משחק מבחיל שלנו, הפסד מוצדק. אם זאת התכנית של אצ’לוטי, עדיף כבר ללכת הביתה. אין לי כוונה לצפות בעינוי הזה בכל משחקי החוץ שלנו השנה.
אגב לגבי ויניסיוס, לפני שתקטלו אותו ובטח לפני שתשוו אותו לאמבפה, זכרו כמה הכדור היה אצלנו וכמה אצליהם. זה לא חכמה להשוות שני שחקנים מקבוצות שונות שרק אחת קיימת התקפית. ההשוואה פשוט לא צודקת ולא נכונה, בלי קשר לזה שאמבפה נראה ומרגיש כמו הדבר האמיתי.
יש לי הרבה דברים דברים להגיד על המשחק הזה. אבל אין לי היכולת והעצבים להתבטא עכשיו.
במזל גדול זה לא נגמר בתבוסה כמו שהנתונים המאוד לא מחמיאים מראים.
הגישה שלנו למשחק צריכה אפילו להעלות את השם של אנצלוטי לפיטורים.
משחק חלש מאוד שלנו.
קרלו לא הגיב לעובדה שפריז שיחקו 3-4-3 רוב המשחק כשדנילו מצטרף לבלמים והמגינים מצטרפים לקישור. הם שלטו לאורך כל המשחק ואנחנו היינו תפאורה.
יצאנו בזול
שונא להגיד את זה רגע אחרי שזה קורה כשהעצבים רגישים אבל ריאל מדריד צריכה מאמן רציני יותר.
פאריז יותר טובה מאיתנו. יש להם שחקנים טובים יותר. אבל זה לא מצדיק את מה שראינו.
לסיטי יש את פפ, לליברפול את קלופ, לבאיירן את נגלסמן ולצ’לסי את טוכל. כולם מאמנים שמנסים להתחדש כל הזמן. לרוב אני מחבב את הנינוחות האנצ’לוטית אבל לצערי זה לא יעבוד במשחקים הרציניים.
אם אני פלורנטינו אני הולך בכל הכוח על טן האח בקיץ.
לשנה הבאה במדריד הבנויה.
יש וייבים באוויר כמו ההגעה של רונאלדו ב2009.
אין לנו מה למכור באירופה. דונארומה לא נגע פעם אחת בכדור. זה הסיפור.
תקראו לי תבוסתן אבל עדיף להיפרד בצורה מכובדת כי אם במקרה נעבור את פריז(בלי קסאמירו ומגן שמאלי), התבוסות מסיטי או באיירן יהיו הרבה יותר משפילות.
חייב להגיד שאני לא מסכים עם הביקורת על אנצ’לוטי.
אין שחקן אחד שהיה יכול לשנות את המשחק הזה.
הסגל חלש מאוד, איטי בצורה קיצונית ולא פיזי שזה מגוחך.
קאסמירו היחיד שהצליח להתמודד הגנתית עם חלק מהשחקנים.
לדעתי גם אלאבה ומילטאו לא היו רעים אבל בזה מסתכם המשחק.
רודריגו, אסנסיו, האזאר, איסקו, מי? ביום שכל ההגנה של פאריז שומרת על ויניסיוס ויש אפס שחקני התקפה אחרים בסגל, מה ציפיתם שיקרה?
כואב מאוד, השער הזה היה כמו סכין בלב אבל לא נשלה את עצמנו, הקבוצה הזאת לא שווה יותר מזה.
נקווה שישכילו לשדרג את הסגל הזה כבר בקיץ.
משחק עלוב להחריד מול עיני כל העולם. אפילו קבוצות תחתית בליגה הצרפתית נותנות לפס.ז’ יותר פייט. מקווה שאמבפה כבר חתם למה הוא יכול להתחרט…
אנצ’לוטי המאמן הכי מביך שיש. חוץ מללעוס מסטיק הוא לא עושה כלום בזמן המשחק. איך הוא עלה במחצית השנייה עם אותו הרכב וטקטיקה שלא עבדו בכלל?! איך בתצוגת נפל שכזאת החילוף הראשון הוא דקה 72.
בלי קאסמירו ומנדי לא היה לנו הרבה סיכוי בגומלין גם עם תוצאת תיקו. לא בונה על קאמבק.
לא משנה כמה איכות יש לשחקן, בכדורגל המודרני בלי מהירות ואתלטיות אין לך הרבה מה למכור ברמות הגבוהות. לעלות עם אסנסיו זה לשחק עם 10 שחקנים. בנזמה חצי פצוע גם לא יכול לתרום. קרוס לא עומד בקצב. נס שזה נגמר רק 1-0. היה מביך לראות את השחקנים שלנו מנסים לרוץ אחרי שחקני פ.ס.ז’.
מקווה מאוד שאנצ’לוטי לא ימשיך פה בעונה הבאה.
אני לא ממש מבין את הביקורת על קרבחאל פה.
הוא נתן משחק הגנתי ענק. נכון, כמה מעידות אבל הוא התמודד רוב המשחק לבדו מול שתי מפלצות פיזיות. גם יותר חזקים ממנו וגם יותר מהירים ממנו. הוא זכה לאפס גיבוי מהמאמן שלו שמשום מה החליט לא להגיב ולהכניס את פדריקו שיעזור לו במשחק שתפור עליו. הוא השחקן שעבד אולי הכי קשה היום. הפנדל עליו, אבל מלבד זה אני לא חושב שהוא יכל לשחק הגנתית יותר טוב.
התקפית היה משחק נוראי. פוצ׳טינו עשה את שיעורי הבית שלו ולחץ אותנו בלי סוף. כידוע לכולנו זו נקודת התורפה העיקרית שלנו כקבוצה. אשרף שחקן שלא נופל מהמהירות של ויני ואולי אף עולה עליה מה שביטל לחלוטין את משחק המתפרצות.
המגן הימני הבכיר שלך מתקשה מול אמבפה? הנה פתרון, בואו נוציא אותו ונכניס שחקן פחות טוב הגנתית.
ברור לי שלוקאס נכנס כי קרבחאל כנראה היה גמור. זה היה יכול להיפתר אם ואלורדה היה נכנס מוקדם יותר ויכול לעזור לו.
דווקא את החילוף של הזארד בויניסיוס מאוד אהבתי, היה צריך לקרות מוקדם יותר. הזארד שחקן שיכול לשמור על הכדור.
הכניסה של ניימאר הוציאה להם את כל העוקץ ממשחק הלחץ ובשלב הזה הצלחנו לצאת יותר קדימה, זה נותן קצת תקווה לגומלין.
מה ששואב את התקווה הזו החוצה זה שבגומלין נעלה עם מרסלו שיתמודד עם קיליאן ואשרף. שיהיה בהצלחה.
ופרופורציות חברים, אנחנו לא ברמה שלהם, אין מה לעשות.
ברור שפאריז קבוצה טובה יותר, אבל אף אחד לא ישכנע אותי שהפערים עד כדי כך גדולים. זה הכל הבדל של מאמן, ובואו: פוצ’טינו לא מאמן גדול במיוחד. יושב לנו על הספסל דינוזאור.
אגב, אני זוכר שלפני שבועיים-שלושה כתבתי שאני לא מבין איך אף אחד לא מדבר על היכולת של ויניסיוס שכבר חודשיים (אז) מסריח את הדשא ועל הסטטיסטיקה שמתיישרת, התגובה שקיבלתי היא כי “אין שום בעיה ביכולת”. כל מה שנשאר לי זה לגחך. הבחור כבר תקופה ארוכה מאוד אחד השחקנים החלשים ביותר שלנו ואין שום הצדקה למקום שלו בהרכב כרגע.
לאנצ’לוטי יש כלים נוספים בסגל, הוא פשוט בוחר שלא להשתמש בהם. אפס התאמה לפני המשחק, אפס התאמה תוך כדי המשחק, ואפס למידה אחרי המשחק. פשוט מאמן נוראי.
הכדורגל של זידאן היה משעמם אבל הוא ידע להתאים את עצמו וללמוד. זה למה ב-5 שנים יש לו יותר תארים מ-25 שנה של אנצ’לוטי.
גם בתקופת השיא של מודריץ’ וקרוס כששלטנו על אירופה זידאן במשחקי חוץ קשים היה עולה עם איסקו כקשר רביעי כדי שנצליח לשלוט במשחק, ואז עוד היה לנו גם את מרסלו בשיאו כמנהל משחק נוסף, לבוא עכשיו כשמודריץ’ בן 79 וקרוס בן 55 ומרסלו כבר לא משחק ולשחק דווקא 3 בקישור?
ברמות האלה הפיזיות הוא גורם מכריע, זאת לא ליגה ספרדית!
עכשיו הם יסבירו לך שאם הוא היה מרכיב את קמווינגה במקום קרוס ואת פדה במקום אסנסיו היינו נותנים להם שלישייה.
זה מה שהקבוצה הזאת שווה וזה לא אשמה של אף מאמן.
אני באמת חושב שאתם מגזימים קצת.
נכון, פריז יותר טובה ושלטה אבל זה לא היה באיירן-ברצלונה.
בברנבאו אתם יכולים לעבור, לא הייתי מגדיר את זה כמשימה בלתי אפשרית.
הבעיה היא שאין קאסמירו וגם אולי מסי יקום על צד אחר ולא כמו החושך שהוא היה היום (לא הפנדל - זה רק סממן ליכולת הנוראית לאורך המשחק)
הגיע לנו הגול הזה ביג טיים ועוד פריז החטיאו פנדל.
איך זה הגיוני שאנצלוטי רואה מתחילת המשחק שהקבוצה נראית פח ולא עושה שום דבר עד דקה 70? וגם אז אין שינוי טקטי, מגן במקום מגן וקשר במקום קשר.
לריאל מגיע הרבה יותר טוב ממנו, זה לא שהוא האשם היחיד כי רוב הקבוצה שיחקה חרא, אבל הקיפאון ההזוי הזה הוא פשוט לא לרמות האלה ומגיע לנו מאמן נורמלי.
מקווה שאם נעוף כבר בשמינית זה יהיה מספיק לפלורנטינו כדי להביא מאמן אחר, למרות שכנראה נראה אותו גם שנה הבאה.
אין שום קשר בין הדברים.
אנצלוטי חא ניסה אפילו, הוא הביך אותי בתור אוהד.
עדיף כבר את התבוסה עם סולארי מול אייאקס מאשר התצוגה המעליבה הזאת.
תסתכל על הנתונים של המשחק ואז תגיד אם אתה מסופק מהתצוגת משחק של אנצלוטי.
ובלי שום קשר, ויני ובנזמה זה התקפה מספקת בשביל לנסות לתקוף. וגם אם היינו פותחים עם ואסקז ומריאנו הייתי מתבייש על המשחק של אנצלוטי.
ההשוואה ביניהם לא נובעת רק מהמשחק האחרון אלא בכללי. ויניסיוס כישרון יוצא דופן וטוב שהוא איתנו, אבל קבלת ההחלטות והסיומת שלו כנראה לעולם לא יהיו ברמה של אמבפה ולא צריך להיות ספק מי מביניהם צריך להיות ה"נאמבר וואן" שלנו בעתיד. ויני יכול להיות אחלה מספר שתיים, כמו מה שרצינו שבייל יהיה עבור רונאלדו בזמנו.
רק שצב הנינג’ה לא ישנה את דעתו פתאום…
אנצ׳לוטי צריך היה לגרום לזה שהם מקבלים מאיתנו התקפות מעבר בדומה למשחק נגד ברצלונה. עם זאת אל תטעו, הם פשוט הרבה יותר איכותיים. עם חצי בנזמה על אחת כמה וכמה.
העובדה שמיליטאו ואלבה מתמודדים מעודדת
גומלין בלי קאסמירו זה אסון
לא, אבל אז היה משחק פחות מביש, מה שהרג אותנו היום זה קודם כל העליונות פיזית של הצרפתים, לא כישרון לא מאמן פשוט מאוד היה להם יתרון פיזי ברור ומכריע כמעט בכל עמדה.
אני פשוט לא מבין את אלה שבאים בטענות לוניסיוס, מרגיש שהציפייה ממנו להיות הגלגול החדש של רונאלדו כבר עכשיו. עם מי הוא היה אמור לשחק? עם בנזמה שחזר מפציעה כדי שיירשם ששיחק במשחק כזה גדול ועשה ג’וגינג למשך 90 דקות? או עם אסנסיו שבמשחקים גדולים מאבד את הביצים ומראה לנו שקונוס לפעמים יכול לתרום יותר משחקן כדורגל? או עם הקישור האיטי להחריד שמתקשה אפילו נגד נמושות הליגה? הוא היה גרוע, אבל בכל זאת יותר טוב משאר ההתקפה.
את האמת קצת התבאסתי שמסי פספס את הפנדל, חשבתי שאולי אחריו אנחנו נבין שמי שמבקיע עולה ונתחיל לשחק כדורגל. לא הגיע לנו תיקו, לא קשה אפילו להודות בזה, רק חבל שהמנטליות של “אנחנו ריאל, לא צריכים להתאמץ, המשחק מתחיל ב2-0 לטובתנו” לא תשתנה.
אין הרבה ציפיות למשחק הגומלין, אולי עדיף לנו הדחה מול פאריס כדי שהשחקנים ינסו ויתאמצו יותר במפעל שבאמת יש אפשרות לזכות בו.
לגבי “מה אנצ’לוטי יכל לעשות” - הוא יכל להכניס את נאצ’ו במקום מנדי - שהיה היום קונוס - ולהסיט את אלאבה שמאלה. גם כל שחקן כשיר שיכול ללחוץ על חשבון בנזמה יכל להועיל.
ובאופן כללי, השמרנות שלו פגעה בנו לטווח הארוך והיום התפוצצה לו בפנים - קבר את הזארד (גם כשויניסיוס התחיל לגמגמם) טחן את שלישיית הקישור וקבר את פדה וקמאבינגה. קבר את מיגל.
עצם זה שראינו חילוף ראשון בדקה 72 מראה שהוא לא היה מזועזע כמונו מהמשחק. חבל שלא ספגנו מוקדם את הפנדל, אולי זה היה גורם לנו לשחק קצת בשלב מוקדם יותר. בדר"כ אצל מאמנים כאלה, כל עוד אתה לא בפיגור - ז"א, יש לך מה להפסיד - הכל טוב.