מחזור רביעי: מבחן רציני ראשון והפסד ראשון - מפסידים 1:0 לבטיס במשחק עם הרבה מצבים

מה שהכי הרשים אותי זה שאמבפה לא איבד את העשתונות שלו אחריי הדחיפה של השוער לאחר הפנדל.

מעבר לזה משחק פושר שלנו עם משחק 10/10 של השוער שלהם.

מסכים עם כל מב שכתבת

אני הגבתי לך על ההודעה שכתבת לגביי וינסיוס מול דיומנה ובלינגהאם. לא חושב שיש מה לעשות השוואה בניהם, כל אחד מהסיבות שלו.

הגלישה לא רלוונטית בשום צורה למהלך, המהלך הסתיים כבר והכדור שוחרר הרבה לפני העבירה. אני זוכר פנדל דומה שנשרק נגד ריאל בעונה הקודמת לדעתי מול אוססונה (לדעתי קמאבינגה) שזה גם היה פנדל מצחיק.

מסכים שהגלישה בסוף מסוכנת אבל אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין לתת פנדל. אולי החוק הוא הבעיה.

מבחינתי השיפוט כאן שולי מאוד, בכל מקרה, הנה מה שאמר איטורלדה גונזאלס בפאנל של ה-AS [מצחיק - אני יודע - כי שופט טוב הוא לא היה מעולם ולא יהיה]. מקור.

1.האם ארדה גולר שסחב צהוב - היה צריך להיות מורחק בדקה ה-53 - תמונה למעלה מצד שמאל.

איטורלדה: “במקרה הראשון , הרננדס הרננדס הראה לו את הכרטיס כי הוא פירש אותו כמשחק מסוכן, לא בגלל העבירה עצמה. הרננדס הרננדס התאפק עם כרטיסים במשך זמן רב… התקרית השנייה הייתה יותר עבירה של כרטיס צהוב מהראשונה, אבל לא בגלל שהוא לא חשב שהראשונה מצדיקה כרטיס. לימדו את השופטים שכרטיס צהוב שני צריך להיות הרבה יותר חמור מהראשון, דבר שלא נאמר בשום מקום בחוקים”.

2.השער של קרלוס אספי שנפסל בגלל נבדל

איטורלדה: "השנה, בזכות חיישן הכדור והמערכת האוטומטית, הגורם האנושי הופחת. כעת, מלבד מהלכים מזדמנים שבהם המערכת לא יכולה להבחין בין שחקני הגנה לחלוצים, הכל נעשה על ידי מכונה. והתמונות מראות בבירור שזה היה נבדל.

3.הפנדל שנשרק לריאל מדריד - דאוסה על ויניסיוס:

איטורלדה: “דאוסה מפיל את ויניסיוס, זה ברור פנדל ברור כשמש”.

4.האם לריאל הגיע פנדל חוזר בהחטאה של קיליאן אמבפה? שחקן בטיס שהרחיק את הכדור חדר לרחבה?

איטורלדה: “הפנדל היה חייב להילקח שוב. בשנה שעברה הם בדקו את הרגליים, ועכשיו, במהלך חידוש המשחק, הם בוחנים את מיקום הגוף”.

לא יודע, אני לא יכול להגיד שאני אופטימי, אבל אני גם רחוק עד כה מנבואות הזעם שטוענות שכל מה שאנחנו רואים זה העתק של שלוש השנים האחרונות.

אני יצאתי בעיקר בתחושה שיש ימים כאלו בהם שום דבר לא ייכנס והכל יהיה נגדך. זה בדרך כלל מתכתב עם יום טוב של השוער של היריבה.

אומנם לא היינו טובים במיוחד במחצית השניה, אבל אני לוקח את המחצית הראשונה לחיוב וגם את שיתוף הפעולה בין ויני ואמבפה שמתחיל להיראות סביר, בעיקר מהצד של ויני שנראה שהבין שקיליאן במעמד אחר.

עוד לא אבדה תקוותנו, תמיד קשה בבטיס.

אפשר לדבר על שופטים, זה מסתכל ובצדק- בסוף אי אפשר לנצח כשהשחקנים מחמיצים בכמוית כאלו.

לפי המקור הספק מהימן הזה, אמבפה החמיץ כבר 8 מצבים ברורים לכיבוש שער העונה- בעונה שעברה הוא ופראן סיימו על 20, שגם זה הרבה אבל לפחות זה לווה בשערים מ30 מטר. העונה זה בעיקר החמצות.

אני חושב ששיחקנו מספיק טוב כדי לנצח. בטיס לא הצליחה לעשות כלום ונשענה על ניסיונות של אנטוני להיות איירן רובן. היינו מסוכנים ולא סתם אספי כמעט תפר שניים בעשר דקות שקיבל. גם את הגול ספגנו מהקרן היחידה במשחק שהשחקנים שלנו לא לקחו.

זה על מוריניו מכאן לתת כאפות לשחקנים אבל אני יכול לחיות עם זה. מבסוט גם על היכולת של גולר והאוסן שבא ראמוס לעונה הזאתי; ככל שהצורך בשלושת המוסקטרים להציל את המולדת יירד, כך ננצח יותר.

אני לא מתעסק בvar ולא תולה בו את ההפסד. זה משחק שהיה צריך להיגמר בניצחון שלנו עם שלושה שערים לפחות.

אני חושב שזה הפסד חשוב האמת. כי זה עוד צעד (והיו עוד) בדרך להוכחה שנה שלישית ברצף, שזה לא יכול לעבוד!!! אף מאמן בעולם לא יכול לגרום לזה לעבוד. השחקנים האלה פשוט לא צריכים לשחק ביחד, הם לא מתאימים. כולם שחקנים אדירים כלל ויניסיוס, אבל מישהו מהכוכבים האלה חייב לצאת. אבל, אני כן מאמין במוריניו, זה ישתנה ביום שהוא יבוא לפרז ויגיד לו: “ ניסיתי. עכשיו תחליט, אתה רוצה ‘קבוצת פנטזי’ או שאתה רוצה קבוצה טובה?” . באופן אישי אני מתפלל שהיום הזה יבוא.

לדעתי מה שקורה זה שיש הסכם בין פרז למוריניו, מצד אחד מוריניו מקבל גלגל הצלה לקריירה וחוזר לריאל, הוא מתחיל לנהל את העניינים במועדון הגדול בעולם שוב וכפי שהוא רואה לנכון, ובתמורה המשימה שלו היא להגשים את הפנטזיה של פרז, כלומר לגרום לויניסיוס - ג’וד - קיליאן להפוך לטריו שעובד ביחד. לכן הם אף פעם לא יוצאים לא משנה כמה הם רעים, או בכמה שערים אנחנו מובילים, הם עדיין יישארו כדי לעבוד על הכימיה (ווינסיוס מזעזע בצורה קשה ביותר. באמת שזה קשה לצפייה, ביירין המושמץ חיסל אותו אשכרה)

הדברים שמהם כן נהנתי היום:

• חוליית ההגנה ובמיוחד, האוסן.
  • גולר כמובן, שחבל שלא שיחק ביחד עם ברנארדו. אולי שילוב של 2 אלה היה מביא לנו קצת נחת.
  • אספי, אני סבור שאם הילד היה משחק דקות משמעותיות היום, היינו מנצחים. הילד שווה.

נקודה פחות טובה:

• דיומנדה ניראה בקשיי הסתגלות, וחוסר כימיה מדאיג עם שאר הקבוצה. וזה לא יקרה תוך יום-יומיים.

בואו נראה את היחס של ז’וזה מוריניו לשלושת הסופרסטארים של ריאל מדריד שבהם “אסור לגעת” מה שנקרא. וכמובן שכל אחד מהם הציג יכולת שונה מפתיחת העונה.

1.קיליאן אמבפה: כל 360 הדקות מתוך 360 דקות - >שיחק את כל ארבעת המשחקים במלואם.
-90 דקות נגד אספניול
-90 דקות נגד מאלגה (שער)
-90 דקות נגד ריאל סוסיאדד (שלושער גדול)
-90 דקות נגד בטיס (החמצת פנדל ועוד החמצות רבות)

2.ויניסיוס ג’וניור: 354 דקות מתוך 360 - > הוחלף רק כדי לקבל תשואות נגד ריאל סוסיאדד, אחרי שכבש משער ריק.

-90 דקות נגד אספניול (יכל לספוג צהוב שני בשל התחזות)
-90 דקות נגד ריאל סוסיאדד (שער מול שער ריק ובישול)
-84 דקות נגד מאלגה (בישול)
-90 דקות נגד בטיס

3.ג’וד בלינגהאם - 335 דקות מתוך 360 - > השלים משחק אחד מלא, הוחלף במחזור הפתיחה במצב של 1:1.
-80 דקות נגד אספניול (שער במצב נייח)
-78 דקות נגד ריאל סוסיאדד (שני בישולים) - הוחלף כדי לקבל תשואות מהקהל
-87 דקות נגד מאלגה (שער ובישול)
-90 דקות נגד בטיס

בלינגהאם היחיד מבין הארבעה ששמר על יכולת טובה או לפחות סבירה בכל המשחקים, כולל אתמול. בינתיים הוא ו-ויניסיוס בעיקר הוחלפו רק כשהיה אפשר לתת להם תשואות מהסנטיאגו ברנבאו או כשהניצחון כבר היה בכיס שלנו. אבל ביכולת חלשה של הברזילאי? או בפיגור וכשצריך שינוי? נאדה. אמבפה גם אחרי השלושער נגד מאלגה לא הוחלף כדי שימשיך לזרום בפיצ’יצ’י כנראה.

-אי אפשר לצפות מיאן דיומאנדה גם אם בטיס הייתה משחקת ופותחת לרווחה את המגרש - שאחרי ששיחק מעט בתחילת העונה - יוכל במשחק אינטנסיבי כזה להשפיע, גם החבר’ה לא מספיק מוסרים לו. בזבוז שהוא לא שיחק יותר במשחקי הבית הקלים. איך הוא פתאום יציל את המולדת? הוא עוד לא לוקח סיכונים.

אז כבר אמרתי שמוריניו מאכזב אותי. וכל החוכמה הייתה לראות את השחקנים יוצאים לכר הדשא בתשוקה וממשיכים ללחוץ או לשחק בקצב גבוה גם כשלא הולך, גם כשקשה לחלץ כדור ושחקני בטיס לא נבהלים כמו שחקני ריאל סוסיאדד או מאלגה. זה היה מפגן לוזריות להפסיד את זה. אפשר להגיד שיט הפן, כמובן שאי אפשר לתקן את הבעיות בין רגע אבל אנחנו פשוט לא מצליחים. מחצית שנייה רעה מאוד שלנו, ולגבי קרלוס אספי כבר ציינתי. ההגנה התחזקה מאוד, הקישור לא מספיק טוב, ועל שחקני ההתקפה האלה אני לא סומך:

משהו מהטור שלי בסיכום המשחק בפייסבוק שעה אחר-כך, קצת מפוכח יותר: קיליאן אמבפה היה באותם ימים בהם לא היה מבקיע עוד שנה. במחצית הראשונה התמזמז וחיכה עם הבעיטה עד שנבלם ואחר כך רשם החמצות מביכות, ובמחצית השנייה דעיכה במשחק שלו, איבד כדורים פשוטים וחוסר ביטחון מטורף בפנדל. אני עדיין לא מצליח לסמוך עליו במאה אחוז שהוא יהיה קילר ויציג ניצול מצבים מרשים, כמו קארים בנזמה נניח מ-2019 עד 2021 אפילו לפני עונת הבלון ד’אור, כמו ראול שהיה ממיר באחוזים טובים בשיאו, כמו רוד ואן ניסטלרוי של עונת האליפות המרגשת ביותר.

אגב הנה, ראיתם, ריאל מדריד מפסידה, ז’וזה מוריניו עם קצת עקיצות כלפי השופט, גם ערוץ הטלוויזיה שלנו ממשיך בכושר הטוב שלו יותר מהשחקנים - כושר ההתלוננות והבכיינות. במחצית השנייה עד לשער שנפסל לקרלוס אספי לא עשינו כלום. ובעיקר: אף שחקן לא מדבר עם התקשורת, חוץ מהמאמן כולם בורחים, איזה כיף, לא צריך לתת הסברים. למה שמישהו יתקע מיקרופון לוויניסיוס אתמול או לאמבפה לשאול אותו אם זה מהמשחקים הכי חלשים שלו מול השער. לשאול את ארדה גולר איך הרגיש כשהוחלף. אפילו טיבו קורטואה שתמיד שולחים אותו אחרי הפסדים - לא דיבר.

אבל זה באמת מה שקרה.

או שב”יחרטטו” אתה מתכוון עצם זה שילכו על פי החוקים?

עובדתית לא היה צריך להישרק פנדל חוזר ובעולם של הואר אני לא רואה מצב שמישהו היה מקבל החלטה אחרת כי זה מסוג הדברים שתמיד נבדקים בדיעבד במצלמות.

לגבי הפנדל עצמו לדעתי טעות של השופט, אם זה לא ויניסיוס יש מצב שאפילו לא חושדים שיש שם סיטואציה שדורשת בדיקה מעמיקה. אבל החוקים בדברים האלה לא חד משמעיים.. דיי מאפשרים לשופט לעשות מה שבא לו. עד מתי נצטרך לסבול את שיטת הפנדלים ההזויה הזו. ברגע שהעונשים יהיו פרופורציונלים כל הדיונים האלה על שופטים יעלמו כלא היו. בדיוק כמו שאנחנו לא רבים על עבירה באמצע המגרש אפילו אם עצרה מתפרצת. האמת עולה לי עכשיו לראש תאוריית קונספירציה פעם ראשונה שאולי נוח להם עם חוסר המידתיות הזו כדי להיות מסוגלים להשפיע על התוצאות במידה ויש רצון כזה, אחרת קשה להסביר למה לא עושים סדר בנושא.

אני לא חשוד כאוהד ויניסיוס.

ההפסד הזה כולו אמבפה.

ויניסיוס פירגן לו מול שער ריק והוא הצליח להחמיץ. פעמיים.

ויניסיוס סידר פנדל משום מקום וגם אותו הצרפתי החמיץ.

ויניסיוס בישל לאספי ולא זכורה לי שום תקרית שלו עם הקהל או עליה בטונים (יחסית אליו) בהיקשרים כאלה.

כן הוא גם איבד מלא, ונראה כמו שכתבתי בעבר שמשהו במהירות ובצעד הראשון שלו פשוט בנסיגה. אין לי מושג איך דבר כזה קורה ללא פציעה משמעותית, אבל קטונתי מלהבין את הראש של האיש הזה.

אני כן אופטימי כי אני רואה קבוצה שמייצרת מצבים והתקפות. עם תמיכה טובה של המגינים. אנחנו עדיין תקועים עם צד שמאל באופן בלעדי כמעט, אבל נעשו צעדים כדי לשנות את העניי ןהזה וזה יקח זמן.

מסכים עם מה שאמרת לגבי אמבאפה. לגבי ויני יש לי רק את זה לומר:

מהירות, צעד ראשון, זריזות, את כל אלו אפשר לאבד במספר דרכים שונות. רובן פיזיות (גיל, עליה במשקל, פציעה וכו’) אבל בתכלס זה יותר נראה כמו חוסר חשק או ירידה בכושר המנטאלי. משהו שקורה להרבה ספורטאים כשאין להם יותר את העניין והרעב שהניעו אותם (בייל, רונאלדיניו, זלאטן, או כל שחקן שבורח לערב הסעודית).

זה לא שהוא פחות מהיר או זריז בפועל, הוא פשוט לא מתאמץ כאילו יש לו משהו להוכיח יותר. אפשר לראות את זה בקלות אם משווים את הצורה שבה שיחק בברזיל לאחרונה או בעונות האחרונות של אנצ’לוטי כשלקחנו ליגת האלופות.

הוא קיבל את החוזה השמן שלו, מקבל מלא כסף מספונסרים, חי טוב, תמיד פותח בלי חשש לאבד את המקום בהרכב, ממשיכים לדבר עליו כל הזמן גם כשהוא משחק על הפנים, למה לו להתאמץ יותר?

הוא לא כמו כריסטיאנו שתמיד היה רעב לעוד, תמיד דחף ושנא להפסיד, מבחינת ויני הוא פשוט חי את החיים ונהנה לו. לא אכפת לו מה יקרה כי אין עליו השלכות, אז למה לו לרוץ בכל הכוח?

יש להפריד ולא לערבב בין 3 דברים

1. אתמול בהפסד שיחקנו גרוע ?
  2. על מי האשמה ?
  3. ויני

אתמוו הפסדנו, לא שיחקנו גרוע, לא היינו מדהימים אבל גם לא כמו שמצטייר פה כאילו חזרנו לימים השחקוירם של ארבלואה, יצרנו המון מצבים לשערים בטוחים, ההגנה הייתה טובה מאוד וסגרה טוב, כלומר היינו אמורים לנצח די בקלות ולהפוך את המשחק למשחק NEXT קלאסי, זה לא קרה כי זה כדרוגל, יש ימים כאלה, אמבפה במקום שלושער קליל מסיים עם כמות החמצות בלתי מוסברת, שער מרהיב שנפסל על נבדלון, השוער שלהם תופס יום מדהים, הם מבקיעים מההזדמנות היחידה שלהם, הסיכוי שכל הדברים האלה יקרו במשחק אחד הוא נמוך מאוד, אבל בגלל שזה כדורגל זה קורה לפעמים ואתמול זה היה היום, שיחקנו טוב, תקפנו טוב, הגננו טוב ועדיין הפסדנו, זה קורה ויקרה, השאלה והמבחן האמיתי לקבוצה גדולה כמה נפילה כזאת משפיעה וכמה מהר קמים מזה ועל זה נוכל לענות רק בשבועיים הקרובים וזה מה שיקבע אם השתפרנו.

על מי האשמה ? אם להפיל על אחד אז בעיקר אמבפה.

ויני, בלי שום קשר לכל האמור עד עכשיו, החרא הקטן הזה מחרב את הקבוצה, מאבד המון כדורים ונראה שמוציא את החשק לשחק כדורגל מכל השחקנים, יש שטענו שאין מה לבוא אליו בטענות, הוא בישל לשער חשוף לאמבפה, הביא פנדל וגם בישל את שער הנבדל, הביא מספרים, אבל השאלה היא על חשבון מה ? על חשבון אינספור איבודים, על חשבון הרס כמעט כל התקפה, על חשבון שהוא הופך את המשחק שלנו לבלתי נסבל מבחינת הצופה הממוצע, על חשבון לראות את הפרצוף המכוער שלו פעם אחר פעם עם החיוך המטומטם(שאומנם השתפר אחרי הניתוחים אבל עדיין מטומטם ברמות) אחרי כל פעולה מטומטמת שלו ולצערנו זה כמעט כל דקה, הוא לא שווה את החרא שהוא מביא, אם לא הוא היינו מגיעים לעוד 8 מצבים טובים להבקעה בנוסף למצב הזה שהוא בישל לאמבפה, מה שהוא מביא לקבוצה לא מכסה 10% מההתעסקות הבלתי נגמרת והבלתי נסבלת שהוא מביא לשולחן, והבעיה העיקרית שהוא גם הפסיק להיפצע החרא הזה.

אני רוצה להגיד דווקא משהו חיובי לגבי אמבפה, במשך שנתיים היה לו קשה מאוד בדריבלים בספרד ורובם הסתיימו באיבודים. בשלושת המחזורים הראשונים הוא מצליח פעם אחרי פעם לחדר את קו הקישור בדריבל וגם אם זה רחוק מהשער זה גם מוביל להתקפות מסוכנות לפעמים (הוביל לשער של בלינגנהם נגד מאלגה למשל). לא יודע להגיד אם זה פשוט בגלל שהיריבות מאפשרות לו יותר שטח או שזה מסיבה אחרת אבל יש שיפור ניכר.

אנחנו כבר הרבה זמן לא קבוצה שמנצחת משחקים (נגד יריבות נורמליות שהן לא כמו מאלגה, ובטח לא במשחק חוץ) בקלות והופכת אותם ל-NEXT קלאסי. ברור שההגנה עבדה נהדר והרבה ציינו את דין האוסן לשבח.

זה פשוט מאוד, רשמנו את הפסד הבכורה שלנו מהר מאוד וזה היה המוקש הראשון בלוח המשחקים. נכשלנו במשימה. אפשר לעדן את זה, בשורה התחתונה זה סופר-מאכזב. הקבוצה גם יצרה את מרבית המצבים שלה במחצית הראשונה למעט בליץ’ של עשר דקות בסיום, היא משחקת מחצית אחת. כבר מהיום נתחיל לרדוף אחרי ברצלונה ולא הייתי מהמר על תוצאה טובה שלנו בדרבי נגד אתלטיקו מדריד לפני פגרת הנבחרות. ברצלונה לא מפסידה משחק כזה אתמול. היא כובשת שערים בקלות. היא לא מציגה כל-כך הרבה דקות מתות. בשנה שעברה נגד בטיס היא ספגה שער מהיר נדמה לי ולבסוף ניצחה 3:5 כשכבר הובילה 1:5.

דבר נוסף - מאוד מדאיג שגם ז’וזה מוריניו עם ההילה החלקית שנותרה לו - לא מטפל בסוגייה הזאת של ויניסיוס ג’וניור. אין מצב שהוא לא רואה את מה שאנחנו רואים. בעצם אסור להחליף אף אחד מהכוכבים בחלק הקדמי אלא למתן סטנדינג-אוביישן במידה והבקיעו. אי אפשר לקבל את זה שוויניסיוס אמנם יצר שניים וחצי מצבים ואז להעלים את כל החרא שרואים ממנו, ועוד מתחילת העונה.

יש גם את עניין הקישור שלנו. בכל בחירה של מוריניו אנחנו “נפסיד” משהו אחר. ארדה גולר הרי לא שחקן כנף אמיתי והוא “מתבזבז” בעמדה אחרת. כשפדה ואלוורדה כל-כך רחוק מהשער אז הוא לא בועט. ובמשחק חוץ מדרגת קושי שנייה כמו אתמול היה ברור שנראה את אדוארדו קמאבינגה, ואז נאלצנו לוותר על “דבק” כביכול כמו ברנרדו סילבה.

המשחקים הבאים שלנו אחרי אינטר בליגה הם ראיו וייקאנו - בית, ואלצ’ה-חוץ, את ראיו ניצחנו אשתקד עם הפנדל ההזוי בדקה המאה, ומול אלצ’ה סיימנו בתיקו כשצ’אבי אלונסו לאט לאט איבד את האחיזה בקבוצה. גם אם ננצח עם שתי מאניטות יהיה קשה להאמין בקבוצה.

יכול להיות, אבל אתמול שיחקנו כקבוצה שבקלות יכולה להפוך כל משחק כזה ל NEXT קלאסי, בעבר לא היינו יוצרים מצבים והיינו מאוד מתקשים, אתמול יצרנו מצבים בקלות רבה, כלומר הקבוצה של אתמול בבירור יש לה כלים להפוך משחק כזה למשחק NEXT וזה לא קרה כי היה מזל רע ולא קבוצה שלא יודעת מה רוצה מעצמה ומסתבכת בכל משחק ולכן מאבדת הרבה נקודות.
אבל כפי שכבר כתבתי, הכי חשוב זה איך ממשיכים מנפילה כזאת וזה המבחן האמיתי ועל זה אף אחד לא יכול לתת תשובה, רק הזמן יעשה את שלו ונהיה חכמים.

זה מה שמרשים אותך ? זה מבחינתי מסמל את מה שהוא במדריד. שחקן עם גישה אדישה, קיבל ערימות של כסף ועכשיו בא לעבודה יותר מאשר בא לעבוד. ואללה באותו רגע הייתי רוצה לראות אותו נוגח בשוער הזה. שיראה קצת רגש, איכפתיות. ויניסיוס לפחות לוקח ללב.

מעבר לזה שויני היה בסדר אתמול: אני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לכעוס על ויני ולא על אמבפה (או הפוך) - הם הרי אשמים באותן מחלות.

ויניסיוס ג’וניור לא נתן משחק טוב אחד מתחילת העונה. קיליאן אמבפה לפחות היה חכם על החלשות כמו מאלגה או ריאל סוסיאדד. אתמול ויני רשם החמצה מזעזעת גם הוא, אחרי הכדור רוחב של ארדה גולר. או.קיי זה הגיע לו לרגל שמאל אבל עד שהוא זז לכדור - ממש לאט, אני רואה בזה זלזול ולא “קצר במוח” של שנייה או טעות בתגובה. הוא לא מצליח לעבור את השחקן שלו וכמעט שלא מייצר כלום. באמת שלא יצר כמעט כלום עד לעשר הדקות האחרונות.

א. אין להם את אותן מחלות. אם כי יש חפיפה כלשהי.
ב. אמבפה שחקן הרבה יותר טוב שנותן הרבה יותר בשיגרה.
ג. המשחק אתמול נחשב לגרוע מאוד של אמבפה ולסביר פלוס של ויניסיוס. זה אומר הכל.

בדקתי את הסטטיסטיקה של ויני מאתמול. לפי הצ’ט:

● 23 איבודי כדור!!!

●77% דיוק במסירה

●דריבלים מוצלחים 2/8

●בעיטה אחת למסגרת שכולנו זוכרים.

אציין גם שהוא שיחק אתמול נגד מגן חלש מאוד הגנתית.

מי שחושב שויניסיוס היה סביר או נחמד אתמול. חשבתי להביא קצת מספרים יבשים.