הגישה העלובה שעבדה מול בארסה החלשה להחריד התנפצה לאנצלוטי מול העיניים.
אני כעסתי והתאכזבתי אז, ואני מתבייש בגישה הזו היום.
ריאל לא יכולה להרשות לעצמה להתבזות ככה. היוקרה והפטריוטויות של המועדון חשובה יותר מכל תוצאה.
בקיצור, אנצלוטי הביתה ומוטב כבר לפני הגומלין.
כל הכבוד לאנצ’לוטי שגרם פה לכולם לאבד תקווה מול פסז’ כל כך לא מפחידה אחרי הפסד מינימלי.
זה שקסמירו לא משחק אולי יוציא את אנצ’לוטי מהקיבעון שלו ויעלה סוף סוף עם הרכב מפתיע.
ועדיין לא הבנתי מה הייתה המטרה מהחילוף של רודריגו.
- אז הקבוצה שמתקשה מול קאדיס בבית לא קיימת מול הקבוצה הכי טובה שהיא פגשה העונה? הלם.
- אנצ’לוטי צריך לקבל בראש אבל אנחנו לא ברמה כבר שנים. 2-3 שינויים טקטיים לא היו הופכים את אסנסיו ליותר חזק או את קרוס ליותר מהיר. תעשו מיליון פעמים שאפל בסגל ותבחרו איזה הרכב שאתם רוצים. בשום מצב אנחנו לא פייבוריטים. אנחנו מביאים סכינים לקרב אקדחים.
- עוד פעם אחת שהשדרים מריירים על מודריץ’ אחרי שתי מסירות מדויקות ומשחק שלם שהוא לא קיים ואני צריך שלט חדש.
- הדבר הטוב היחיד שכנראה יצא מהמפגשים האלה הוא הסרת החסם האחרון להחתמת אמבפה. רק שטיול אחר הצהריים מול ההגנה שלנו לא יעשה לו חשק להישאר.
- כשהקישור לא קיים וכהרגלנו בקודש יש אפס הצטרפות מאחור, יש נסיבות מקלות להתקפה. אבל ויניסיוס ובנזמה מדשדשים כבר תקופה והיו צריכים לגרד עוד כמה מצבים. מאסנסיו אני לא מצפה לכלום במשחק כזה. אגף ימין שלנו קיים רק כי צריך לעלות עם 11 שחקנים.
- בלי קסאמירו ומנדי היכולות הפיזיות שלנו מסתכמות בצמד הבלמים. לפחות יש תירוץ לגומלין.
- לכל המודאגים באיזה צד אמבפה ישחק- הסירו דאגה מליבכם. הוא ימרר להגנה את החיים מכל כיוון.
כמו שאני רואה את זה אנצ׳לוטי יעלה משחק הבא ב10 שחקנים — הכל רק לא לשנות את ההרכב
אוי ואבוי אם נאצ׳ו היה משחק במקום מנדי.
מנדי הפצוע עוד הצליח טיפה להתמודד פיזית.
לא איבדתי תקווה - איבדתי חשק.
לא התרגשתי מהפנדל (רק שמחתי בשביל טיבו) או מהגול. מייאש להכיר בכך שזו תהיה הגישה שלנו במשחקי החוץ. שיחקנו כך גם מול אתלטי ובארסה העלובות, אז ברבע מול באיירן ובחצי מול סיטי לא?
אלאבה במקום מנדי.
אני לא חושב שלנאצ׳ו יש מה לחפש במשחק כזה.
נראה לי שנגלה בגומלין.
אלאבה בשמאל נאצו באמצע.
אנחנו נראים כמו מה שאנחנו שווים.
הסגל שלנו זה אותו סגל של שנה שעברה להזכירכם, רק אפילו מבוגר בעוד שנה וללא מנדי ובנזמה בכשירות.
משחק איום ונורא. אנצ׳לוטי לא התכונן טוב למשחק, אבל מעבר אליו השחקנים פשוט לא שיחקו.
יש פעמים שמדובר בעמידה טקטית רעה, אבל טקטית עמדנו טוב הגנתית ופריז לא היו מסוכנים מידי רוב המשחק מלבד טעויות של קרבאחל.
מנדי לא שיחק, קרבאחל נראה הגנתית כמו מרסלו של 2009, הקישור היה לא מדויק, בנזמה לא הצליח לרוץ ואסנסיו שיחק בכלל? גם ויניסיוס נכשל בכל מה שניסה.
זה הרבה מעבר למאמן ומקווה שהוא ידע להתאפס על עצמו. אבל שלא תטעו, זה מה שאנחנו שווים מול קבוצות בסדר גודל הזה, כמו צ׳לסי שנה שעברה או סיטי לפני שנתיים.
הקבוצה עדיין חלשה מאוד כשחצי מההרכב לא לרמות הגבוהות, ואני ממש לא מגזים.
מקווה שבגומלין זה ייראה טוב יותר. ללא קאסמירו זה מסוכן, אבל לפחות נהיה חייבים לשחק עם שחקנים התקפיים יותר.
מצטרף מאוד לדעה של טיטי בנוגע לנחיתות הפיזית.
לא יאומן, אנשים ימכרו לעצמם סיפורים כדי לנחם את עצמם עד לרמה שזה מביך… קצת כמו דתיים שהחיים דופקים אותם וכל מה שיש להם להגיד זה “נסתרות הן דרכי האל”.
ויני היה השחקן הכי גרוע בקבוצה הערב (ככה כבר חודשיים בערך כן?) . אפילו מהלך אחד יעיל הוא לא הצליח לעשות מול הגנה שהיא רק בינונית.
ועוד תלונות על בנזמה שב70% נראה 4 ו5 רמות מעל כל השאר הקבוצה.
לך תבין…
זידאן בטח נקרע מצחוק בבית.
קרבחאל שחקן עייף וגמור, כל כך עצוב לי להגיד את זה.
מבין את הנסיון של אנצ’לוטי דווקא לחזור הביתה עם 0-0, אבל לפחות תנסה להחזיק טיפה בכדור… אנחנו לא גראנדה ולא חטאפה לעזעזל. רוצה לשחק מתפרצות? שים שחקן מהיר כמו בייל (נגיד ש…) או רודריגו במקום אסנסיו. רוצה לפתח משחק? שים שחקנים שיודעים לשחק עם הכדור מהתחלה. אי אפשר להמשיך לעצום עיניים ולחשוב שאפר להתמודד עם לחץ עם מנדי, קרבחאל של היום, מיליטאו וקסאמירו.
אם אני מאמן ריאל אנחנו בגומלין מנצחים 2-0 או מפסידים 5-0 אין באמצע. הקבוצה צריכה לתקוף בחמת זעם מהרגע הראשון ולקחת בחשבון שאולי נושפל. אין אפשרות אחרת.
תודה. אני טוען את זה כבר מהצמד הראשון שלו בליגה עם מסירות שלו שבטעות נכנסו לשער… רק שבוע שעבר הסתכלו עליי כאילו אני חייזר בגלל זה.
אחלה סרט מסתבר… בחיי שלא בא לי להרים לטיטי כי הוא מספיק שחצן אבל הוא ברב המקרים צודק לגמרי.
נכון. קל מאוד לא לעקוב אחרי כמות הטענות שלו ואז פתאום לגלות שהוא צודק.
אין לנו שום יתרון על פריז. לא בכישרון, לא בעמדת המאמן לא בפיזיות הנדרשת ובטח שלא בכדורגל שאנו רואים מהקבוצה שלנו כבר כמה שנים בערך.
אף אחד לא הכתיר את ויניסיוס מעולם להיות הטוב בעולם. אבל מה לעשות שהשנה הוא משחק נהדר.
השנה עם 25 שערים ובישולים ב33 משחקים. אלה נצונים מטורפים.
מה אתם באים חהגיד על ויניסיוס? שהוא לא השחקן הכי טוב בעולם? די תשבעו.
אז הוא לא פוגע חודש ועדיין מחזיק בסטטיסטיקה יותר טוב משל רוב שחקני ההתקפה הטובים בעולם.
מאז אותו צמד ראשון ויניסיוס כבש ובישל עוד 23 שערים.
אף אחד לא הפך אותו לשחקן הטוב בעולם ומי שכן אז חבל. אף אחד לא וויתר על אמבפה בשבילו, אבל כן, סלח לי שאני נהנה לראות את השחקן היחיד אצלינו שיודע לעשות משהו פרט לבנזמה.
ויניסיוס בהחלט היה נוראי הערב, אבל הוא עדיין שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו העונה (לפני בנזמה לטעמי) וגם בחודש האחרון שהוא לא פוגע הוא עדיין הכי טוב על המגרש וכל דבר טוב בא ממנו.
אני אשמח אם אנשים יציגו לי משחקים בעשרים השנים האחרונות כאשר ריאל מדריד לא עוברת את החצי ובטח שלא בועטת לשער. אתם מפספסים את הפואנטה. לקחתי בחשבון שנפסיד, הייתי פסימי. הגיע לנו להפסיד 3:0. ויש לי ביקורת על השחקנים, בסדר, אבל זה 90% כמעט אנצ’לוטי. אלה לא הפערים. מאמן על מתקן כבר במחצית, מאמן פחות טוב מתקן בדקה ה-60 או מנסה לתקן. והוא, כרגיל, חיכה עד דקה 80. למה לא ואלוורדה בדקה ה-46 כבר, למשל? אסנסיו היה ביום גדול? למה לא בייל או הזאר אם בנזמה לא כשיר?
באיזשהו מקום אני שמח שהפסדנו את המשחק. מעבר לזה שלא “הגיע” לנו, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשחק בכזו צורה ולצפות לתוצאה טובה. הכי קל להאשים את אנצ’לוטי, והוא אכן חלק גדול מהבעיה, אבל לצערי הרב הבעיה היא יותר רחבה.
בסך הכל היה משחק מאוד דומה למפגשים מול צ’לסי לפני שנה, וכנראה שגם עם זידאן היינו נראים היום די דומה.
הבעיה העיקרית שלנו היא בשני המגנים - לא רק שנכשלים הגנתית, פשוט אפס תרומה להתקפה.
בנוסף לזה, שלישיית הקישור המבוגרת והאיטית שלנו כידוע לא מסוגלת ללחוץ, ולא להצטרף להתקפות.
התוצאה היא שכל נסיון התקפה שלנו, במקרה הטוב, זה 3 נגד 7.
קשה מאוד לייצר ככה מצבים איכותיים. ויני ואסנסיו לא היו טובים היום, אבל הם קיבלו משימה בלתי אפשרית.
אנצ’לוטי באמת עם ניהול משחק בלתי מתקבל על הדעת. פריז בכלל לא שיחקו טוב ובכל זאת היה נראה שאנחנו אפילו לא מנסים למצוא דרך לנצל את החולשות שלהם, להגיב, להיות אקטיבים. מול קבוצה יותר טובה זה היה נגמר בתבוסה.
מילה טובה לצמד הבלמים וכמובן קורטואה, הלחץ שהם עמדו מולו במשך 90 דקות ממש לא מובן מאליו.
קשה לצפות מאיתנו לעבור שלב, ואני מוכן לקבל זאת בהבנה. בקיץ חייבים לעשות שינוי משמעותי מאוד, עם כי לא גדול מדי.
בנוסף לאמבפה אנחנו חייבים מגן ימני, בלם, קשר פיזי, ומאמן חדש, ואנחנו חוזרים לשורה הראשונה מהר מאוד.
משחקים שלא עברנו את החצי?
יצא לך לראות קלאסיקו ב2009-2012?(גם אחרי 2012 למען האמת, אבל זה צומצם משמעותית)
תעשה לי טובה, בשום משחק לא סיימנו בלי בעיטה אמיתית לשער ולא באנו ככה להעביר את הזמן. גם לא עם מיגל פלאנקה, רויסטון דרנטה וחאבי גארסיה ב-08/09. הפפ טים מול אסופת הכוכבים הזו ששיחקה מולנו היום זו אכן השוואה נכונה. עאלק אתה עוד בא לי “יצא לך לראות קלאסיקו”.
פדג’ה, הביקורת היא לא על האם נודח או לא. לעוף נגד פ.ס.ז’ בשנה כזו זה לא כישלון. יש קשיים שאי אפשר לבטל אבל המאמן שלנו בטח לא עזר והחמיר את המצב. זה 1:0 שמרגיש לי לפחות כמו 3:0. לגבי ניתוח השחקנים - אלאבה שקט ובוגר. מיליטאו כל הזמן נפל והוא גורם לחוסר שקט. קרבחאל נוראי התקפית כל העונה.
הפערים בין הפפ טים ההיא לקבוצה שהייתה קטנים מפסז לריאל של היום.
בכל אופן, אתה מוזמן להתכחש כמה שאתה רוצה למשחקים המהוללים של 3 בעיטות לשער על 30% החזקה בכדור.
השחקנים על הדשא לא ניסו קודם כל.
הם איבדו כדורים ברחבה שלנו, בפעמים שכבר כן ניסו, לא הצליחו להרחיק קדימה.
אני כן מצפה מ"הרכב ראשון" בריאל מדריד להתמודד עם לחץ ולנסות לתקוף.
אנצ’לוטי לא אשם באיטיות של השחקנים, הוא לא אשם שהם לא פיזיים בעליל וגם לא בגיל המתקדם שלהם.
כן, הוא היה צריך לעשות חילופים מוקדם יותר, אולי אפילו לעלות עם הרכב שונה, אבל הוא לא אשם בהפסד הזה יותר מהשחקנים שהציגו יכולת מבישה ולא בפעם הראשונה.
הם עשו את זה גם נגד נמושות בליגה ואז כולם זעקו שמדובר בסך הכל ב"יום רע".
זה לא יום רע, זו יכולת רעה והיא ממש לא נקודתית וממש לא משנה מי עולה בהרכב