יגמרו בערך מתי שאני ואתה נהיה סבא וסבא לאינספור נינים ונכדים.
אל תפתח תקווה. המשפטים האלו מגוחכים.
יגמרו בערך מתי שאני ואתה נהיה סבא וסבא לאינספור נינים ונכדים.
אל תפתח תקווה. המשפטים האלו מגוחכים.
הוא יפתח כי אין שום שחקן אחר במקומו. אבל במקומך לא היתי “דואג” לפיקה. לדעתי בתחום הזה ראמוס ידאג “לאזן” אותו.
אולי אני נאיבי ותמים, אבל שפיקה מגיע לברנבאו, ובכללי קלאסיקו, הוא בד"כ מספק את הסחורה. לעומתו ראמוס זה סיפור אחר.
אני כבר כתבתי את זה פה, אני מחבב את ראמוס האדם, אבל בתור שחקן הגנה, הוא אוברייטד מוחלט. (זה לא שהוא בלם רע, פשוט נותנים לו הרבה יותר מידי קרדיט ממה שמגיע לו) ווינר ענק, קבלן תארים, אבל בהגנה ומנהיג? זה הוא לא.
לא ידעתי שפתחתי פה איזו תחרות בין שניהם. מסכים עם 99 אחוז מדבריך על ראמוס ועדיין, בשיאם לוקח את ראמוס (למרות שאני מת שיוחלף כבר חצי עשור) על פני פיקה בכל יום בשנה.
כבלם, בשיאו, אני מעדיף את ראמוס על פיקה, אבל בסופו של יום מעדיף את פיקה כי בשיאו הוא גם היה נפלא וכי ראמוס אלים ומלוכלך.
בשיאו, לא הרגשנו את המסננת של אלבס בימין.
בעונת 2010/11, לדוגמה, יכולנו לשבור את שיא הספיגות לעונה, אבל סגרנו את האליפות מוקדם, והעיניים של כולם היו מורמות לגמר בוומבלי.
מי שחושב שזה רק בזכות הנעת כדור, רצוי שיפתח משחקים משתי עונות האמצע של פפ, ויספור על יד אחת, כמה שחקנים מצליחים לעבור את פיקה. הייתה לו תקופה שהוא היה קיר בטון, בייחוד כשפויול היה שם לפקס אותו בכל רגע של המשחק, ולפני שהוא איבד את מעט המהירות שהייתה לו.
ממשלת ספרד כבר רומזת שהמפגש מול נאפולי יהיה ללא קהל.
איטליה מבטלת כל ארועי הספורט וככל הנראה עושה סגר על המדינה אין יוצא ואין בא.
אולי זה סוף ליגת האלופות השנה.
חכה עם זה משה. יש ולנסיה-אטאלנטה היום, בוא נראה.
חוץ מזה בארסה-נאפולי זה הכי very justified cause שיש
רישמי, יתקיים ללא קהל, אישית אני חושב שזה לא הוגן. הם נהנו מיתרון הביתיות. אני חושב שצריך לדחות או לבטל את ליגת האלופות השנה. זה גם לדעתי מגוחך, כי בשלב הבא, בחודש הבא זה יהיה יותר גרוע ואף קבוצה לא תסכים להגיע לאיטליה ובמידה ונאפולי תעלה.
ייתכן בהחלט שהמפעלים יבוטלו בסופו של דבר, אבל נכון לעכשיו ממשיכים כרגיל כדי לא להגיע למצב שאם בסוף יוחלט שניתן לקיים את המפעלים, לא נאלץ לבטל כי ביטלנו סתם משחקים שאין זמן כבר להשלים.
זו הגישה הנכונה גם. במקרה הכי גרוע יחליטו לבטל עוד שבוע-שבועיים חודש.
אתה לא תבטל מפעל שלם רק כי “זה לא הוגן” שחלק מהקבוצות נאלצו לארח ללא קהל בשמינית הגמר.
הגישה שלך היתה נכונה אם זה היה מדובר במשבר זמני שיגמר בעוד שבוע שבועיים. אבל אני חושב שאני כותב את המובן מאליו שגם בתרחיש הכי אופטימי , הקורונה לא תעלם עד הקיץ. יותר מזה, ההתפשטות רק תגבר (בספרד כבר החליטו ששתי המחזורים הבאים ללא קהל) , שום ארוע ספורטיבי לא יכול להתרחש באדמת איטליה בחודשים הקרובים.
אז מה הטעם בקיום של משחק, שברור שנאפולי במידה שהיא תעלה, לא תוכל לארח משחקים אצלה בבית.
יש כבר שמועות שיבטלו את ליגת האלופות אחרי השמינית.
יאא, אנחנו צריכים רק לעבור את נאפולי כדי לסיים עונה בלי הדחה מהצ’מפיונס!!
זה לא מובן מאיליו שהיא תישאר עד הקיץ. דרום קוראה הצליחה לבלום אותה כמעט לגמרי תוך מספר שבועות, ויש את עניין מזג האוויר שהולך ומתחמם. חבל לגנוז מראש את הכדורגל לעונה הזאת, משחק ללא קהל לא פוגע במלחמה בקורונה. עדיף, לטובת אוהדי הכדורגל, למשוך כמה שאפשר. אולי לשחק את השלבים הבאים כמשחק אחד במקום נייטרלי.
מצד שני בארסה “מרוויחה” בליגה 2 משחקים חוץ ללא קהל וריאל למשל “מפסידה” 2 משחקי בית בניהם אחד לא קל מול סביליה.
סיטואציה מאוד בעייתית , למען האמת אני לא יודע מה נכון ומה לא נכון.
אתה עוקב אחרי מה שקורה באיטליה?
מבטיח לך שגדולי האופטימיסטים לא יגידו לך שבעוד חודש אפילו חודשיים יהיה אפשר לנהל שם ארוע ספורטיבי. לא קראתי מה שקורה בדרום קוריאה אבל אני מניח שאם היה אמור להתרחש שם ארוע ספורט כלל עולמי גדול עכשיו, הוא היה מתבטל… וזה במדינה שלפי מה שאתה כותב, מצליחה להשתלט על ההתפשטות.
דרך אגב, זה לא בעיה רק באיטליה. מתבטלים ארועים בצרפת גרמניה ספרד. לדעתי, בסופו של דבר יבטלו גם את ליגת האלופות. זה עניין של זמן.
למה 2?
מחזור בעוד שבוע אמור להיות משחק בית שלנו, לא? ושוב, אני מניח שזה לא יגמר רק בשתי מחזורים הבאים.
כבר היו משחקים שהיו יותר “לא הוגנים”.
בארסה הייתה צריכה לנסוע לאיטליה באוטובוס כשהתפרץ הר הגעש באיסלנד.
בארץ אסרו לארח משחקים בגלל המצב הבטחוני.
דורטמונד שיחקה יום אחרי ששחקן שלה נפצע מפצצה ליד האוטובוס (ברטרה היה אז שחקן הרכב שם).
בארסה הייתה צריכה לארח משחק ללא קהל בגלל טענות לעצמאות.
יש משחקים שנדחים בגלל מזג האוויר, ואז קבוצה אחת יכולה לקבל יתרון על פני השניה כי לה יש לו"ז פחות צפוף.
הכי לא הוגן זה כשלליברפול קובעים 2 משחקים יום אחרי יום, ואז הם חייבים להופיע לאחד מהם בהרכב ילדים. או כשהם בכלל לא באנגליה אפילו.
מבחינתי זה בסדר לשחק ללא קהל במקרה הזה.
כל עניין הקורונה הזה הוא פאניקה נטו, יש מחלות מהם מתים מליונים כל שנה, ואנחנו חיים עם זה כי זה לא חדש.
לפי הדיווחים גם משחק החוץ שלכם במאיורקה וגם זה בסביליה יהיו ללא קהל, וגם משחק הבית מול לגאנס.
מסכים חלקית, וזה לא הסיבה שאני חושב שצריך לבטל. פשוט לא רואה איך המפעל השנה יכול להתרחש במציאות. שאיטליה נמצאת בסגר מוחלט עכשיו, גרמניה וצרפת גם מתחיל הבלאגן שם.
זה נראה לי שהם מנסים “למשוך” כמה שבועות זמן עד שהם יודיעו שהם מבטלים את המפעל השנה. הרגשה שלי.
אבל היום ולנסיה מארחת את אטאלנטה, מחר סביליה מארחת את רומא.
אינטר מארחת את חטאפה.
אם אלה לא יבוטלו למרות מה שממשלת איטליה הכריזה, אז גם בארסה יכולה לארח את נאפולי.
אחר כך אלוהים גדול. לי קשה להאמין שהם יבטלו את המפעל.
המשחקים של ספרדיות מול האיטלקיות בליגה האירופית נדחים עד להודעה חדשה.
כנראה שזה יגרום גם לבארסה-נאפולי להידחות.
מדברים גם על ההשעיה של הליגה הספרדית החל מהמחזור הקרוב. מחר יש פגישה מכרעת.
אני חושב שלנו זה טוב, הפצועים יהיו זמינים ליותר משחקים, לפחות סוארז, ארתור וסרג’י.