על סמך מילה. זאת בושה וזה תקדים מאוד מסוכן.

אני לא מתחמק מזה שנוצר כאן תקדים מסוכן ומסכים מאוד שההשעייה של אופ”א שמנסה לנקות את התחת שלה כגוף עלוב - היא הזויה. גם שאר האוהדים של ריאל מדריד הסכימו עם זה. כתבתי בעצמי כמה פעמיפ [אגב אני לא יודע בפורום אשכרה איך לצטט מישהו, להגיב לו, לצטט עוד פעם וכדומה].

אגב, אני רק אגיד מראש שאני לא חושב שזה ישפיע בצורה ניכרת על המשחק מחר, בנפיקה לא בדיוק מאבדת את השחקן הכי חשוב שלה, סתם הערה לא קשורה.

לא ראיתי אבל אף אוהד שמתייחס למה שאני כתבתי. ממתי אם שחקן פרובוקטור ושקרן ונופל מכל מגע ברחבה ומתבכיין - זה בהכרח הופך אותו לשחקן שמעליל עלילה עכשיו וממציא קריאות גזעניות כלפיו. על סמך מה “ההכרזה” מצד לא מעט אוהדים של ברצלונה בפורום שוויניסיוס שיקר בוודאות. כל מה שוויניסיוס יגיד עכשיו בכל עניין עד סוף חייו יהיה בהכרח שקר? אפשר לנתח מקרה או שחקן גם אם שונאים אותו? כנראה שלא כולם.

אגב, למה לא מאמינים לויני ? מעניין, זה לא שהוא שקרן, מעצבן כן, מתווכח המון כן, אבל שקרן ?

השחקן שמקבל הכי הרבה כניסות קשות בכדורגל העולמי, שסובל הכי הרהה מהקנטות וגזענות, והוא ברוב המקרים לא מבליג ומגיב, אבל הוא לא שקרן, פעם ראשונה אחרי כמעט עשור שמקללים אותו גם שחקנים, פעם ראשונה שצעק גזענות, אני מאמין לו.

זה לא בהכרח, קיים סיכוי שהוא דובר אמת. אנחנו פשוט לא מאמינים לו כי אנחנו רואים שחקן שבמשך שנים משקר על המגרש ועושה מהומות על לא מהומות. וגם גאה כשהוא מצליח להאכיל שופטים את השקרים שלו. חוגג. אז מה נחשוב, שהוא דובר אמת? אתה יודע מה זה היגיון בריא?

אתה נחרץ יותר מדי. ומעולם לא כתבת משהו כמו “על סמך התנהגויות רבות שלו בעבר והאופי שלו אני חושד בו שהוא משקר”. אתה אמרת מאה אחוז שקר. ולפי ההיגיון הבריא שלי וכל פוסט שלך שאתה קורא לו קוף כמה פעמים - אני לא נעלב בשמו זה פשוט קצת מטופש לדעתי - אתה לא יכול לנתח שום דבר שקשור לוויניסיוס בעיניים שקטות. ויניסיוס עד עכשיו לא שיקר בשום דבר שקשור לגזענות. המקרה המפורסם היה במאסטייה. אוהדי אתלטיקו מדריד תלו בובה שלו על הגשר ההוא במדריד..

אין לי דוגמא טובה לתת לך למשהו שהוא שווה ערך לגזענות. אני שונא את ג’רארד פיקה ואת ג’ורדי אלבה לדוגמא כספורטאים, הם שחקנים תיאטרלים על המגרש, הם רבים עם יריבים ולא מכבדים - לדעתי. אם אלבה היה מספר על משהו נוראי שקרה לו אני לא הייתי מכניס אותו אוטומטית לתווית שקרן.

אז איך אתה מסביר את האירוע? מה קרה שביריבה ה-543789 ויני התלונן על זה, בתמיכה של אמבפה וקמאבינגה?

ועוד משהו -

אולי די לפמפם את הציוץ המפגר הזה?

הבנו, לרקוד מול דגל הקרן זה לא התגרות כי זה לא רק הוא עושה אבל להצביע על השם בחולצה כן. סבבה, נקסט

(למען הסר ספק, מסכים לגבי הטענות על העונש)

תודה על המחמאה, אשמח להיות עם כמו גימני האמת.

אני צופה בכדורגל ואני יודע ששחקנים בד"כ מכסים את הפה, מה ששונה פה הוא שפרסטיאני כן קילל את ויני בלי לכסות את הפה ורק אחרכך כיסה את הפה שלו,ויני לא התרגש ממה שהיה לפני הכיסוי אלא אחרי זה, לכן סביר להניח שמה שנאמר שמה לא היה קללות רגילות.

כמה זה תקדים מסוכן אני לא יודע, אופ"א לא טמבלים ואם שחקן ינסה לעשות תכסיס כזה הוא יספוג הרחקה די ארוכה אני מניח.

השני סנט האחרונים שלי, אופ"א לקחה את הגזענות כפרויקט דגל שלה, היא לא יכולה להעלים עין מאירוע כזה ולהמשיך כרגיל, ההשעיה הזו היא גם כדי להרגיע את הרוחות קצת ולהראות שהם כן מטפלים בזה.

אני יחזור שוב כי אין לי מושג אם קראת את ההודעות שלי

אין שום קשר אם אני בוחר להאמין לויני או לא, גם אין קשר אם אתה מאמין לו .זה פשוט לא רלבנטי לדיון פה

אף אחד מאיתנו לא שייך לועדת השיפוט.

יש רק דבר אחד שאני בטוח בו, כל איש זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו. שוב זה גם תקף לויני וכל שחקן ריאל מדריד כלשהוא.

כל עוד החקירה לא הסתיימה ואין תוצאות לפה או לשם, אסור להעניש את השחקן. זה גם לא קשור אם השחקן חשוב לבנפיקה או לא.

הענישו שחקן לפני אשמתו הוכחה על סמך עדויות של בעלי עניין בלבד.

זה פרצה שיכולה לפגוע בהמשך בכולם, כל הקבוצות גם ברצלונה וגם ריאל.

ומן הסתם אני מתכון לשלבים נוקאוט ולא לליגה

רוצים להראות שאתם לוקחים ברצינות גזענות אוקי תשבו לפני שהמשחק השני ועד שעשן לבן לא יוצא תגיעו לחקר האמת, קרא לויני קוף או קללה גזענית אחרת שמצידי יחטוף גם יותר ממשחק אחד, לא קרא לו קוף שיוציאו אותו לא אשם ויתחקרו את ויני..

לכן כתבתי בסוף שאני מסכים לגבי הטענות.

אני לא מדבר על זה אלא על עצם הטענה ש-ויניסיוס משקר. זכותכם לטעון ככה כמובן, רק תציעו הסבר חלופי לכך שדווקא הפעם הוא החליט להתלונן על זה ובתמיכה של עוד שחקנים.

אפשר להודות שהוא צודק ובכל זאת העונש לא הגון כי אין הוכחות. זה מה שנראה לי