מאמן ליצן. איזה עינוי.
אנחנו אשכרה מקווים לטוב, זו האסטרטגיה של קרלו. לקוות לטוב
תחסכו מיליונים, אני יכול לעשות את אותה העבודה. כניסה חינם למשחקים של ריאל ואני לא צריך יותר מזה בחוזה.
עריכה: צפוי
הנה קרלו עושה חילופים
ההרכב של ריאל נטחן כל העונה, בעוד שסיטי עם סגל עמוק מאוד הם הרבה יותר טריים וגם יכולים להעלות אסים מהספסל.
ריאל פה נופלת מהרגליים משחק נוסף. ואין את מי באמת להעלות מהספסל כדי לשנות את זה.
אחת ההופעות המבישות של ריאל מדריד. דקה 70 בלי רגליים ברבע גמר ליגת האלופות.
נחנקנו מהמאמן הזה
לא להאמין שהיינו מרחק טעות אחת של רודיגר מלעלות.
חוסר מזל שמתאים ליכולת…
לא להאמין שדקה 94 ואנחנו עדין רלוונטיים
או של לונין
רלוונטים למה בדיוק?
עוד חצי שעה של אפס יכולת לייצר מצב שלא לדבר על לנצל אותו…
הגיע לנו לספוג חמישייה פה. לא מופרך שזה עדיין יגמר בזה. אנחנו לא משחקים כדורגל.
לא משנה לי מה יקרה סוף, בושה וחרפה שאנחנו נראים ככה. קבוצה לא מאומנת בעליל.
ייכנס אלברז ותגיע החמישייה
אנחנו חייבים להתחיל לנסות להניע כדור
במחצית הראשונה הצלחנו לעשות את זה יפה מאוד ונראינו טוב, אחרי הדקות האלו גם הגיע הגול שלנו
אין בעיה לבנות על להפתיע אותם ולנצל שטחים, אבל לא כשזה לא הדבר הנכון לעשות, למה כל שחקן שלנו שמקבל כדור מנסה לשחק יותר מדי ישיר כאילו לא אוהבים אצלינו את הכדור?!
דווקא בעייפות, לנסות להרגיע את המשחק, להוציא שניה את המומנטום של סיטי… יש לנו את הכלים לעשות את זה
ואמוס ריאל
לא יודע עד כמה לוקה מודריץ’ במקום טוני קרוס עשר דקות לפני זה היה עוזר לנו, פעם ראשונה בחיי שאני מתגעגע לאורליאן טשואמני. אמנם מנצ’סטר סיטי לא כותשת אותנו אבל מהדקה ה-12 אפס כדורגל. עברנו את החצי אולי חמש פעמים במחצית השנייה (ולא שהמחצית הראשונה הייתה בסדר. גם כשחטפנו כדור בטעות ישר מוסרים לפרלאן מנדי שמוסר לאנדריי לונין). זה לא כדורגל, זה מגעיל, זה מוגזם. כמובן שהבונקר לא החזיק מעמד. צריך לתת על זה את הדעת. בחלק מהדקות זה כן הרגיש מתקרב למה שהיה בעונה שעברה - לא מסוגלים לעשות כלום. עד כמה “כל האמצעים כשרים”? אני לא אוהב את החילוף הזה ברהים דיאס במקום רודריגו, אין מחשבה. דני קרבחאל שעם צהוב היה צריך לצאת. פסימי מאוד, אין…
פשוט עצוב לי מאוד ומעצבן לראות את ריאל מדריד כלכך נחותה פיזית ומקצועית ולא מאמינה ובלי ניצוץ ומתה כבר ללכת מכאן ללכת לישון. כאילו לא עברה שנה בכלל…אני כבר מרגיש מדקה 46 כאילו עפנו. איכס
קבוצה דוחה. לא רוצה לעלות ככה. פשוט בושה איך שהם נראים. מנטליות של קבוצה קטנה שלא יודעת מה היא רוצה. המחצית השנייה היא המשך ישיר להתעללות מהשנה שעברה, רק בנס לא יצאנו אם כמה חתיכות.
כמות הפעמים שכן הצלחנו להגיע 30-40 מטר מהשער של סיטי ואז החזרנו כדור אחורה להזמין עוד לחץ זה פשוט מחרפן אותי.
מה שמטריף הוא שסיטי קבוצה פגיעה ואפשר בקלות לשים את השני…אם מנסים.
השחקנים פרווה ברמה שלא תאמן, אפס חדות.
בדיוק אין לנו כלים לעשות את זה, 90 דקות שלא מסוגלים לצאת מלחץ 20 מטר מהשער שלנו, 400 איבודי כדור ו74 קרנות שחילקנו
דווקא יש לנו כלים מעולים לעשות את זה, וגם הצלחנו כמה דקות במחצית הראשונה
הסיבה שלא הצלחנו מעבר היא כי פשוט לא ניסינו, ישר מחפשים את הכדור הארוך ולהריץ את ויני
5 דקות להארכה וזה כאילו אנצלוטי לא למד כלום מהמחצית השניה
אני לא סובל את גוארדיולה אבל זה פשוט נוק אאוט טקטי. אין איך לייפות את זה. השחקנים שלנו סוחבים רגליים ושלהם קלילים, שומרים על הכדור, שומרים על האנרגיה ויוצרים מצבים בקצב מסחרר. רק מפאת חוסר מזל התוצאה לא 3 או 4.
מייאש
נוק אווט טקטי אומרים כשמולך יש טקטיקה, אנצ’לוטי לא קשור למילה טקטיקה.