מסתבר שהקונספט הזה של חלוץ ברחבה עובד
עריכה: שיט
איזה פסילה של בלוף. לא אכפת לי שזה מוצדק, אף אחד לא ישכנע אותי שבשביל זה נוצר הVAR
מסתבר שהקונספט הזה של חלוץ ברחבה עובד
עריכה: שיט
איזה פסילה של בלוף. לא אכפת לי שזה מוצדק, אף אחד לא ישכנע אותי שבשביל זה נוצר הVAR
קבוצת השחקנים הזו לא תיקח אליפות גם עוד מאה שנה, לא עשינו שום דבר במהלך המחצית השנייה, אפס.
המשחק הזה זעק חלוץ מהדקה ה 60, בטיס התחילו לצופף, אמבפה עם מליון החמצות ווינסיוס לא עשה שום דבר טוב, ועדיין הזבל הזה מסיים 90 דקות, פשוט מדהים כמה הקבוצה הזאת נאיבית.
וזאת בטיס הכי חלשה שפגשנו בשנים האחרונות, ברצלונה ייתנו להם 4 חתיכות.
הקבוצה הזאת והדור שלה תמות למען האגו של ויניסיוס, אף אחד לא יגיד שהמלך עירום גם אחרי עשרות החמצות, איבודים והחלטות לא נכונות
גם מוריניו לא יעזור
וזה הכי חבל
ועוד נתנו לו להיות קפטן!
איך לעזאזל זה לא פנדל חוזר? אני לא מבין?
יחרטטו משהו על זה שהרגליים של השחקן היו באוויר ולא ברחבה.
שוד מספר אחת לעונת 26/27-done.
חבל,עם קצת יותר חדות בהתקפה היינו נותנים פה שלישייה קלה,מחצית ראשונה טובה,שנייה פחות.
עם כמה שויניסיוס שילשול מהלך, הוא סחט את הפנדל ובישל את הגול הפסול. מבלינגהם ודיומנדה למשל לא הגיע כלום במאני טיים.
אמבפה במשחק מרושל באופן פושע, הראש שלו לא היה על הדשא. הקבוצה עדיין אדישה, מחכים לפיגור כדי להעלות קצב. עכשיו נראה מה מוריניו יוכל לעשות שאחרים לא הצליחו.
לפעמים מפסידים, זה בסדר, אבל אני לא מבין משהו, ויניסיוס הוא השחקן בכושר הכי גרוע בעולם כרגע, כל כדור מאבד ועדיין כל הקבוצה הולכת אליו כל התקפה, זה מדהים, לא מובן ממש, היום 90 אחוז מהאיבודים של ריאל מדריד זה ויניסיוס, והבעיה מאז שהוא גרוע הוא בכלל לא נפצע.
פעם הבאה לנצל את המצבים בבקשה. כולם שוחטים את ויני ולא ממש כואב לי עליו או שזה חורה לי, אבל אמבפה עם שלושער החמצות שערים בטוחים.
יום כזה.
אחלה, נתנו מתנה לריאל, שיוכלו לדבר על למה לא שרקו פנדל חוזר.
משחק ביזיון.
ויניסיוס עשה סיבוב על פרז וכולנו ממשיכים לסבול ממנו.
לא מזיזים אותו מהדשא לא משנה כמה הוא רע.
אספי לא רואה דשא בגללו, היחיד שיודע לתת גול ביום שאמבפה גם פנדל לא כובש.
ריאל כמה ונופלת על הכושר של אמבפה טייק 635733.
מוריניו איבד מבחינתי את הקרדיט. אפס שינוי מעונה שעברה. בשביל המושתן הזה אלונסו שבאמת רוצה לשנות, עף. מוריניו מוכיח שהוא בובה על חוט, כי פרז סופית איבד את זה.
הפנדל הראשון היה שערוריה, אבל אם כבר נשרק, איך לא נתנו פנדל חוזר?
בחיי שאני כבר לא מבין כלום.
אתה עושה השוואה בין שחקן שמשחק 5-6 או יותר שנים בריאל בהרכב הפותח, שחקן שטען באחת העונות לתואר שחקן השנה, לילד שהגיע עם תג מחיר מטורף ומקבל פרורי דקות?
לגביי בלינגהאם, מעדיף אותו בחצי פורמה על פני ויניסיוס בכל הזמדנות.
אחלה ויניסיוס. אתם מחפשים אשמים היום הוא האחרון שצריך לבוא אליו בטענות. אמבפה היום חירבן כל הזדמנות שקיבל.
מה?
הביזיון היחיד זה שלא נשלף גם אדום.
הוא דפק שם קפיצה של WWE.
בכל מקרה, אין מה להתעסק בשיפוט כל עוד אין פה קבוצה.
לאמבפה היה משחק רע ללא ספק, החמצות מסמרות שיער אפילו ללא ספק, אבל לפחות הוא ב 90% מהמשחקים כן טוב, כן מנפק מספרים.
ויניסיוס רק מחריב משחקים, אף מהלך טוב כמעט, מאבד כדורים בסיטונאות ולא מוסיף שום דבר טוב.
אני השונא הראשון והגדול ביותר של ויניסיוס בעולם, ורוצה אותו כמה שיותר רחוק ממדריד, אבל הוא לא הסיבה להפסד היום. ואחרי הפיגור, הוא ואספי היחידים שייצרו משהו.
הבעיה היא להגיע לדקה 80 ב0-0 בנונשלנטיות שלנו. אין לנו גרגיר מהאינטנסיביות של בארסה.
אותה קבוצה משחקת כבר שנה שלישית ברציפות ואין שום שינוי. זה לא עבד, זה לא עובד וזה לא הולך לעבוד.
החטא הקדמון של ההתגלגלות שאנחנו רואים כרגע זה שלא הייתה השעייה של ויניסיוס אחרי הקלאסיקו בעונה שעברה. מאותו רגע קבוצת השחקנים הזאת משחקת לפי רצונה בלי מאמן ששחקנים מסוימים שלא משנה אם הם טובים או לא טובים ימשיכו להיות על המגרש. השיקולים הפסיקו להיות לפי טובת הקבוצה אלא לשווי של השחקנים משום מה.
ביום שהאריכו לויניסיוס את החוזה הציפיות שלי מהעונה הזאת ירדו לאפס וזה לא פייר כלפינו שכבר שנתיים מחכים שהעונות ייגמרו ממרץ בערך. אגב זה לא אישי נגד ויניסיוס, אני עדיין טוען שהוא הכי חלש מהשלושה אבל יכול להיות שגם אם אמבפה היה עוזב לצורך העניין הקבוצה הזאת הייתה יותר קבוצת כדורגל.