זהו שלא.
הליגה הגרמנית הסתיימה ב27.6 אם אני לא טועה.
אני גם חושב שהם פייבוריטים אבל לא בכזאת צורה חד משמעית.
בא נגיד שאני לא חושב שאם בארסה עוברת הכותרות בעיתונים יהיו ״סנסציה״.
זהו שלא.
הליגה הגרמנית הסתיימה ב27.6 אם אני לא טועה.
אני גם חושב שהם פייבוריטים אבל לא בכזאת צורה חד משמעית.
בא נגיד שאני לא חושב שאם בארסה עוברת הכותרות בעיתונים יהיו ״סנסציה״.
כי אלו שכותבים בעיתונים, הם לא אלו שצופים בברצלונה משחקת משחק אחרי משחק. בוא נגיד שהתדמית של המועדון משחק תפקיד פה אז באמת שלא יכתבו סנסציה.
אבל מי שרואה את ברצלונה משחקת לעומת באיירן, אני לא יכתוב “סנסציה” אולי אתה צודק וזה קיצוני מידי. אבל זה תהיה הפתעה. הם פיבורטים די ברורים. לא אומר בלתי אפשרי כי זה משחק אחד ללא קהל. אבל הסיכוים נוטים לטובת הגרמנים בצורה מאוד ברורה .
כן, והיה להם גמר גביע ב 4.7. הם בפגרה עכשיו.
מן הסתם, הם יארגנו לעצמם כמה משחקי אימון קלים בגרמניה, ומשחק אימון קצת יותר רציני מול צ’לסי.
לדעתי הפגרה שלהם זה יתרון שלהם, לא חסרון.
אנחנו משחקים כל שלושה ימים ותסתכלו איך אנחנו נראים. הם התחילו לפני, נכנסו לכושר, ישמרו על עצמם. והם פשוט קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו.
אנחנו רחוקים פציעה של פיקה אחד מלשחק מולם עם בלם אחד שמתפקד.
שוב המזל שלנו, שזה מפגש בודד. ובלי מפגש באליניץ… זה הסיבה היחידה להאחז באיזה סיבה של אופטימיות.
מי שרוצה להשאר אופטימי מוזמן, אני לא.
נ.ב בוא גם נפוצץ את המיתוס שלדעתי, כבר לא קיים שבשביל לנצח את ברצלונה הנוכחית חיבים לשחק בונקר. מבחינתי, אני מאוד מקווה שהמאמן של באיירן לא צופה במשחקים של ברצלונה ובתוך ראשו הוא חושב שאנחנו ברצלונה של הפפ טים ויבוא לשחק בונקר מולנו. בסגנון משחק כזה, יש לנו סיכוי מסוים, אם פיקה יגיע מפוקס ואלבה ולנגלה ישחקו טוב, עוד היה אפשר לקוות שמסי יעשה איזה סוג של הברקה וננצח בסופו של דבר. האלטרנטיבה (ומה שיקרה בסופו של דבר) היא שבאיירן יגיעו עם סכין בין השינים, אז אני לא רואה מצב שההגנה שלנו מחזיקה מעמד מולם ואין לנו שום כלי התקפי מהיר שינצל את הקו הגבוה של הגנה שלהם. בהנחה שגריזי וסוארז יחד עם ראקיטיץ בהרכב.
אין לנו מהירות ומשמעת טקטית בשביל להתמודד מול משחק התקפי של הגרמנים. באיירן זה לא ויאריאל. הלואי שהם ישחקו בונקר מולנו. אבל גריזי מתפקד בתור מגן נוסף, אולי זה יהיה יתרון…
אם לנסות שנייה לא להיות לגמרי אבדניים, האנדרדוגיות המוחלטת אליה אנחנו מגיעים למפעל השנה (הכי אנדרדוג שהיינו בעידן מסי) יכולה לשחק אולי לטובתנו. בסוף זה מפעל של משחק אחד עם המון מזל ובאיירן תתן שטחים לשחק וציפיות לזכיה בפעם הראשונה באמת שאין.
אפשר להגיד הרבה דברים רעים על הקבוצה ואני אהיה הראשון לומר, אבל בסוף יש לנו את מסי ועוד כמה שחקנים גדולים שבמשחק נתון עם כמות שטח שייתנו להם יכולים לזרוע הרס בכל קבוצה.
נאפולי יהיה משחק מאוד מאוד קשה מול קבוצה שתבוא לסגור, קודם נראה שלא נחרבן הכל כבר מולם (בעיניי זה 60:40 לנו) ואז A POR ELLOS. הגיע הזמן לשדר קצת אנרגיה אחרת.