יוצאים לדרך: 1-0 קטן על אוסאסונה

רק אחד פה הזכיר זאת, רוצה להצטרף אליו ולהזכיר שוב, מסטאנטוטו הזה, לא ראיתי את הילד משחק לפני, אבל לפי התיאורים הבנתי שהוא סוג של חאמס יותר טכני, גאון עם רגל שמאל אימתנית אבל בלי מהירות ובעיקר בלי זריזות וצעד ראשון, אבל מה שראיתי בדקות המועטות שלו זה משהו אחר לגמרי, זריז וצעד ראשון מצויין , מהירות נראית מספיק טובה אבל במשחק עצמו אי אפשר היה לשפוט אבל אפשר להעריך שהוא לא פחות מהיר מרודריגו ובראהים.
בקיצור, הציפיות שלי עלו מאוד לגבי הילדון הזה.

תגיד אם שחקן התקפה רץ עם כדור לכיוון השער, ואני בתור מגן בא בלי לנסות לשחק בכדור ונעמד לו בנתיב ריצה, שחקן ההתקפה נכנס בי ושתינו. זה עבירה שלי או שלו?
דוגמא נוספת
שחקן עושה עלי גליץ אני נופל עם המרפק לתוך הפנים שלו, עבירה שלי או שלו?

עכשיו למקרה שלנו, שחקן עושה גליץ בתוך הרחבה לא נוגע בכדור נכנס מתחת לרגל של השחקן עם הכדור שעבר אותו ועל הדרך גם מגלח לו את הרגל ומפיל אותו. ואתה עוד רוצה לתת עבירה למגן.

בטוח שאם זה היה במשחק של בארסה זאת הייתה התגובה בפורום שלכם, בדיוק כמו במקרה של השחקן שנפל ברחבה במשחק האחרון שלכם כמו דומינו אחרי שקיבל פצצה לפנים והמשכתם לשחק.

כן בסרטון שהעלת גם רואים בבירור שהמגן הלך לכדור, לקח את הכדור והכדור בסוף המהלך גם נשאר אצלו.
לא מבין איך השופט פה שרק פנדל.

חברים משהו עובר עליכם ומשהו לא טוב. אתם מחפשים בכוח להצדיק דברים לא הגיוניים , עוד מעט תפתחו פה ערוץ מתחרה לערוץ של ריאל מדריד tv.

אתה בכלל קראת את התגובות? אני ואחרים טענו שצריך לעצור את המשחק. היה מגוון דעות. לקרוא הודעות לפני שאומרים משהו זאת בקשה מוגזמת בפורום פה?

לך תקרא את החוקה.
אחר כך תביא משם ציטוט שזה פנדל, ואז נמשיך לדבר, אולי.

הם יותר גרועים, רק שהגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
תהנה מהמלטדאון שלהם.

מי זה הם? אנחנו האוהדים יש לנו דעות חלוקות גם לגבי האדום לראפיניה וגם לגבי הגול שנכבש.

או שאני עיוור או שאתם ממציאים פה דברים שלא רואים בסרטון כדי להטריל אותי.
אין אופציה שלישית.
השחקן הלך לכדור , אבל אמבפה עושה לו הטעיה. כתוצאה מכך הוא בכלל לא נוגע בכדור וכן נוגע ברגל של אמבפה.
לא גבולי בכלל. אתם באמת לא ראיתם פנדלים בחיים שלכם?

אתה מבליט יפה מילים, אבל אתה מתעלם ממה שאנחנו כותבים. האם אתה רואה דריכה של אמבפה או שלא?

ועוד מעל הקרסול, הזייה שלא הרחיקו אותו… ליגה מכורה

קראתי את התגובות, אולי אתה לא שם לב למה שאתה רושם גם כי משפט אחרי גם אתה מודה בזה, אולי עובדות לא רלוונטי לך. אבל אם תכנס לקרוא שוב בתגובות תראה שלא כולם היו בדעה שלך, היו שם כאלה שחשבו שזה מאוד לגיטמי לשחק אחרי ששחקן שהוא לא של ברצלונה נופל כמו דומינו ברחבה אחרי שקיבל פצצה לפנים.
אהל העיקר שאצלך עובדות קובעות.

מה את רוצה הוכחה על זה ששחקן שעושה גליץ ברחבה ולא נוגע בכדור ועל הדרך גם מפיל את האת השחקן עם הכדור אחרי שהוא זרק אותו?!? עזוב אין מה להשמיך את השיחה הזאת גם לא אולי

כן, אתה חייב, וגם אתה חייב למצוא שכתוב במפורש שהשחקן שמפיל הוא בעל צבע עור לבן ומי שהופל הוא שחקן שחור שלובש חולצה בצבע לבן עם הסיפרה מספר 10.
אם לא תמצא את הציטוט המדוייק של החוק זה מוכיח שלא היה פנדל.

אישית, אני חושב שהיה פנדל בגלל שלמרות שאמבפה דרך על שחקן ההגנה, היתה עוד נקודת מגע ברגל השניה.

עם זאת, זה פנדל מאוד מאוד רך, ולא נראה לי כזה הזוי כמו שאתם מציגים להתדיין עליו. אמבפה עזר לשופט מאוד להחליט עם נפילה תיאטרלית והייתי גם מבין שופט שלא שורק על זה.

את נקודת המגע השניה רואים פחות טוב ברוב הסרטונים, ונראה שהיא התקיימה בערך במקביל לדריכה.

פנדל, אבל גבולי ורך. אדום זה לא. לא שהאדום באמת שינה משהו.

הוא לא דרך על השחקן, השחקן גלש אל תוך הרגליים שלו, יש הבדל גדול מאוד.

הפנדל רך, המגן עשה טעות וגלש וכבר לא היה בשליטה ואמבפה ניצל זאת ובמקום להימנע ממגע הוא עשה הטעיה וגרם למגן להיכנס בו, אבל מה מצפים מאמבפה ? לא לנצל טעות גסה של המגן ? אם היה מצב הפוך ואמבפה עושה טעות גסה אז המגן לא היה מנצל זאת לחטוף את הכדור ?

בקיצור, אם אתה לא בטוח שאתה מגיע לכדור אז אל תגלוש.

מבחינת העבירה נטו שבוצעה גם אני חושב שזה לא אדום.
אבל..השופט קו אמר לשופט להוציא אדום והוא היה כל כך נחרץ שאני רק יכול להניח שהוא ראה איזו התחרקשות בין השחקנים והחליט שהעבירה הייתה פגיעה מכוונת כנקמה או משהו.

ראיתי לא מעט דריכות ששרקו עליהן והוציאו כרטיסים שהתחילו בגלישה של השחקן השני.

אם זו היתה נקודת המגע היחידה, הייתי אומר שזה לא פנדל.

אבל היתה עוד נקודת מגע.
לא מאשים את אמבפה בכלום.
הדריכה לא היתה מכוונת ככל שאני רואה, ולדעת איך ליפול כדי לקבל שריקות זה גם לגיטימי- כל עוד זה לא סתם צלילה מבלי שיש מגע כלשהו.

בסופו של דבר, שחקן ההגנה אכן תזמן את הגלישה לא טוב.

מצטער, אבל זה חד משמעית כן.

מה-שמו מאוסאסונה גלש, לא פגע בכדור, פגע ברגליים של אמבפה. זה פאול. זה ברחבה. זה פנדל. אין מה להסתבך. לטעון שאמבפה דרך עליו זה כמו לתת למישהו סטירה ולהתלונן שהפרצוף שלו היה שם. זלזול באינטלגנציה.

חוץ מזה, עצם העובדה שלקח למיטב המוחות פה כמה שעות טובות to come up עם איזה תירוץ שמסביר למה הם קופחו (חסר תקדים אאל"ט) אומרת הרבה.

איפה הדוקטור של החוקה, יד בתוך הרחבה שמונעת גול, זה לא צהוב??

תבדוק עם צאומני

הלכתי לבדוק, לא הייתה עבירת יד וגם לא היה פנדל. פה דווקא היה יד וגם היה פנדל אבל לא היה צהוב.