שמינית גמר ליגת האלופות: מעבירים את ההכרעה לקאמפ נואו, אחרי 1:1 מול נאפולי (גריזמן)

לא חושב שצריך לקחת סיכון עם רוברטו. שינוח.

אני מניח שזה יסיים את העונה.
אז לנו זה מצויין מכל בחינה…

אין משהו יותר צודק מזה השנה. ליגה ללא זוכה. נראה לי רובנו פה מסכימים על זה (ממה שאני קורא אצל אוהדי ריאל).

אני חייב להודות שאתה יודע להצחיק אותי כמו שאתה יודע לעצבן אותי :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:wink:

טוב בלם יובה חטף קורונה. כל יובה בבידוד. מישהו עדיין רוצה להגיד לי שהמפעל הזה ימשיך?

https://twitter.com/footballitalia/status/1237861471670788096

אולי יידחה, תלוי כמה זמן ייקח עד שקורונה תעבור.

לפי תקשורת במדריד אחד משחקני כדורסל של ריאל יש קורונה , הם מתאמנים באותו מתקן של קבוצת הכדורגל , משמע ריאל מדריד כולה בבידוד.

עצוב.

הליגה נדחתה בשבועיים. רשמי.

אני מניח שצ’מפיונס יידחה גם.

לפחות אצלנו הכובש האחרון הוא מסי.

בינתיים המשחק של ריאל נדחה רשמית, אבל של בארסה עדיין לא.
אני לא מבין את זה, הרי כל איטליה בסגר, ומשחקי הליגה האירופית של האיטלקיות לא שוחקו אתמול. מה, הם מקווים שזה יעבור עד יום רביעי?

זה רשמי - גם המשחק של ברצלונה נגד נאפולי נדחה.

היה די צפוי שזה רק עניין של שעות, מהרגע שיובנטוס וריאל נכנסו לבידוד.

כן, ההודעה הרשמית:

היום היה האימון האחרון עד להודעה החדשה.
מעכשיו כל שחקן יתאמן בביתו לפי תכנית של הצוות הרפואי.

נראה כמה קילו יוסיפו אומטיטי דמבלה וארתור אם וכאשר הכדורגל יחזור.

יש איזה גיפ מצחיק שמראה אנשים בבר אמריקאי שרואים במסך גדולה תוצאה של ארוע ספורט וברגע של הניצחון כולם קופצים באותו רגע ושמחים.

כך שחקני ברצלונה קיבלו את החדשות שאין יותר אימונים.

בכל מקרה, שמרו על עצמכם ותשארו בריאים. העיקר הבריאות.

נ.ב רק תזכרו שכריסטיאן טייו זכה לנו באליפות :wink: :joy:

אפשר להוציא את האשכול הזה מהנפטלין.
משחק הגומלין מול נאפולי יתקיים ב 7 לאוגוסט בקאמפ.
אם עוברים את נאפולי, עפים מול באיירן מינכון ב 15 לאוגוסט במשחק בודד בפורטוגל.

מוות. באמת שעדיף לעוף בכבוד מול נאפולי מאשר לקבל תבוסה מבאיירן. הם הולכים לטבוח בנו…

בא תהיה קצת יותר דרמטי.

להזכיר לך איך היתה באיירן העונה?
להזכיר לך אחרי כמה זמן בלי לשחק הם יגיעו?

לא שאני אומר שהמשחק בכיס שלנו (אם נעבור את נאפולי וזה חתיכת אם) אבל לא צריך להגיע כל-כך תבוסתן לכל משחק.
מרשה לעצמי להניח שבאיירן ישחקו יותר כמו ויאריאל מאשר כמו הקבוצות הקטנות בייחוד שמדובר במשחק אחד.

wtf הם חזרו לשחק ראשונים. הליגה הגרמנית חזרה ראשונה…

אתה מתקשה מול פאקינג אספניול שיורדת ליגה בספרד . יש לך הגנה של קשישים. הם הקבוצה בכושר הכי טוב עכשיו באירופה.

המשפט "אנחנו ברצלונה " כבר לא בתוקף.

דרך אגב תזכירו לי מתי ברצלונה ניצחה “קבוצה חזקה” השנה. בכל המסגרות. אולי, אתלטי , וזה גם בהברקה של מסי.

רק ההבדל הוא שבניגוד לקבוצה החלבית של ויאריאל, באיירן היא כנראה הקבוצה הטובה באירופה בשלב הנוכחי…

נ.ב גם לא עברנו את נאפולי, אני בכלל לא סגור שנעבור אותם…

מה מעניין מתי הם חזרו לשחק?
מעניין כמה פער יש בין הפעם האחרונה ששיחקו למשחק שלהם מולנו. ובגלל שחזרו ראשונים, הם גם סיימו ראשונים.

לא חושב שהעונה באיירן הטובה באירופה בפער.
ואני ממש לא בגישה של ״אנחנו ברצלונה״ אבל יש לנו שחקנים לא רעים בדגש אחד שבהחלט מספיקה לי הברקה שלו בכל משחק. אספניול צופפה מולנו ויצאה למתפרצות, לא חושב שבאיירן תשחק באותה שיטה.

האם הם פייבוריטים מולנו?! אולי.
האם בטוח נובס? לדעתי ממש לא.

כאמור, קודם נעבור את נאפולי ואז נדבר.

אולי לא הבנתי אותך נכון, כתבת את המשפט

הם עדיין משחקים כדורגל , וחזרו ראשונים אחרי הפגרה, אז הם בכושר משחק עדיף על ברצלונה, אולי אני לא מבין למה התכונת.

כתבתי שכרגע הם הקבוצה הטובה באירופה. לא כתבתי בפער. (מבחינת הקבוצות שעלו שלב)

זה ברור שהם פיבורטים. זה לא משפט של אולי. זה פשוט להכיר במציאות. נכון לעכשיו העמדה היחידה שיש לנו יתרון על באיירן. זה טר שטגן ומסי. (כולל בעמדת המאמן).

המזל היחיד שזה משחק בודד וללא קהל. זה נותן לנו סיכוי מסוים.

הם דפקו לצלסי 3-0 ויעלו לגומלין עם הרכב מישני, ואנחנו 1-1 מול נאפולי, שטר שטגן מציל לנו כרגיל את התחת. זה מראה את כל יחסי הכוחות.