מחזור 1: פותחים את הליגה ברגל שמאל עם 0-0 משמים מול ראיו

אני בגדול בצד שלך פה בדיון דימה, אבל לא צריך להגזים. החורים בהגנה הם לא אותו סגנון של חורים בהגנה, עם או בלי קשר לזריקת זין הנלווית.

אצל אחד החורים בהגנה נובעים מזה שהוא הפליימייקר של הקבוצה, ככה שלחפות עליו זה כמעט טבוע בשיטת המשחק של הקבוצה. ואצל השני, גם בימיו היפים ביותר לא נחשב לעושה המשחק של הקבוצה, ונדרש גם אז לחפות על עצמו על-אף התרומה ההתקפית היפה (אם כי אני חושב ששביט עושה לו עוול גם בהתייחסות לעבר שלו - הוא היה הרבה יותר מאשר מסירות אחורה למסי. עם כל התיעוב שלי להתבכיינויות הבלתי פוסקות שלו, הוא היה מגן תוקף מהרמות הגבוהות ביותר, שלא מהקטגוריה הייחודית של דני אלבס-מרסלו-ארנולד).

ממפיס מאז שקומאן עף כבר לא רלוונטי, אז מה יש לי לכעוס עליו? אלבה מתחיל את העונה ה11 שלו בקבוצה, וכבר שנים שהוא לא המגן האיכותי ההוא שהחתמנו. זה מעבר לזה שהוא זורק זין, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב. הוא ימשיך לפחות עד סוף העונה כבאנקר, והאמת? בניגוד לפיקה ובוסקטס שיעזבו סוף השנה, אני מסוגל לראות אותו אוחז בקרנות.

הסיבה היחידה שבוסקטס לא זוכה לאותו יחס זה כי בבינוניותו הוא הרבה יותר טוב ממה שאלבה היה בשיאו, וכי הוא עדיין שחקן טוב. לא מדהים כמו פעם, והייתי שמח אם דה יונג היה מתחיל לקבל הרבה יותר דקות בעמדה שלו, אבל הוא טוב.

לבוא לאלבה בטענות על החורים ההגנתיים זה כמו לבוא לואלדס בטענות על הגולים שחטף כי עמד גבוה. אלה הגדרות התפקיד בבארסה.

אז… אסור לנו לבוא בטענות לשחקנים גרועים על כלום? :unamused:

תלוי אם הם ותיקים או לא.

ממפיס היה רלוונטי כשלא היה פצוע, גם אצל צ’אבי. אבל הזכרתי אותו כי הוא הראשון שעלה לי לראש בכל הקשור לזריקת זין ועצלנות, והוא לא קיבל על זה בראש. אלבה מקבל בכל הזדמנות.

כן, הוא לא היה פליימייקר אלא הקיצוני של הקבוצה. כשקיבל הוראה לא לעלות, גם היו מעט מאוד חורים.
אני לא עוקב אחרי ארנולד. סמכתי על המילים של טיטי שהוא תואם אלבה בערך.
מעניין אם יש סטטיסטיקה כמו ה xG רק הפוך. כמה גולים השחקן גרם.

אני פשוט לא מסכים שאלבה שחקן נוראי עכשיו, ולא מסכים שהוא היה בינוני בשיאו. לא מסכים שהוא נפטר מקוקורייה וגרימאלדו כדי שלא תהיה לו תחרות. לא מסכים שהוא אשם שאין לו יורש. לא מסכים שהוא מחזיק במשכורת כאילו הוא איזה אומטיטי.

במשחק הבא אני אנסה לספור כמה פעמים הוא חוזר להגנה בנונשלנטיות וגורם לאגף להיות פרוץ. הרי לאף אחד אין ספק שהוא יפתח.

בינתיים סיימתי להגן עליו. אני כבר מיציתי את כל מה שהיה לי להגיד, שישלם לי אם הוא רוצה שאני אמשיך.
אבל היה דיון מעניין.

העיתונאי חאבי מיגל: “באלדה יפתח נגד סוסיאדד אחרי ההופעה הרעה של אלבה וכי אלונסו עוד לא כאן”

“הופעה חזקה שלו עשויה לקנות לו מקום”

בואו נראה

עיתונאי של AS :face_vomiting:

זה מה שהוא כתב לפני שבוע.
image
בואו נראה.

הוא עדיין חופר על ברנרדו סילבה ושיונייטד הולכת לשפוך הכל על פרנקי.

העיתונאי חאבי מיגל: “באלדה יפתח במקום ג’ורדי אלבה נגד סוסיאדאד וגם לא יעזוב את ברצלונה העונה. פיאניץ׳ יהיה הקשר האחורי”.

הוא ממשיך להתעקש החבר שלך.

קצת מימים:

image

זה לא כזה הימור גדול לכתוב שבאלדה יפתח. אלבה נראה זוועה, אז באמת יש סיכוי טוב שהוא ישחק. יש גם אפשרויות אחרות , אבל סוכוי טוב שבאלדה יפתח.
זה כמו שאני אכתוב שיש לי מידע פנימי שפיאניץ’ יפתח.
העיתונאי הזה לא אמין בשיט, כמו כל העיתון שלו בכל מה שקשור לברצלונה.

אגב, אני עדיין לא מבין למה פיאניץ’ לא משחק אצלכם, הפכתם אותו כאן לאיזה שחקן ברמה של נטע לוי ומטה, שחקן שיכול מאוד לתרום, 60 דקות הקבוצה שלכם לא מצליחה להניע את הכדור ולעבור את החצי מול ראיו, ודה יונג ופיאניץ’ שיכולים מאוד לעזור לא על המגרש, אחד על הספסל והשני ביציע.

קומאן מחק אותו, לא הבנו למה.
יש מלחמה מול דה יונג ופיאניץ’ בגלל המשכורת. אולי ככה המועדון מנסה להלחיץ אותם. ראינו כמה דה יונג טוב כשהוא נכנס מול ראיו.
אני הייתי נגד פיאניץ’ בקיץ כי רציתי שניקו יקבל את כל הדקות שלו. עכשיו אני פחות נגדו. שיוריד במשכורת ויישאר.